Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 08:52

Týmto príspevkom som si vlastne zariadila terapiu na diaľku. :)

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 09:08
Reakce na continuity:

vycitky? boze to je debil... lituju te pracovat s takovym matrosem. ja tyhle typy taky nedavam, obzvlast kdyz je to prace na par minut a porad jasneee uz to posilam... normalni clovek prijde ze ma problem v rodine rovnou a ne takovyhle strachy. rekla bych ze problem s autoritou... neda se vymenit treba na jiny oddeleni?

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 09:15
Reakce na Janulik03:

Ma to stejne, jen ja mam male deti, ktere bych i s tom troubou nekam prodala do otroctvi ale uz za hodinu se mi po nich styska a rikam se, jak jsou ty deti bajecne a ze bych s zadnym jinym nemohla byt.

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 09:17
Reakce na continuity:

tak vylozene v te konkretni situaci asi "svuj klid" nemel, jestli mel tchyni na jipce ...

jako to pisete, tak to vypada na takovou tu neprijemnou michanici vice problemu, ktera vygradovala v blbou situaci - jednat jste uz predtim meli rozdilne zpusoby komunikace, plus mate kazdy jinak nastaveny osobni / pracovni hranice. 

ja chapu, ze vas to vyprudilo, hlavne na pozadi predchozich neshod. zas ale jestl on v soukromi momentalne resi akovou situaci, tak se nejakej prechodnej (!) pokles vykonu da celkem pochopit, nejsme stroje.

vycitky bych si kvuli tomu nedelala, proste se stane, lidi zas nejsou tak neodolni, aby to nerozchodili :)

drzim pesti, at se vam to s nim podari strednedobe nejak nastavit!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 09:24
Reakce na Olinka:

Joo porstský, to mám sice taky, ale není to zrovne moje nejoblíbenější pití. Ale spoň panák Kakadu na dobrou noc :D

No po včerejší sauně je ksicht trosšku lepší, ale chtělo pokrečeljší štukaterské techniky dneska ráno.

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 09:25
Reakce na betsey:

haha no prave jak jsem vcera premitala, tak jsem dosla k tomu, ze jsem s chlapem vlastne jeste nikdy nebydlela, jenom s babou. protoze jsem si dycky vybirala mezi borcema takovy exemplare, u kterych k nejakymu spolecnymu bydleni nikdy ani nemohlo dojit.

no nevadi, jsem zvedava na budouci vyvoj a necham se prekvapit :D

49352 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 09:38
Reakce na Lilly_Ku:

ja to neposoudim z hlediska partnerskyho, ale musim rict ze mi souziti s chlapama naprosto vyhovuje, dyt my i ty kocky mame kocoury;-) kdyz prijede do toho dcera jsem nadsena ze mam nekoho na "holcici veci" ale nejpozdej za tyden uz bysme se pozabijely;-)) chlapi jsou "jini" ale hlavne vetsinu veci vubec neresi, neprudi, muzu si to udelat po svym:-)

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 09:42

jo, ja si prave dokazu predstavit, ze to muze byt fajn! prave bych akorat potrebovala, aby se objevil nekdo, s kym to pujde vyzkouset no a este aby se mi libil, ze :)

49352 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 09:43
Reakce na Lilly_Ku:

njn to je horsi:-) drzim palce, on se urco najde!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 09:45

jj, presne toto mám rada na chlapovi, s ktorým žijem už sedem rokov. Vzťah síce ide do kopru, ale ako spolubývajúci je fantastický - nerieši, neprudí, a môžem si robiť veci, ako chcem :)

Online Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 09:56

Mně přijde, že ten společnej fyzickej interes je asi nějaká pojistka proti ponorce, s kamarádkou nebo kamarádem pod jednou střechou bych asi nevydržela, s kamarádkama mi většinou stačil první až druhej tejden společný dovolený, abysme měly chuť se pozabíjet.

Takže chápu, že partner, ze kterého se stala spíš kamarádka, může fakt začít vadit, když nedává nádobí do myčky, fusekle do koše na prádlo a kouše hlasitě do jabka ...

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 10:09
Reakce na Potrefenáhusa:

Takže chápu, že partner, ze kterého se stala spíš kamarádka, může fakt začít vadit, když nedává nádobí do myčky, fusekle do koše na prádlo a kouše hlasitě do jabka 

Obcas mam pocit, ze prave toto se u nas zacina dit....

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 10:15
Reakce na Kokoska:

siouxsie viktorka_od splavu 

dekuji holky. fakt uz nevim, kde je sever. ja uz chtela resit, ze ho odejdeme, ale pak se nejak rozpohyboval a nasel se v jedne praci, kterou dela. tak jsem to nechala byt. sef stoji celkem za mnou, no uvidime.

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 10:24
Reakce na Lilly_Ku:

tak v teto situace svuj klid nemel, ale ten problem je dlouhodoby. kdyby si prisel rict o volno (dovolenou), ze resi doma problem, bez reci ji dostane. nebo mi to rict hned na zacatku a ne, kdyz na to uz dve hodiny cekam. proste nevim. no spala jsem asi 5 hodin, nakonec se sesypu ja a bude to vyresene.

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 10:30
Reakce na Candance:

poslat na vrtnou plosinu.

prosim vas, ted jsem byla nemocna 10 dni doma, po tydnu mi muz rika: uz abys sla konecne zas do prace.

zkuste ten vztah trochu rozvolnit, ono to tesne souziti uplne kazdemu nesvedci, i kdyz si clovek mysli, ze by se sam doma zblaznil. nezblaznil, jeste na vysce jsem silela z kazdeho vecera, ktery muj milacek stravil jinde, pak jsem mela dalsi vztahy, kdy jsme byli standardne vecer spolu doma a ted mam vztah, kdy si spolecny vecerny programu musime predem domlouvat a nejak jsem zjistila, ze mi to vyhovuje nejlip.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 10:36
Reakce na continuity:

No u nas to je momentalne doufam dano malymi detmi, dcera ma asi milion krouzku (coz je dost narocne ale zase ona je aktivni a snesla by toho vic), ja se momentalne vracim do prace, manzel podnika, takze toho mame moc a cas na relax se hleda hrozne slozite a uz skoro vubec neni spolecny. To momentalne planujeme.

49352 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 10:39
Reakce na Candance:

vzdycky kdyz si s muzem zacnem jit na nervy, takove ty drobnosti a mirna neporozumeni, popremyslim a poptam se co neni v poradku. a VZDYCKY je za tim neco jinyho.. treba jen moje vlastni unava z prace

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 10:44
Reakce na Candance:

jj, to bych rekla, ze to je dost normalni zatezova situace, nakonec to prejde a bude lip. jen budte opatrna. segra se presne v teto situaci rozvedla. uplne zbytecne. manzel nezvladal, ze uz nevari teple vecere, chtel politovat, jak to ma tezke a ona nove napumpovana karierou mu misto pofoukani ega, jak je pro ni porad dulezity, vmetla, ze vydela vic nez on (asi o jedny bohusy).

jedna pitoma hadka a uz to jelo. dnes uz by to nepriznala, prece to byl DEBIL, proto se s nim rozvedla (a prave proto, ze to byl debil s nim byla 16 let a meli dve deti). vim to presne, protoze mi volala hned za tepla a prubezne jsem v tech zacatcich byla informovana.

49352 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 10:54
Reakce na continuity:

jo tak to je presny. i kdyz toho casu neni a clovek ma co delat tak si MUSI najit cas aspon na nadech-vydech ja ti rozumim, taky me to mrzi, mam te rad/a... kdyz si ten cas neudelas a to pochopeni v sobe nenajdes je slus