nolita jo! Lv v mhd jsou fejky
o boze, to byly casy...
Stěžovací vlákno
ice jj ty už jsou asi nenávratně pryč.... ale v těchto skalních dobách mp co se člověk dozvěděl... ![]()
Nechapu jak si muzete nepamatovat palacinku!!!! Akorat ja teda to mam zaskatulkovany jako nestastnou prihodu tv , ktera si chtela postezovat a misto toho dostala brutalni cocku. Navic mi z toho utkvelo, ze jeji tchyne nebo kdo, odmitala hlidat deti pokud to vyslovne nebude kvuli navsteve lekare a jeste meli kecy, ze chodi k doktorovi nejak casto?
Byla jsem těhotná s druhým synem. Potřebovala jsem obehat nějaké lékaře. Sešlo se to, že jsme jednou týdně byli u prarodičů. Čtyři týdny po sobě, nebo pět. Jsem neridic, spojení autobusové téměř nemožné k nám do díry. Nevěděla jsem, jak jinak to udělat. Takže k prarodičům na celý den, pohlídali syna cca dvě hodiny, pak už jsem tam byla celou dobu, po o spával. Pak mi řekli, že už nechtějí, abych je využívala. Že můžeme přijet jednou za čtrnáct dní. A pokud bych potřebovala častěji, že si mám najít hlídání, že mi prispejou. No už jsem tam samozřejmě nikdy nepřijela, tak max jednou za dva měsíce na nedělní oběd.
Aranel jako že perly i nosila? je to možné, to už si nějak nepamatuju :-)
a amun měla i hodně takových těch pracovních historek, kdy s ničím nebyla spokojená a furt jí něco vadilo, si pamatuju, jak jsem si tehdy říkala, že takovou podřízenou bych teda fakt nechtěla :-)
tv tak a co tam mas noveho?![]()
Můj nejoblíbenější příspěvek na MP byl od tý, co pila výhradně vodu z ledovce, protože nechat si vozit ty barely je pohodlnější než otočit kohoutkem. To jsem se skoro smála nahlas.
tv ja na mp chodila v dobe, kdy se o detech nesmelo mluvit a jely tam spis kauzy typu nesmis nosit lv kabelku k hadrum ze zary, pokud na lv musis setrit tak si ji nekupuj a pokud mas starwj koberec doma, nemas si co kupovat luxusni zbozi. Tohle zas chybi mne
a taky, že s lv kabelkou se nikdy, ale jako fakt nikdy nejezdí tramvají, a když tramvají jedeš je to jasná fake LV z tržnice
.. to mě rozesměje ještě dneska...
a pak tam byla jedna, co si říkala lilip nebo tak nějak (to už si přesně nepamatuju), a ta nevyšla z domu bez klobouku, připadala si bez něho nedooblečená.... ta taky házela dobré perly...
Ta s kloboukem byla myslím Pehot, taky mi utkvěla v paměti...
//A netuším, jak se mi podařila ta podivnost s citovaným textem, smazat to nejde, pardon.//
euridike pehot byla další, na tu bych si asi sama nevzpomněla... každopádně ta, co myslím já, byl někdo jiný... ale pehot tam byla taky, měla v obrázku fotku s kloboukem, zda bez něho taky nevycházela, to netuším... pehot byla taková hrozně unylá...
Já si zase vzpomínám na jednu, která vždy doma s manželem musela uctovala, kdo co a za kolik zaplatil a ona mu musela dávat polovinu mateřské, aby na ni a dítěti netratil. To bylo hodně smutné. Nejvíc asi to, že ona to snad i obhajoval.
Jo tu Amun jsem vyštípala, to je mi líto no. Aspon s ní byla prča a ani mi nijak nevadila.
Ale jak se jmenovala ta osoba, docela inteligentní, asi z Brna a hodně vždycky radila, ale už pořádně ani nevím s čím, možná vážně s oblečením(:-D:-D) že by to byla ta chinin, co se teda tak citovala? Jéé, mám uplný okno. Ale vim, že její příspěvky byly dlouhé a k věci...
žluťásek To byla Mylady ![]()
Ja nevím, moc se mi nechce teď o tom psát..
mozna večer, až děti usnou
nolita Aha, já si pamatuji hlavně jednu, která často a urputně řešila nošení punčoch, nick si samozřejmě nepamatuju, ale myslím, že pak s přítelem měli nějaký blog ve stylu "antiMP"...
euridike Jo, ale ty mám zafixované jako takové poloblázny, ty jsem nikdy nebrala vážně a četla jednim očkem.
euridike tak to zase nevím já :-)
Potrefenáhusa Jo, tak tu si pamatuju, ta se taky nějak naprdla ale nevim už proč.
euridike tu si taky pamatuju, pak dostala ban. A založila Modni bahno??
nolita Aha, já si pamatuji hlavně jednu, která často a urputně řešila nošení punčoch, nick si samozřejmě nepamatuju, ale myslím, že pak s přítelem měli nějaký blog ve stylu "antiMP"...
Jezis, to si pamatuju. Nebyla ona nějaká baletka nebo co?
Mě někdy mrzí, že je to tady narozdíl od MP tak kultivovaný. Chybí mi to ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.