tv sem s tim!:-)
mozna zítra. Ty to ocenis, znáš brněnské reálie. Dnes už to nejde, zítra mám zákrok,musím brzy do hajan.
tv sem s tim!:-)
mozna zítra. Ty to ocenis, znáš brněnské reálie. Dnes už to nejde, zítra mám zákrok,musím brzy do hajan.
tv Heled, me to asi ted zajima jeste voc nez soucasna kauza :D ja proste nemam cas tady cist poctive vsechna vlakna a pak prichazim i skvele historky a kauzy![]()
razorblade Hele hele mam takovej pocit, ze palacinka nejenze se odehrala, ale byla tu casto i znovu vysvetlovana, takze razorblade velka nedostatecna za nepozornost!
Pinot Noir Tenhle mix maji tchani a vypada to hodne super. A na skalce maji mezi okrasnyma rostlinama zakomponovany lesni jahody a lesni boruvky. Jako to vypada ( aje hodne dobry), to bych jednou taky chtela.
Karja tak ja mam druhou kouli a zvedavost roste!
Karja Vždycky se tady přetřásá, ale všichni jsou skoupý na vysvětlení! Taky nevím, o co jde, i když se to tu připomínalo kolikrát. :)
Karja palacinka se odehrala jeste na MP.![]()
Karja Kdysi kdyz jsem chodila na okouna na to nejlepsi z mimibazaru, tak tam bejvalo vlakno, kde delali shrnuti toho nejlepsiho. Nechces si neco takovyho zalozit? Ze bys nam kazdej vecer prezvejkala best of zdejsi vlakna?![]()
razorblade Ty jo, ja na to prave uz nemam kapacity, ja bych spis chtela, aby to nekdo delal pro me. Nebo aby aspon fungoval ten centralni mozek nekde, kdyby nahodou pak nekdo vytahnul palacinku c.2 a ja byla v obraze;-)
Zarinya No jasny, to ja dobre vim, mozna jsem to krkolomne napsala.
no a co teda ta palačinka, já dneska ani neusnu ![]()
Tak ale kauzu palacinka si opravdu uz musi p amatovat kazdej. MMatne si ještě vzpomínám,že to byla prababicka a tv byla těhotná s druhým dítětem.
Edit prababicka syna tv
coralline Perioralni dermatitidu teď taky řeším. Zabral mi na to Jarischuv roztok a suchá místa mazat Infadolanem.
razorblade Jiná Realita Kauzu palačinka si taky nepamatuji. A teď neusnu :-)
Nechapu jak si muzete nepamatovat palacinku!!!! Akorat ja teda to mam zaskatulkovany jako nestastnou prihodu tv , ktera si chtela postezovat a misto toho dostala brutalni cocku. Navic mi z toho utkvelo, ze jeji tchyne nebo kdo, odmitala hlidat deti pokud to vyslovne nebude kvuli navsteve lekare a jeste meli kecy, ze chodi k doktorovi nejak casto?
711990 no však tak přesně to bylo, ne? Ostatně na MP obvyklý scénář ![]()
Karja tak já taky nevím o co jde, takže za 5 :-(
Já už si detaily taky nepamatuju, tak bych nerada šířila dezinformace, ale bylo to přesně tak, jak píše 711990 - na něco si postezuj a dostaneš čočku přes 20 dalších stránek
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.