Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lamicka
14193 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 11:00

nolita jj, pribehy se zdravicimi delniky byly nejlepsi

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 11:03

Osvetlim tu palačinku. S dítětem jsme si udělali výlet do Brna a dali jsme si palačinku. Dítě oběd u babičky jedlo, palačinka byla v dostatečném předstihu. Jenže po obědě se snažila babička do dítěte nacpat větrník. Což jsem nechtěla. Bylo mu v té době dva a půl. Možná jsem si čočku zasloužila, nevím, no. 

Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 11:03
Reakce na Tulipe:

​presne a pro me byla top stiznost na let po Evrope v economy class 

ale byla to zabava jinak si toho z MP moc nepamatuju, ani historku z křoví... :(

​Jooooo, do Barcelony!!

Historka z křoví ( Karoleena potřetí ) je až místní. A běžte si do lékárny pro ginkgo, já si pamatuju všechno, když je mi někdy smutno (nebo jedu do Prahy), ten batoh na břiše a odřenej hubertus si připomínám!

Akorát si nemůžu vzpomenout, jakej nick měla ta právnička s hodně dlouhými vlasy, která řešila špinavej kabát z tramvaje, hodně světlej a za desítky tisíc.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 11:06

tv z toho se da udelat kauza?

Jako jsem trochu zklamana,  ja cekala buhvi co

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 11:09

ice jo. Já jsem krava nevděčná, která dítěti chudáčkovi malýmu nedopreje u babičky. A sama mu koupí palacinku.

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 11:10

ice takhle je to nuda, zajímavá byla následná diskuse.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 11:10

tv takze si to pamatuju dobre .Ja te chapu a jsem tvuj tym

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 11:12

Aranel uplne mam pred ocima avatar a nemuzu si vzpomenout. Ale pamatuju chinin, ta byla schopna v jednom postu pres celou stranku odcitovat i sama sebe. Nekolikrat.

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 11:13
Reakce na Candance:

tv takze si to pamatuju dobre .Ja te chapu a jsem tvuj tym

​Diky. Všechny babičky o tom sladkým vedely-ze ho tím nechci cpat.

Offline viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 11:14

Aranel tamtu myslim nekdo znal osobne/rozklicoval o koho jde, strasne krasna, uspesna, bohata, po pravnicke kancelari pobihala bosa jen v prosteradle.. a kupodivu nemohla sehnat chlapa Sekhmet!

Online Sweet Potato
40385 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 11:15

Aranel Nebyla to Sekmeth? Nebo nějak tak.

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 11:16

tv ja na mp chodila v dobe,  kdy se o detech nesmelo mluvit a jely tam spis kauzy typu nesmis nosit lv kabelku k hadrum ze zary,  pokud na lv musis setrit tak si ji nekupuj a pokud mas starwj koberec doma,  nemas si co kupovat luxusni zbozi. Tohle zas chybi mne

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 11:16

tv aniž bych teda chtěla rozjet další kolo, tak představa, že čekám návštěvu, připravím pohoštění včetně zákusků a pak se na mě bude zle zahlížet, když ty zákusky servíruju, to by mě fakt nakrklo :))
jako jo, babička nemá vnoučkovi co dávat kousnout, když jsou rodiče proti, ale situace, kdy na stole ležej zákusky, dospělí si dají a dítě lítostivě kouká, protože nesmí, nevím, no...

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 11:21

moora ale tak to vůbec nebylo. Malý v té době vůbec nevěděl, o co jde. Servírovat klidně mohli, on nějaký větrník vůbec neznal totiž. A ani to nevyžadoval.

Online Sweet Potato
40385 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 11:24

tv Nevyžadoval? Pokud mi paměť slouží, tak mu dala ochutnat poté, co od ní loudil, co to babička má. 

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 11:30
Reakce na Sweet Potato:

tv Nevyžadoval? Pokud mi paměť slouží, tak mu dala ochutnat poté, co od ní loudil, co to babička má. 

​Tak já si to pamatuju tak, že mu chtěla nacpat větrník. I když jsem nechtěla. Si to asi budu muset najít. Vůbec si nepamatuju, ze by loudil.

Online nolita
6513 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 11:31

tv jasně že nezasloužila, za co taky... ani čočka ani jakékoliv zpochybnění tvého rozhodnutí nebylo na místě, ale tak mp by bez pořádného flamu na toto téma nebyla mp no... já si pamatuju, o co šlo (to bylo fakt nezapomenutelné :-)), už teda nevím, kdo si co myslel, ale tipla bych si, že flame rozpoutaly známé mp prudičky....

Online nolita
6513 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 11:36
Reakce na ice:

tv ja na mp chodila v dobe,  kdy se o detech nesmelo mluvit a jely tam spis kauzy typu nesmis nosit lv kabelku k hadrum ze zary,  pokud na lv musis setrit tak si ji nekupuj a pokud mas starwj koberec doma,  nemas si co kupovat luxusni zbozi. Tohle zas chybi mne

​a taky, že s lv kabelkou se nikdy, ale jako fakt nikdy nejezdí tramvají, a když tramvají jedeš je to jasná fake LV z tržnice .. to mě rozesměje ještě dneska...

a pak tam byla jedna, co si říkala lilip nebo tak nějak (to už si přesně nepamatuju), a ta nevyšla z domu bez klobouku, připadala si bez něho nedooblečená.... ta taky házela dobré perly...  

Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 11:40

jinxPřesně, tu lví hlavu mám před očima... viktorka_od splavu výborně!! díky. možná ti Karja smaže jednu pětku

nolitaco si pamatuju, měla klobouk A perly!

Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 11:40

viktorka_od splavu Prostěradlo si nepamatuju!