viktorka_od splavu Dej odkaz, cítím se ochuzená
Stěžovací vlákno
viktorka_od splavu Za 5 mas!
teda ještě chvíli a budeme myslím rády, že @tv dá alespoň fotku Ludana s Dášou do chlupáčů, že by si tady odložila ještě nějakou stížnost asi nehrozí ![]()
711990 Jo vlastně! A ještě ten batoh na břiše v Praze, ale už nevím kdo to byl, to jsou legendy!!! ![]()
711990 Ach jo, tři roky stará story a jen za poslední tejden už ju někdo vytahuje podruhé!! :D
AprilTwelve Presne tak;-)
711990 Jo to bylo dobry:-D Jako ja ted snizila dost svy naroky na hygienu a celkovej zivotni komfort, takze by mi to ted neprislo, ale tehdy v tom nedetskym zivote v tech nafintenejch kancelarskejch hadrech a vypiglovany kancelari mi to prislo uplnej hardcore. Ted bych rekla, jasne zadnej problem, super, ze si muzu dojit kdy chci:-D:-D
Karoleena No tak ted s tema zavrenejma zachodama se to bude tykat vsech neboj!
Karoleena divíš se, když tu všichni svorně tloustnem a připravujeme se na to, že když půjdem do fitka, čeká nás to křoví taky?![]()
moora a ta rodina!
už jsem to tu psala, ale mě to chybí
já vždycky dočetla (a prvně jsem vždycky šla do stěžovacího vlákna s myšlenkou, co se Amun dnes asi přihodilo) a říkala si, jak prima život mám![]()
Karoleena aspoň vidíš, jak to byla dobrá story!
Garfie nejvíc nesmazatelnejch historek měla amun: turisti v metru s kuframa, důchodci zabírající místo k životu v centru, fixírující dělníci...
presne a pro me byla top stiznost na let po Evrope v economy class
ale byla to zabava
jinak si toho z MP moc nepamatuju, ani historku z křoví... :(
Tulipe ja si nejsem jista jestli to byla Amun, ale utkvela mi stiznost na to, ze se nekomu zda uklid ve vlastnim byte ponizujici protoze doma meli vzdy uklizecku. hned jsem si rikala jak stastny deti mame, ze se nebudou citit ukrivdeny kdyz po sobe budou jednou muset ustlat postel![]()
moora Jo Amun!!! Já si na to jméno nemohla vzpomenout, jinak historky si pochopitelně všechny pamatuju, milovala jsem ji!!
Garfie Batoh na břiše byla světaznalá MP Scully, myslím.
Garfie Batoh na břiše byla světaznalá MP Scully, myslím.
tyo dik, ja si nemohla na ten nick zaboha vzpomenout
amun a zdravící dělníci ... to je klasika už ![]()
Potrefenáhusa ja tu jednou psala, ze mi vadi velky strom pred oknem do ulice, tak po lonskem horkem lete mi uz nevadi. Ale tmu mame strasnou no. Ted jak jsme zavreni doma, tak jsem vdecna za ten nas zarostly vnitroblok.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.