Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 14:53

letfenixa asi bych zmenila praktickou doktorku, jestli to jde.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 14:56

letfenixa díky

Tak já chápu, že korona, odcházela jsem domů v tom největším zmatku, bez zprávy, tu mi měli vydat o týden později na ambulanci při vyndání stehů, ale to už byla ambulance zrušená a jak jsem už psala, zprávu pro obvodní doktorku mi sepisovala děvenka, která tam byla 3 měsíce jako rezident a na dotazy odpovídala: To já nevím, musíte se zeptat nějakého doktora.

Ale tak snad už jsem dostala adekvátní léčbu a jdu vstříc světlým zítřkům

Offline Luna
10866 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 14:58

Jennyfor To je dobre, ze ses nenechala a trvala na vysetreni. Mne zjistovali diagnozu 4 mesice a byly to nejhorsi chvile zivota. Zacinalo to mastickou na otekle koleno a koncilo otevrenou biopsii a naslednou onkologickou lecbou. Takze jsem taky rada, ze jsem se s tou nefunkcni mastickou vratila.

Offline INCOM1
705 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 14:58

Jennyfor já tady sleduju tu Vaši pouť a moc Vám přeju, ať už je všechno jen lepší! Je to teda ale hrůza a mrzí mě, že jste ty zmatky takto odnesla. 

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 15:02

Ja jsem byla dneska u zubare a v bance. Byla jsem zvedava na ta opatreni u zubare, probehlo to uplne normalne, zadna desinfekce ani mereni teploty pred osetrenim. Doktorka mela rousku, prvni nakouknuti bylo jen v ni, az teprv pri odvrtavani zbytku stare plomby si vzala stit, ale ten ona mivala vzdycky.

Asi abych nebyla o ty ukony ochuzena, cihala na me dezinfekce v te bance, i tu teplotu mi zmerili. Kazda prepazka chranena 3cm tlustym plexisklem. 

Takze tam, kde mi doktorka lezla do pusy, se nedelo nic zvlastniho, tam, kde jen prostrcim obcanku skvirou v plexiskle, opatrnost az lehce usmevna. 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 15:10

Luna No, to je taky dobrá anabáze!

Ještě že člověk občas dá na své instinkty a nevěří slepě autoritám, ty doktoři jsou taky jen lidi, že.

Tak hlavně že to dobře dopadlo

Než jsem si vydyndala ty odběry a rentgen, tak jsem si vyslechla, že holt v mým věku musím počítat, že to bude trvat měsíce, než se dostanu do formy a už nikdy to nebude jako dřív. Málem jsem si šla už koupit pojízdné chodítko a výtah máme taky v mezipatře, to bych se holt musela asi plazit.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 15:12

INCOM1 Díky už to bude dobrý. Jak vím, proti čemu bojuju, tak už jsem klidná.

Offline Lamicka
14187 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 15:20

Jennyfor teda, to te opravdu moc moc lituju, protoze vim, jak se citis a co prozivas. Pri prvnim porodu jsem ztratila hodne krve, takze jsem prvni dny jen spala, mela cerno a prislo mi strasne divne, ze z niceho nic tvrde usnu a nevim, co se deje kolem... Nastesti to prislo divne i sestram a lekarum, takze nabrali krev a vedelo se. Reseni v mem pripade bylo rychle. 

V zime jsem tu popisovala peripetie s mym kaslem, nakonec bylo potreba nasadit ta spravna atb, predchozi nezabrala a zastupujici doktorka me odbyla, ze kasel je nadlouho, at mam trpelivost... kdyby me poslala na krev hned (uz mesic mi bylo spatne, horecky, neustupujici tuberak), tak by zjistili o 2 mesice driv co mi vlastne je.   

Drzim palce, at uz to mas za sebou. 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 15:25

Tak jsem se na něčem domluvila s kolegyní z personálního (odvolala jsem své rozhodnutí), pak jsem to oficiálně nahlásila ředitelce personálního, která mi to odsouhlasila. A dneska mě personalistka sjela, že dodnes nezná výsledek mé žádosti. Ví to ona i její ředitelka, tak proč bych jí ještě měla něco hlásit já?

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 15:58

Lamicka No právě, mezitím už jsem brala 3 druhy ATB, teď teprve se snad podle krve strefila. A tu chudokrevnost by bývali asi za normálních okolností taky řešili, tohle byla spíš smůla, že nic nefungovalo, komunikace, laboratoř, přostě korona.

A jak píšeš, ty stavy děs, já tu únavu furt připisovala buď tomu kašli, nebo že mám málo těch hormonů, nebo že jsem teda stará

Ale třeba umejt koupelnu znamenalo umejt vanu, jít si lehnout, po třech hodinách umejt umyvadlo, jít si lehnout, vytřít tam podlahu, jít si lehnout, druhý den naskládat ty dreky z okolí vany na své místo a jít si zase lehnout. A takhle se vším. Per partes. Někdy jsem jen vstala, koukla, jak jsem tu všechno rozvrtala a zase jsem si lehla

Offline Emi
1116 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 16:15

Jennyfor Umím si to představit. Mne roky trápila vrozená srdeční vada, byla jsem pořád slabší, unavenější a neschopnější cokoliv zvládnout, až jsem si ji náhodou našla sama...

Teď už to bude dobrý, když ti léčí to, co ti je.

Luna   

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 16:17

Emi

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 16:56

Kokoska obvodná s tým nemala nič, chirurgovia to pokašľali

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 18:32

letfenixa kdyz vidi prakticky doktor pacienta v takovem stavu, mel by zaridit bez rikani kompletni odbery a dalsi vysetreni, ne ze tam musi jit clovek opakovane neco vymrucovat.

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 19:13

Kokoska neviem, či nedošlo k nedorozumeniu, počas operácie odstránili orgán ( lebo chirurg), toto odstránenie nespôsobilo mame žiadny problém, ale ju o tom nijako neinformovali, až keď boli výsledky histologie, tak sa tam objavila táto informácia

Nechcela si príspevok adresovať Jennyfor?

Offline Kokoska
34953 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 19:47

letfenixa jo, promin

Offline miuu
413 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 20:45

Jennyfor Držím ti palce aby už ti bylo lépe. Anemii taky znam dobře,měla jsem ji po obou porodech a vylo to děsný. Nastěstí to železo celkem rychle zabírá,tak se ta únava zlepší. Jo,to je pak jiný život. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 21:20
Reakce na Jennyfor:

Ale třeba umejt koupelnu znamenalo umejt vanu, jít si lehnout, po třech hodinách umejt umyvadlo, jít si lehnout, vytřít tam podlahu, jít si lehnout, druhý den naskládat ty dreky z okolí vany na své místo a jít si zase lehnout. A takhle se vším. Per partes. Někdy jsem jen vstala, koukla, jak jsem tu všechno rozvrtala a zase jsem si lehla

​Brrr, úplně jsem se otřásla, přesně tahle hrůza to byla, když jsem měla zánět štítné žlázy. Akorát jsem u toho měla 15 měsíční dítě, které naštěstí ještě nechodilo, ale pamatuju si, jak jsem dceru na hřišti přemlouvala, že nemám sílu jí houpat na houpačce a ať jde raději na pískoviště. Fuj. 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 21:22

mitford sister Dekuji, to je bozi post,

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 24. dubna 2020 21:37

Jennyfor ať už je ti jen líp a líp:-)