Karja chinin nevim jestli chytra, ale hrozne hrozne nudna. Ty jeji eseje na jakykoliv tema, to bylo hrozny. A prispivala tam pod dvema nicky. Ten druhy nick ji vzdycky hrozne pochleboval a ve vsem s ni souhlasil ![]()
Stěžovací vlákno
euridike Gudrun?
euridike Pehot chodila tak hrozně elegantně, až tak prvorepublikově oblíkaná, přitom to byla mladá baba.
Právnička byla Sekhmet a pokud ji někdo znal osobně, musel ji tam odhalit na první dobu, pokud to, co o sobě psala, byla pravda.
Chinin byla myslím taková ta, co vždycky udílela rady?
Jako musím říct, že některé postavičky mi fakt chybí.
clothilde nolita euridike Jo, Gundrun a Corleone, založili Módní bahno! ![]()
MP Meri Že jo!!
Potrefenáhusa Jo, Mylady, ta mi chybí moc!!! ![]()
tv my ale nezapomeneme
Garfie mne taky. Fakt mě bavila.
Garfie Sekhmet byla odhalena, někde proběhlo i jméno, vím, že jsem se na ni koukala pak na googlu, vypadala jako taková průměrně hezká blondýna. Ale to real jméno už dohromady nedám.
Když tady už se to nedá tak konfrontačně, už je to tu moc malej rybníček ... proto pořád lobbuju za povolení těch registrací, třeba by dovalil někdo, kdo by nás patřičně poučil, jaký kabelky si smíme kupovat a taky ta Mutzi, žeano ![]()
ice Tak o nějakém alteregu nevím, nejsem si jistá, zda to byla ta chinin, co mám na myslim. Ale je vidět, že se vyznáš!
a kdo byla ta, co tuším překládala, na to, jak okázale se nezajímala o modu, tak se k hodně věcem vyjadřovala, byť zpravidla byla dost mimo... byla taková přechytřelá a hroooozně nudná... byla to ta chinin nebo někdo jiný?
Garfie No vida, Ty jsi to rozklíčovala - Gudrun! ![]()
A ráda jsem měla Stricc, její odchod z MP mě docela mrzel...
MP Meri hele, mně to hašteření teda nechybí, já jsem ráda za příjemnou atmosféru a že se tu spousta lidí zná a vídá osobně. Je to taková už parta no;-)
nolita Jak si máme pamatovat hrooozně nudný lidi?
euridike ano stricc, to byla ta, na kterou se v příspěvku před tebou ptám... mě přišla dost mimo a nudná teda...
Karja nevím, nemusíte.. se jen ptám....
nolita Právě Stricc byla překladatelka a měla poměrně specifický vkus, ale mám pocit, že ta se obecně ke stylu ostatních moc nevyjadřovala...
EDIT Byla jsi rychlejší...
Zábavná asi nebyla, to je fakt, ale celkem ráda jsem četla prózu, co psala...
nolita Aha, já si pamatuji hlavně jednu, která často a urputně řešila nošení punčoch, nick si samozřejmě nepamatuju, ale myslím, že pak s přítelem měli nějaký blog ve stylu "antiMP"...
To nebyl přítel, to byla ta dyslektickodysgrafická gudrun, co ze srdce nesnášela tlustý lidi a trolila ostopero, a anti mp založila s corleonem, kterej mlel právě o těch lv, co nutně musí bejt fejk, když s ní jedeš v mhd..
nolita ne, to byla jen reakce, že ty nudný se blbě pamatujou, jak je to bez kauzy či výraznýho prvku typu batoh na prsou, tak se to v hlavě těžko udrží.
Jo a ten batoh na prsou, ha, jak se to najednou začalo nosit, ty ledviny co furt nosíte přehozený přes sebe.
euridike konkrétně ne, ovšem to, co házela tak jako by mimochodem a obecně... no no comment ![]()
Kdyz uz se vytahuji MP nicky... kdo byl Alena Cechova. Toto mi uniklo a nikdy jsem na to neprisla
Karja to byla právě ta info, že překládala, pak jsem si ještě vzpomněla, že překládala webovky zary nebo manga nebo koho, ale v mezidobí už byla identifikována, byť jen tak mimochodem... :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.