carries Jojo, to si pamatuju, že Akitaken dělala ve firmě s elektronovejma mikroskopama, a myslím, že původně byla někde od Brna, resp. ta firma jinak sídlí v Brně a ji pak převeleli do toho Holandska, nebo tak nějak to bylo... Mně jí bylo vždycky spíš líto, přišla mně taková opuštěná a tak.
Stěžovací vlákno
Nepamatuju si skoro nic, ale měla jsem zato, že v O2 skyboxech šlo o řízky, a ne guláš ![]()
To jsou historky! Vsechny jsem si vybavila.
ja si jeste vybavuji Barbyl. Nosila barevne modely a zila myslim v Australii.
moora Jo, tak tim padem si ji s nekym pletu...
Lamicka jee Barbyl byla fajn. Vzdycky to schytala za plandavy prsa![]()
To nebyl přítel, to byla ta dyslektickodysgrafická gudrun, co ze srdce nesnášela tlustý lidi a trolila ostopero, a anti mp založila s corleonem, kterej mlel právě o těch lv, co nutně musí bejt fejk, když s ní jedeš v mhd..
No jinak ale Corleoneho přítelkyně na MP podle mě chodila taky, byla to myslím ta Slovenka s naštvanou kachničkou do vany v avataru, co si teď ňák nemůžu vzpomenout na jméno...
Mně z nějakýho důvodu nejvíc utkvělo Corleoneho poučení, že jakékoli boty v ceně nižší než deset litrů jsou laciný šunty, na to si občas vzpomenu, když nějaký vybírám už moc dlouho a nemůžu se rozmyslet, že je to vlastně jedno, všechno jsou to stejnak křápy!! :)
Sweet Potato Jo no jo!
Pamätám si všetky spomínané nicky a takmer všetky historky. Ale čo chcem kúpiť, to zabudnem ešte vo výťahu.
711990 jo, to jsem si taky vybavila, ale nechtelo se mi to sem psat ![]()
letfenixa Přesně na tohle jsem teď myslela, když jsem na půl cesty do koupelny zapomněla, pro co jsem tam šla!! ![]()
Karoleena
Jo corleone byl vůbec mazlík, ten tam tenkrát i rozběh hejt na zrzavý lidi ne?
Lamicka nojo, no, ja taky pisu rychlejc nez myslim![]()
711990 ono je to fuk
ale taky to bylo wtf
Pinot Noir Já si jsem gulášem dost jistá, ale přít se nechci, už proto, že s řízky by to bylo ještě absurdnější.![]()
Sweet Potato já ti mám pocit, že šlo o řízky
koukám, že si toho vybavuju taky dost. Ta Rena uměla bejt někdy dost zlá.
Sweet Potato Pinot Noir Spoustu nicků i historek si pamatuju a teda jsem si zcela jistá, že šlo o řízečky. Právě proto to bylo tak neuvěřitelný. 100pro Mylady, druhou si jistá nejsem.
Mě sjížděla Giulietta, jak jsem přišla s něčím do stížností, seděla mi za krkem a sekala fakt fest. Pamatuju si že v rámci své argumentace často lhala, takže někdy měla malýho syna, někdy dospělýho, někdy zazobanýho manžela, někdy bez manžela a zazobaná ona.
S Akitaken jsem si docela rozumněla, byla v tom Holandsku strašně osamnělá a vůbec si s místníma nesedla. Barbyl byla fajn. A ještě pamatuju DanieluS z Itálie, s těma duchařskejma historkama.
Lamicka Jo, Barbyl, s tou jsme si dost psaly soukromě, ještě i tady, ale pak se úplně odmlčela. V Austrálii provozovali nějaký malý penzion a pak se přestěhovali do Itálie, kde vedla taky nějaké ubytovací zařízení s pořádáním svateb. A někdo z MP jí tam poslal dceru, nebo známou jako au pair.
A jeste ta kamaradka od razorblade co zije asi ve Francii?
Garfie to s Italii jsem uplne zapomnela, mas pravdu
Teda, tady je to uplna kolektivni pamet naroda ceskeho! Na nektere veci si vzpomenu, kdyz o nich ctu, ale spoustu jsem toho zapomnela. Jak rika jedna moje znama - mam mozek jako vlacek, na jedny strane vagonek pridas a na druhy se odpoji, omezena kapacita nakladoveho nadrazi ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.