Vypadla mi plomba, velika, vlastne dostavenej zub. Tak se s vama asi budu moct podelit o zazitky ze stomatologie v dobe koronaviru, pokud teda bude moje zubarka fungovat. Myslim, ze nikdo jiny se s tim patlat nebude.
Stěžovací vlákno
Kokoska Můj zubař funguje a když mi říkal, kolik provaril za poslední měsíc, tak bych se skoro divila, kdyby někdo nefungoval....
Potrefenáhusa v to doufam, ze budou koukat neco vydelat.
Fiction fajn kniha je tohle, mne v tom baví i jen číst, naše zahrada má do rodovyho statku daleko

Kokoska Nemá sestru, ani recepci, takže se nedá dovolat, ale vola večer zpátky
Nase sestru ma, i kdyz je to takova mala ordinace na stredisku vzniklem z nepotrebne skolky na sidlisti, kde jdem kdysi bydlela. No uvidim.
Kokoska No náš normalne taky má...
Potrefenáhusa aha. Snad to klapne, ne ze by to bolelo, ale je to neprijemny a mam strach, aby se mi to torzo neulomilo.
Kokoska tak tohle "potěší" vždycky, ale teď extra. Mně se to stalo asi před 3 týdny, taky jsem se bála, aby se to nelámalo dál, ale naštěstí mě vzali hned druhý den. Držím palce
Tulipe dik
Pinot Noir Smrky ji za chvili sezere kurovec, jen jeste chvili pockej, na kzdej smrk dojde![]()
continuity tuje jsou dost hnusny a zaroven nemaji zadnou pridanou hodnotu pro prirodu. Mnohem lepsi jsou kvetouci kere, ktere prilakaji vcely a cmelaky. Tuje jsou takovy mrtvy nic...
Potrefenáhusa Díky
Stezuju si, ze jak posledni dobou furt sedim doma, jsem uplne shnila. Vcera jsme sli takovy kratsi trek, jen asi 7 km, ale vetsinou trochu horsim terenem - po kamenech kolem reky, misty po nich nahoru a dolu po ctyrech, kamenne schody nahoru a dolu po strani nad rekou, pak kus lesni cestou do kopce. Chodime tam tak 4x do roka a nikdy jsem nebyla tak zdrchana, boli me vsechny svaly.
Ale hezky tam bylo!

Kokoska Krásná fotka!
Já už se nejakou dobu odhodlavam stěžovat na tchýni, myslím, ze by to bylo docela zajímavé téma, ale zaroven se bojím, aby mě tady někdo nesetrel, že to není moje věc...jako není, ale je to teda masakr.
tv No ale teď jsem napnuta jak kšandy....bojis se další kauzy palačinka? :-)
tv No ale teď jsem napnuta jak kšandy....bojis se další kauzy palačinka? :-)
Tak trochu, no...já to docela špatne snasim.
tv sem s tim!:-)
Potrefenáhusa Co byla kauza palacinka?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.