Já si dlouho myslela, že giulietta je Mutzi nebo naopak.
Stěžovací vlákno
Candance ona hlavně ke konci očividně po večerech pila. nebo brala drogy, fakt nevím, ale k večeru trpěla na brutální úlety.
Jiná RealitaRena, že? To si taky pamatuju, to bylo místama fakt už vostrý.
btw, renalange, a pak sekhmet nejkrásnější, jsou asi jediní dva lidé, které si trochu pamatuju, pak ještě giuliettu, a jinak vůbec nechápu, jak si to pamatujete (ale pamatuju si, že jsem to sem už psala :D). moej paměť tohle zcela vytěsňuje.
nebo ještě to, že pehot mi vždycky připadala jako stepfordská panička nebo barbie (ale ne nějak ve zlém, mám dojem, že jsem ji měla celkem ráda).
Karja hele tak roky 2012 -2013, takze pravek no
a ja si to vsechno pamatuju!!! To je na tom to nejvic nejhorsi ![]()
A ještě ta věčně nespokojená pani s tou kartou do dráčiku ![]()
Karja Stricc už na MP dlouho nepřispívá. Myslím, že ho odepsala ještě před ramínkovou kauzou, když Vyhodnotila, že je to ztráta času, protože jak se tam točí pořád stejní lidé i témata, tak se dá dost přesně odhadnout, co kdo o čem napíše.
Karja stricc už na mp dlouho není, odešla ještě před hromadným ramínkovacím exodem nebo tak nějak zároveň s ním, nebo se přesunula ještě sem a odešla vzápětí, to už si tak úplně nepamatuju. a bydlela někde v bohnicích, psala, že chodívají kolem léčebny
Jiná Realita joo, stepfordska pehot:-) super bylo povidani jak vede dite/deti? do skolky v nejakych teplakach, pak se vrati domu, nalici se ucese a oblekne hezky a teprve odchazi do prace, protoze jinak na ni ucitelky byly zle ze zavisti jak dobre vypada
Já si dlouho myslela, že giulietta je Mutzi nebo naopak.
mně se pletla mutzi s vandou rybnou
a RenaLange pro mě nejnesympatičtější osoba ever :)
viktorka_od splavu to už si právě nepamatuju. ale vím,že do cjmdns dávala fotky sladěné sebe a dcery.
Já taky tiše žasnu, jak si všechno pamatujete, já když to čtu, tak si říkám "no, jasně, tu/to si pamatuju", ale sama od sebe bych si nevzpomněla.
Jiná Realita ano, asi pila, proto mi ji bylo i lito. Asi to bylo i kvuli tem vnukum ve Vidni.
žluťásek Benyka. Ta je tam pořád. Giulli taky.
moora Ty dvě se hodně štěkaly.
Bavil mne jednou flejm, bohužel nevím čí, jestli někdo byl či nebyl v O2 Aréně ve skyboxu, protože tvrdil, že tam jedl guláš. A znalci přece vědí, že tam se guláš nikdy neservíruje?
Ježiš, to si pamatuju
Tam byla myslím účastna lioncity jinx ?
A já už jsem úplná fosílie, pamatuju ještě diskusi na starém starém MP pod články, kdy ještě nebylo fórum ... uaaa
žluťásek benyka! na tu myslím pokaždé, když na zahradě sbírám bobky od sousedovic koček ![]()
Jiná Realita Rena chodí i sem.
To si pamatuju – myslím, že Oldyn a Mylady...
moora vanda rybná nebyla mutzi?? já mám zafixováno jako, že jo, ale konkrétně si vybavuji jen jeden flejm o tlustejch lidech, tak možná proto![]()
Sweet Potato To byla určitě Mylady s někým! ![]()
Jinak Stric jsem měla ráda, pochopila jsem, že měla dítě s nějakým, Kubáncem a dcera byla dost průšvihová, měla snad vnuka v péči? Nebo něco takového.
Rena mi nevadila, dokonce jsem ji měla docela ráda, i když stejně jako Jiná Realita si myslím, že po večerech pila (ale já ty její noční výlevy nikdy nechytla, protože to pak promazávala) a uměla pěkně seknout, naštěstí já byla ušetřena, tak možná proto proti ní nic nemám. A mimochodem, chodí sem nakukovat, nedávno jsem po dlouhé době nahlédla na MP (karanténa, haha) a zrovna nás zmiňovala, dokonce něco konkrétního, co se tady zrovna probíralo.
Stěžovatelka byla Benyka, asi jediná, která mi fakt lezla na nervy.
moora Taky se mi pletla Mutzi s Vandou Rybnou!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.