Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zu
2779 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 13:18

Candance a nepřišla nějak o dceru nebo syna? já si nějak pamatuji, že psala, že se nějak o ty vnoučata musí starat sama?

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 13:20

Sweet Potato tak snad už přestala (myslím s pitím, nebo se vzteklou povahou, kdo ví). 

Offline AprilTwelve
1025 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 13:21

MP Meri to si taky pamatuju, na peklo jsem přišla po nějakém článku v lidovkách (snad o zimních kabátech)  co tam Ada jako pr měla a už jsem se vezla,  až sem

hodně mě z takových wtf veci utkvelo,  že když mám červené tváře a nepoužívám makeup na zakrytí,  tak si těch lidí okolo vyloženě nevážím málem je tím urazim, že se na to jako musí koukat... no to jsem koukala jak zjara

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 13:24
Reakce na Sweet Potato:

žluťásek Benyka. Ta je tam pořád. Giulli taky.

moora Ty dvě se hodně štěkaly.

Bavil mne jednou flejm, bohužel nevím čí, jestli někdo byl či nebyl v O2 Aréně ve skyboxu, protože tvrdil, že tam jedl guláš. A znalci přece vědí, že tam se guláš nikdy neservíruje?

​to byla mutzi (nebo mylady?) s oldyn

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 13:25

Zu Myslím že ano, že snad dokonce nějakou dobu ta vnoučata vychovávala a pak si je vzal ten druhý rodič...takže takové dva šoky za sebou. 

Potrefenáhusa Určitě Mylady!! 

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 13:25
Reakce na Sweet Potato:

Potrefenáhusa Sám Corleone? Ooo!

​ne, opravdový p. nebo tak nějak 

ale on byl fajn :-)

Online viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 13:27

Potrefenáhusa jezis ale to uz je asi milion let!

Offline clothilde
2060 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 13:27

a taky ještě Akitaken /nebo tak nejak/ co byla jako expat v Holandsku...

Offline Garfie
28560 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 13:27

Potrefenáhusa Jé, toho si taky pamatuju! Ale sama bych si teda nevzpomněla, ten mi nějak splývá. Corleoneho mimochodem taky někdo poznal. 

Online viktorka_od splavu
49353 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 13:28

clothilde mne se doted nechce verit ze akitaken a amun nebyla jedna osoba..

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 13:31

viktorka_od splavu no amun byla vtipne stezovaci ta druha nudne.:-)

Online Sweet Potato
40384 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 13:34

euridike Jo, dík, to byly tyhle. Vzpomínala jsem na to nejednou v O2 nad gulášen

Online Sweet Potato
40384 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 13:36

viktorka_od splavu Fakt? To by mne nikdy nenapadlo. Akitaken byla dost k politování, amun často na ránu.

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 13:41

viktorka_od splavu Nebola :) Ja som sa s Amun stretla raz osobne. Akitaken tuším robila niečo vo vede, a prišlo mi vtedy, žeby mohla byť tak stará ako ja v tom čase, ca okolo 30tky. Amun bola mladšia a pokiaľ si dobre pamätám, tak robila v administratíve alebo tlmočníctvo, ale už si fakt nespomeniem, že čo. 

MP Meri Diskusie pod článkami si pamätám aj ja, som sa tuším registrovala na MP niekedy v r.2012 alebo 2013. A to je pekne dávno  Som vtedy zrovna nemala po večeroch čo robiť, tak som čítala články na MP a diskusie.

Mne teda utkveli v pamäti určité nicky, zväčša tie čo tu už padli, ale samotné flejmy si už moc nepamätám.

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 13:47

tvto stejne bylo hrozne wtf. A dvouletymu diteti bych teda vetrnik asi nenabizela, ale uvidime pristi rokto mu klidne koupim krabici vetrniku, hlavne kdyz bude klid.

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 13:50
Reakce na Garfie:

Sweet Potato To byla určitě Mylady s někým!

Jinak Stric jsem měla ráda, pochopila jsem, že měla dítě s nějakým, Kubáncem a dcera byla dost průšvihová, měla snad vnuka v péči? Nebo něco takového. 

Rena mi nevadila, dokonce jsem ji měla docela ráda, i když stejně jako Jiná Realita si myslím, že po večerech pila (ale já ty její noční výlevy nikdy nechytla, protože to pak promazávala) a uměla pěkně seknout, naštěstí já byla ušetřena, tak možná proto proti ní nic nemám. A mimochodem, chodí sem nakukovat, nedávno jsem po dlouhé době nahlédla na MP (karanténa, haha) a zrovna nás zmiňovala, dokonce něco konkrétního, co se tady zrovna probíralo. 

Stěžovatelka byla Benyka, asi jediná, která mi fakt lezla na nervy. 

moora Taky se mi pletla Mutzi s Vandou Rybnou! 

Garfie Taky se mi pletla Mutzi s Vandou Rybnou! 

nene, vanda rybná (vadná ryba) byl někdo jinej, Mutzi byla před Mutzi Vashtie a ještě něco..​

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 13:52

Garfie Stricc byla fajn, mě hrozně bavily její historky z Kuby. 

Jinak by mě zajímalo, jak to nakonec dopadlo s tím vnoučetem, jestli si to dobře pamatuju, tak se dcera měla začít trochu víc starat?

Offline Ounz
20532 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 13:52

Jinak něco z toho co tu píšete si nepamatuju, ale většinu jo..zajímavý, jak se v paměti takový blbosti držej :) 

Online Sweet Potato
40384 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 13:54

Ounz A nakonec Amygdala.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 20. dubna 2020 13:58

vanda rybná měla pubertální dceru a chtěla ještě mimino, ovšem manžel č. 2 ne, tak si našla oplodňovacího milence (ale nic z toho, myslím, nebylo)

vnouče stricc zůstalo v její péči (protože tak zněla dohoda), ale dceři se pak narodila holčička