Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 21:27

To mimino je úplně totální chudák. Jeho matka se vrátila z práce, že se cejtí děsně unavená a potřebuje se natáhnout a během pár hodin mi vylítla teplota přes 38. Je mi zle, všechno mě bolí, je mi vedro a zároveň hrozná zima, chce se mi spát a nemůžu usnout. Propánajána, já už chci bejt zdravá! Ten malej chudáček za nic nemůže, ještě ani není na světě a díky mně bude mít imunitu úplně v háji. Je mi z toho do breku.

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 21:33
Reakce na žluťásek:

proč by mělo mít dítko imunitu v háji, to je blbost. hlavně klid. brzy se uzdravte.

jinak léky v graviditě

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 21:36
Reakce na žluťásek:

prave bude mit imunitu lepsi, protoze behem nemoci tvoris protilatky, ktere tomu miminu predas. 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 21:36
Reakce na žluťásek:

Jestli se budete nervovat, tak miminko bude mít v háji nervy . O imunitu bych se teď nebála.  Zalezte do postele s hrnkem čaje a bude zase líp. 

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 21:41

Děkuju. Já jsem spíš nějaká přecitlivělá, co jsem vlezla do III. trim., tak jsem pořád příšerně unavená, že už zvažuju, že si nechám na ty zbývající asi dva týdny před nástupem na MD napsat neschopenku. V noci blbě spím a celej den se v práci vleču a přemáhám, abych to tam vydržela. Připadám si už jak lazar, protože ujdu kilometr na metro a jsem unavená jak po půldenním výletě. Včera jsem šla poprvé na předporodní kurz a cvičení a asi jsem to nějak přepískla.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 21:44

Jdu si pobrečet.

Zítra jdu k holiči a jako tomu bylo pokaždé, tak ani tentokrát nevím, co si na tý palici mám nechat udělat.

Akné strikes back! O víkendu jsem se osypala a mám ksicht plný červených boláků. A čtvrtek mám rande.

Neumím kreslit, takže ani ten pytel přes hlavu mě nazáchrání.

A nemám tady žádný víno :D

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 21:54
Reakce na žluťásek:

cisty paralen je bezpecny, je lepsi teplotu zrazit, nez v horeckach fibrilovat. pak se uvidi podle dalsich priznaku, na skrabani v krku jsou dobre pastilky Septilen - registrovane jako lek, mozou ho tehotne a stoji par korun na rozdil od vsech strepsils a jinych kravin. kapky do nosu jsou taky mozne, ale mozna bych poradila takovou tu kanvicku na proplachovani nosu. 

jinak lze hledat na safefetus podle ucinne latky, co je B a A je mozne brat bez nebezpeci.

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 21:58
Reakce na žluťásek:

zustat doma na PN bych ti i poradila, pokud si utahana, ale polihovat doma, pokud ti jinak nic neni (takze nemyslim ted v nemoci ani ani rizkove tehotenstvi) uplne dobry napad neni. ale ono se to pravdepodobne spravi, pokud zacnes vic spat, i ta sila se znovu objevi. taky to muze byt docasne, najednou vzrostly naroky na telo a ono si musi zvyknout a pak to bude zas lepsi (na chvilku).

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 21:59
Reakce na Ounz:

Pro mě je zase představa, že se rozejdu s někým, kdo je fajn, jen kvůli problémům v sexuální sféře, nemyslitelná. A rozhodně to není věkem, jsem plusmínus pár let od vás..pro mě je naopak kruciální, aby to nebyl debil. 

No ja myslim, ze zalezi na situaci. Predne asi ani nebudete chodit s nikym, o kom si myslite ze je debil ( i kdyz ono se to nekdy asi vyklube pozdejc), takze myslim, ze to je naprosto zasadni a ani nepotrebuje zminovat. Takze automaticky nastoupi dalsi veci, ktery jsou pro osoby opacneho pohlavi pritazlivy, myslim.

Co se souladu v intimnich vecech tyce, podle me to podstatny je, protoze pokud to neklape, tak mam kamarada, pripadne spolubydliciho. Osobne to je pro me spolecne s duverou, smyslem pro humor a nejakou obecnou pohodovou komunikaci minimalne v top 5. Samozrejme pak zalezi, kdyz se problem vyskytne, co je zac, ono to vetsinou jde ruku v ruce s necim jinym. Bohuzel.

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 22:00
Reakce na continuity:

Paralen už jsem si vzala, jen co se teplota přehoupla přes 38. S nachlazením už bohužel zkušenost mám, takže Septilen a vincentku do nosu mám v pohotovosti. Ale teď mám jen tu horečku a jsem hrozně unavená, žádná rýma, kašel ani bolení v krku mě naštěstí netrápí. Snad to bude do rána trochu lepší.

Offline Sweet Potato
40377 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 22:06
Reakce na žluťásek:

Kliiiid. Miminko aspoň bude nadupané protilátkami.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 22:26

Tak zrovna já jsem minulý týden žila v silné představě, že žiju s debilem, ale stějně se s ním právě kvůli těm sdíleným chvilkám nemůžu rozejít. Jako to bylo fakt smutný, naštěstí to čas odvál a uvědomila jsem si, že ta debilita je jen můj úhel pohledu. Ale stejně i kdyby to tak bylo, ten rozchod by byl hodně krutej! Nechápu, že se ještě nevyvinul chlap s ženskym mozkem!!!

Offline Lilly_Ku
4537 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 22:41
Reakce na Karja:

Jen jestli v si ten zenskej mozek moc neidealizujete ... :) mela jsem sest let pritelkyni a muzu vam rict, ze nekdy byly dva zenske mozky spis na prekazku. s chlapama to je v mnohem jednodussi, i proto, ze jedna tak nejak automaticky od borca ocekava, ze bude myslet trochu jinak, takze pripadne zklamani neni tak velke.

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 23:14

fakt si musim ulevit. mam dlouhodobe problem s komunikaci s jednim podrizenym. je to trochu v tom, ze jsme kazdy jiny a ja jsem docela narocny sef a mame te prace proste hodne, on by chtel spis takovy vetsi klid.

furt si stezuje, ze s nim nejednam dost v rukavickach a nedostatecne s nim mluvim (je to takovy ten kecaci typ, ja introvert a neustale omilani vseho me dost vycerpava). vcera jsem sedeli ve trech s mym sefem, abychom to nejak resili a dnes jsem na nej zas ujela a jeste blbe. mel vcera neco dodat a vecer jsme se domluvili, ze to tedy doda dnes. dorazila jsem do kanclu odpoledne, za pul hodiny mi oznamil, ze jde k doktorce pro leky. nejak jsem pocitala, ze to je hotovo. nebylo. cekala jsem na nej hodinu, kdyz se vratil, pozadala jsem ho, at to rychle doda, ze uz opravdu cekam jenom na nej, abych to poslala. slibil, ze si k tomu sedne a udela. po hodine prisel, ze ma tchyni na jipce a ze tedy to nejde jako by melo. ale vubec k tomu nedorekl, jestli to udela nebo ne, proste jenom info, ze ma problem a dal se domysli. vyplestila jsem na nej oci tak, a otazala se, jestli to teda nedodame nebo co si mam pod tim predstavit. tak si k tomu sedl a za 20 minut do dodal. pocitam, ze zas dostanu nekde u sefa cocku, ze neberu ohledy na sve lidi. ale ja vyprudila pul baraku, vcera jsme to tri prokazatelne dodelavali v noci, vcetne meho sefa a on proste ma svuj klid... nevim, nejak to nedavam, ted si to vycitam a jsem z toho cela spatna, pani je na tom pry spatne. ach jo.

Offline Olinka
141 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 23:31
Reakce na Lama_z_Lana:

To je teda na sviňu! Přeju ti, aby se do čtvrtka obličej vzpamatoval - a u holiče už něco vymyslíš! (Já jsem ve fázi dorůstání, na stříhání jsem byla naposled v září, takže to mám přerostlé, ale samozřejmě se mi nechce přijít o těch pár vypěstovaných centimetrů, achjo).

Pro podobné situace jsem si zakoupila lahev portského, zatím je teda nerozdělaná v lednici, tak se kdyžtak stav :-D

Offline Olinka
141 příspěvků moje polička 13. prosince 2016 23:38
Reakce na Lilly_Ku:

Minulý týden jsem kecala s kamarádkou a říkám - my si tak skvěle rozumíme, nedáme to dohromady? A ona že jestli si vzpomínám na jednu akci, v srpnu v kostele, ona v bílých šatech a vedle ní chlap v obleku, tak že jako nic  Ale to je asi čestná výjimka, protože mám samozřejmě i kamarádky, které bych teda doma fakt nechtěla. A nejenom že ten chlapskej mozek je jaksi "omluvenej", když nemyslí tak, jak bychom si my ženské představovaly, ale naopak to může být i výhoda. Například já když se v posledních dvou týdnech dívám na svůj mozek, tak mě napadá jen ten vtip, jak se baví dva policajti a jeden říká: "Tyjo, tak jsem byl na tom testu IQ." "A jak jsi dopad?" "No naštěstí negativní..."

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 00:44
Reakce na continuity:

Myslím, že v tomhle případě si výčitky dělat nemusíte. 

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 01:10
Reakce na continuity:

na vašem místě bych úplně stejně jako vy trvala na tom, aby dodal. pokud se teda "nechal dokopat" k tomu, aby se zachoval profesionálně, tak já bych asi měla snahu se zachovat se oplátkou lidsky - dala bych mu den volna na to, ať se vzpamatuje, odpočine...

a souhlasím s Kokoska  - výčitky bych si nedělala

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 08:19
Reakce na Lilly_Ku:

chichi, to je dobré :-) Vážne, keby som mala priateľku, tak ju asi po mesiaci spolužitia zavraždím. Na ženský mozog práveže vôbec nie som naučená, štrnásť rokov pracujem v čisto mužskom kolektíve, a aj predtým som mala skôr kamarátov. S mojimi pár celoživotnými kamarátkami vychádzam fantasticky, len s nimi nemôžem byť príliš dlho

Offline Janulik03
20258 příspěvků moje polička 14. prosince 2016 08:52

Páni, ked to tu tak dočítavam, tak som si uvedomila, že žijem striedavo s debilom a najlepším chlapom na svete. 

To sa nesťažujem, ale konštatujem. Napríklad by som nechcela mať chlapa, ktorého by som musela živiť. Nemyslím tým prechodný stav, ked príde o miesto, ale tak nejako konšantne. Očakávam, že ma podrží v problémoch a budeme sa spolu smiať na príjemných veciach. V ideálnom stave spolu zostarneme. Ale v živote sú situácie, kedy si človek povie, že toto nikdy  a nakoniec je v tom a ide sa ďalej, lebo musíš.

Deti nás potrebujú ked sú malé a potom aj ked sú už dospelí. Milujem, ked sme všetci spolu, ked je kopa kriku, smiechu, dokonca aj tie hádky sa dajú prežiť. 

Potom sa pristihnem, ako "závidím" kolegyni, že je sama a robí si čo chce a kedy chce. Toto je ale väčšinou stav na pár minút. 

No nič, lezie na mňa vianočná nálada, tak sorry. Pozerám z okna, konečne padá sneh, ........