DruI Dík :-)
Stěžovací vlákno
0zero7 Díky Bohu, že je pátek? Asi tak :-)
je docela fajn clanek, Larry Brilliant je US epidemiolog, pamatuju si, ze kamos co je zazranej do sledovani politiky, burzy a ruznych konspiracnich teorii mi to stary video kdysi poslal. Brilliant je vecnej a faktickej. Nevyvraci ani nepotvrzuje veci co zatim potvrdit nebo vyvratit nejdou, fajn je to o prophylactic - prevencni vakcine, to jsem nevedela, ze je sice kontroverzni, ale mozna proveditelny. Rozhovor je v AJ, cesky jsem nic nenasla. Jen je online prepis CZ toho jeho staryho TedTalk.
Jeste tady teda frci, ze spousta senatoru v US se zbavuje investici a divident v jednom sektoru a kupuje akcie napr. firem co maji technologie na telekomunikaci atd.
A nejnoveji je pry potvrzeno, ze leky na malarii na Covid pomahaji, do 6 dnu udajne. Trump to hodla samo vsechno zkoupit....
999 JJ presne tak!
notna Historku nenajdu, ale projděte si vlákno https://www.modnipeklo.cz/diskuse/strasidelne-historky-3700/
myslím, že to Daniella psala relativně na začátku :o)
tak jsem na straně 20 a prolítla jsem několik historek a viděla obrázek, který jsem rozhodně číst a vidět nechtěla![]()
Sairon nenut me to jit taky hledat, co tam je???
Sairon Se omlouvám, ale já už si nepamatuju, co tam všechno bylo a procházet se mi to nechtělo :o)
rasaNori no po stranu 20 jsem žádnou historku od DanielaS nenašla, co jsem četla přepisovat nebudu, ale je tam jedna moc skareda fotka se 100% přifotošopovaným duchem ![]()
Sa stazujte, ze u vas maju dochodci stanoveny cas, aspon je jednotny! U nas kazdy retazec určil prednostne nakupovanie pre starsich na iny cas. Dokonca aj drogerie Teta dala nejaky. Dnes som to citala a uz si to nepamätám
.
To aby som si dala rozvrh na nastenku, sak kto si to ma pamatat kedy a kam mozem ist nakupovat.![]()
To ducharske vlakno bylo skvele, ale nektere historky byly fakt strasidelne! A Daniela slibovala, ze jestli se duch-replikant, zase objevi, da vedet. Docela by me to zajimalo, jestli se jeste neco delo dal.![]()
Drony!!!
Ako je na tom Amazon s tým nápadom rozvozu dronmi? Neplánuje to teraz niekto rozšíriť?
To by bola sakra pomoc!
continuity ak niekto niečo také bude vedieť, tak ty!
Nemam tušení, narazí to kromě jiného na omezení letového prostoru, technicky je to vyřešena vec. V ČR už drony nad nějakou velikost potřebuji registraci u ÚCL. hned to nebude, i když pokud tento srab potrvá déle třeba se to pohne?
Sa stazujte, ze u vas maju dochodci stanoveny cas, aspon je jednotny! U nas kazdy retazec určil prednostne nakupovanie pre starsich na iny cas. Dokonca aj drogerie Teta dala nejaky. Dnes som to citala a uz si to nepamätám
.
To aby som si dala rozvrh na nastenku, sak kto si to ma pamatat kedy a kam mozem ist nakupovat.
![]()
![]()
Tak jsem nasla toho ducha replikanta:
Bydlime v dome postavenem pred dvanacti lety jako prvni majitele, pred nami byl dva roky prazdny, nedostaveny. Pozemky kolem jsou po cela staleti nevinna orna puda a nejaky ten lesik. Proste paranormalne nudnejsi objekt aby pohledal.
No, a mne se ztraceji skrabky na brambory. Jasne, obcas clovek nejakou muze vyhodit se slupkama, ale my hazeme slupky ven a tam by byly skrabky neprehlednutelne, prinejmensim po prvnim desti. Deti ani zvirata nemame, nikdo jiny (bohuzel) brambory neskrabava.
Takze jsem jako novomanzelka poridila do domacnosti skrabku a za par tydnu nebyla. NIKDE. Koupila jsem dalsi, do mesice nebyla. Divny. Koupila jsem treti a hadate spravne, zase se po ni slehla zem. To uz jsem se divila hodne a placla, ze mame doma ducha, co krade skrabky. Pouze skrabky na brambory, podotykam, takze na Alzheimera to nevypadalo. Tak manzel rika, at mu reknu, ze by je mel vracet, kdyz uz si je pujci.
No, ja jsem pro kazdou blbost, tak jsem nad vyhazenyma zasuvkama pekne zdvorile pozadala o navraceni.
Rano lezela napric zasuvky vidlice na maso. Takova ta dlouha dvouhrota vec, kterou mnozi doma mame, ale kdybychom nemeli, nechybi nam, proste ji v zasuvce trpime jako inventar. Zajimave na tom je, ze PRESNE STEJNOU vidlici jsme uz meli. Proste se naklonovala.
No, podekovala jsem duchovi za snahu.
Po pul roce se ztratila skrabka na brambory. Tentokrat se naklonovala formicka na cukrovi ve tvaru duboveho listu. Formicka od firmy Smolik, zakoupena v CR, jsem si dost jista, ze se tady neprodava, natoz aby ji nahodou nekdo (jako kdo???) koupil a vpasoval do me krabice s formickama.
Docela jsem byla zvedava na dalsi klon. Narodil se nam kluk a ja si z CR privezla sadu detskych priboru Toner z meho detstvi. Tedy po triceti letech v Italii uz naprosto dokonale nesehnatelnou vec. A vite co? Vidlicku uz mam rezervni!
Jestli se ptate, zda jsem zkusila prechovavat v kuchynske zasuvce hotovost, kdyby se nahodou chtela naklonovat, tak ano, ale zatim bez vysledku.
Zde foto poltergeistova kuchynskeho nacini.
DruI není za co se omlouvat, kdybych nebyla zvědavá, mám dost lepších věcí na práci, než hledat ve staré diskuzi něco, co ani nevím jestli chci vědět. ![]()
tv jeej to si pamätám, ze ma ako prve napadlo, ze jej to robi manzel schvalne (no, nemala by som pozerat americke thrilery
). Ale tu vidlicku aj s lyzickou mame u babky, syn ju pouziva, snad tam nabudúce nenajdem dve, lebo skrabky som minuly rok stratila tri!
Mame vyvoj! Vypada to, ze nas dum nestoji na nudne neduchove pude. Pri konverzaci se sousedem starousedlikem u popelnic tento NAHODOU (synchronicita?) prohodil, ze tam pres cestu, kde bydlime, byval v osmnactem stoleti klaster a hrbitov. Aha! Ze by duch bratra kuchare?
To mě fakt těší.
A já tam dnes taky chtěla volat a objednat se, či spíš vysondovat co a jak, a zapomněla jsem. ![]()
Nemam tušení, narazí to kromě jiného na omezení letového prostoru, technicky je to vyřešena vec. V ČR už drony nad nějakou velikost potřebuji registraci u ÚCL. hned to nebude, i když pokud tento srab potrvá déle třeba se to pohne?
Keby som mala veľa peňazí, tak by som ich asi teraz vrazila do tohoto...![]()
slniecko můžeš do technologií jakýchkoliv. Každa hitech firma nějakým způsobem podporuje digitalizaci. Jak to teď trochu zlevnilo, ceny jsou velmi rozumné.
Ještě Pharma mi přijde dost perspektivní. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.