Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 08:11

711990 A jakou roli v tom hrála palačinka? :)

Online viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 08:17

Tulipe palacinku, jestli si to spravne pamatuju, nacpala babicka pres odpor tv diteti, ktery uz pak logicky nejedlo obed, ovsem mp hajilo pravo babicky nacpavat dite sladkostma co se do nej vejde;-)

49353 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 08:17

711990 mne z toho taky nakonec nejvic utkvelo, ze prarodice nejvic stvalo, ze jim tam tv furt leze a jeste k tomu s deckem. 

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 08:25

viktorka_od splavu Hele, já teda (nic proti tv ) si pamatuju, že šlo taky o to, že tv sama před tím dítěti koupila nějakou sladkost (nebyla to právě ta palačinka?) a pak nechtěla u babičky povolit buchtu nebo co? Mám nějak zafixovaný, že to právě nebylo takhle jednoznačný. Ale, že si přišla postěžovat a dostala čočku s velkým Č, to je nepopiratelný! Ježišmarjá a jestli to pojede už po x-té, tak se kaju, že jsem přispěla....ale taky nechápu, že to někomu uniklo, kauza palačinka je naprostá MP klasika!!

tv Doufám, že nás o to neochudíš!!!

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 08:27

Garfie Jojo, taky myslím, ze to bylo ještě takhle nějak zkomplikovany, jako proč dava dítěti něco před návštěvou babičky, když ví, ze mu babička bude určitě chtít taky něco dat 

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 08:27

Tulipe jak pisou predemnou, tv si udelala s ditetem hezky vylet, dali si palacinku a babicka pak chtela taky servirovat sladky a chudak tv nechtela povolit a byl z toho skandal:) 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 08:29

Garfie ja  ale tv chapu - ja porad deti honim za povinnostmi a kdyz nekam jdeme, chci jim neco doprat JA (abych nebyla porad ta zla/odmena). A kdyz jim nekdo neco nacpe predtim, uz nemuzu a kdyz potom, je toho moc. Nerikam, ze vzdycky ale aspon obcas. Navic TV byla tehotna a asi i vic precitlivela. 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 08:31

711990 jj, tak to bylo

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 08:32

viktorka_od splavu  Jo, to je pravda, to mi utkvělo taky!! 

49353 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 08:35

Candance jsem si to musela najit:-))) faktzejo

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 08:36

Stezuju si, pred koronou jsem zhubla a fakt zformovala postavu. No byl to ten svet pred koronou. Ted je jiny.

Nejsem schopna doma cvicit a hlidat se.

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 08:38

Candance Však já ji taky chápu, jen to uvádím na pravou míru (aspoň doufám teda, protože podrobnosti už si taky úplně nepamatuju). Ale babičku chápu taky, je to těžký  A chuděra tv , myslím, že málokdo je tak spojovaný s nějakou nesmazatelnou historkou!! 

A o  hubnutí mi nemluv, dokonce i na Vánoce se mi podařilo nepřibrat ani deko a teď mám tak dvě kila nad svým povoleným maximem!! Takže tak čtyři až pět bych potřebovala sundat, je to strašný! A příští týden bude muž asi doma, takže to je nejhorší situace na hubnutí :-(

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 08:43

Candance Ja taky, ještě v únoru na horách jsem byla fakt spokojena. Ale pak.. ja teda nemám teď víc času na cvičení a to sportování venku je nějak složitější. Ale určitě bych se mohla přinutit.
A navíc - podporuju oblíbené obchody a restaurace, aby nezkrachovaly a nějaký alkohol si dam každý večer :)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 08:55

Candance já jsem si před koronou říkala, že jako dobrý to není, ale přesto jsem zimu tak nějak přečkala se ctí. pak korona, stres -- cysty, stres -- sladkosti...mno...a už to není ani dobrý, ani se ctí.

Offline Gatita
8631 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 08:59
Reakce na Candance:

Stezuju si, pred koronou jsem zhubla a fakt zformovala postavu. No byl to ten svet pred koronou. Ted je jiny.

Nejsem schopna doma cvicit a hlidat se.

​tak zrovna v tohle korona muj svet nezmenila

I kdyz jo, jak mam doma i starsi dite, tak se fakt nehnu a na prochazky, ktere ho nebavi, muzu zapomenout. Takze kdyz po milionty skladam puzzle, podtrebuju cukernou podporu...

Offline Gatita
8631 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 09:02
Reakce na Candance:

Garfie ja  ale tv chapu - ja porad deti honim za povinnostmi a kdyz nekam jdeme, chci jim neco doprat JA (abych nebyla porad ta zla/odmena). A kdyz jim nekdo neco nacpe predtim, uz nemuzu a kdyz potom, je toho moc. Nerikam, ze vzdycky ale aspon obcas. Navic TV byla tehotna a asi i vic precitlivela. 

​presne! Me taky nebavi byt porad ta prisna, co nic nedopreje. 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 09:04

Tulipe no právě, mě další povinnosti akorát přibyly. Sice teď nechodím do práce fyzicky, čímž teoreticky dvě hodiny ušetřím, ale: já z té hodiny vždy sla půlhodiny pěšky a tu zbylou jsem si četla (prakticky jsem jezdila z jedné konečně metra na druhou). Navíc jsem i přes den neco nabehala po budově. Takže teď jdu večer na hodinu a půl ven a jsem jakžtakž na svým běžným režimu a to nepočítám, že jsem byla 2x tydne v bazénu.

Prakticky jsem odbourala snídaně, ale ty jsem nahradila večerním alkoholem. 

Offline Sweet Potato
40385 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 09:10

viktorka_od splavu No takhle to právě nebylo, ale já tehdy kopala za tým prababička, tak do toho raději víc vstupovat nebudu.

49353 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 09:17

ja misto svacin, ktere aspon obcas zapomenu, a obedu v zavodce, ktery se pomerne casto moc neda jist mam ted pravidelnou domaci stravu a kdyz jsem to chtela kompenzovat cvicenim, pac prece vic casu.. tak to dopadlo jako vzdycky:-/ takze dlabu diclofenac a tloustnu

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 09:19

pro mě je teď nejhorší, že se musím najíst doma = pozdě, protože prostě brzo nepřijedu, jídlo si vařím až přijedu, protože nesnáším ohřívané obědy. jako jeden dva dny v týdnu to přežiju, ale celý týden to nejde.