euridike jo, Gudrun!
celé vlastní vlákno měla, když odcházela.
euridike jo, Gudrun!
celé vlastní vlákno měla, když odcházela.
euridike stricc se starala o vnuka a mela nejake starosti s dcerou? Ona byla specificka ale mne se libila.
Karja no hele tenkrat tam bylo takovejch postavicek co staly za zapamatovani, a ty temata! Treba sexualni naruzivost a dovednost hodnocena na zaklade bot marry jane nebo jak seto jmenocalo. To byl impuls abych se zaregistrovala a zacala prispivat ![]()
nolita Aha, tak to dost možná šlo tak nějak mimo mě... ![]()
Ovšem koho a co z hlavy nevytěsním - a to asi nikdo z nás - to byla Giulietta...![]()
Kdyz uz se vytahuji MP nicky... kdo byl Alena Cechova. Toto mi uniklo a nikdy jsem na to neprisla
Nebyla to nynější Paris? Ta se několikrát převtělila.
Candance Taky si pamatuju, že se starala o vnuka - a nosila dlouhé sukně a vysoké šněrovací boty...![]()
ice Je, tak to je nějakej pravěk, to si nepamatuji;-)
Candance Přesně a bydlela někde u Petřína a byla překladatelka?
euridike tak giulietta byla kapitola sama o sobě... ale tam jsem spíš nechápala, po té, co se trochu odkopala, proč na ni někdo pořád reagoval, protože pak z toho byly nekonečné flejmy o ničem... a přitom stačilo ji mít prostě na háku a byl by klid :-)
Candance alena cechová, nyní paris (a ještě nějaký mezinicky, už nepamatuju)
stricc jsem měla ráda
ice jj, sexualni zazitky - inspirace u gummybee (neco strasne dlouheho nebo podobneho?). Pokud jsem spletla nick, tak se omlouvam
Karja to byla právě ta info, že překládala, pak jsem si ještě vzpomněla, že překládala webovky zary nebo manga nebo koho, ale v mezidobí už byla identifikována, byť jen tak mimochodem... :-)
promin, já čtu každé druhé slovo a pak to tak dopadá, na překladatelku si pamatuji, ta byla výrazná, to ano;-) A myslim, že tam dost přispívá doted.
Karja to nevim, spis se mi vybavuje Opatov nebo Haje, ale to byl mozna nekdo jiny. Na kraviny me uzije a prace stoji
nolita Přesně tak...
Já si v souvislosti s ní ještě pamatuju nick RenaLange myslím, protože se vždy tak jako podporovaly a přitakaly si...
hele a ta, co nebyla schopná koupit avokádo a skoro každém neuspěšném nákupu nás informovala, to bylo tady nebo ještě na mp?
Jeste si pamatuju buggatti, protoze si varila domaci masox/bujon
Candance alena cechová, nyní paris (a ještě nějaký mezinicky, už nepamatuju)
stricc jsem měla ráda
brunhilda :-D
euridike jj, RenaLange- te mi bylo na jednu stranu lito ale protivna umela byt
Jinak já zjistila, ze v ty odcházecí particce spolu s gudrun je můj spolužák z gymplu, pak bylo o to zábavnější to číst, když za tím byl ten konkrétní ksicht a příběh :-)
Potrefenáhusa Sám Corleone? Ooo!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.