Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online AprilTwelve
1025 příspěvků moje polička 19. května 2020 16:45

baltik @ andulka01

se s dovolením přidám,  pod nosem a na puse, viníkem je prudké slunko včera na zahradě... chjo, vypadám jak s leprou

Offline Allysa
897 příspěvků moje polička 19. května 2020 16:45
Reakce na bram:

razorblade volejbal a vybika byly moje noční můra. Mám loptofobii a všem míčovým hrám jsem se od nejútlejšího věku vyhýbala. Když si kapitáni vybírali ostatní do družstev, zůstala jsem jako poslední. Sice jsem byla mrštná a nemohli mě trefit, ale nepřehodila jsem půlku tělocvičny, tak jsem si nemohla nahrát s kapitánem. Ale přeskok přes kozu a výmyk byly moje parádní disciplíny. Naštěstí naše tělocvikářka jela víc tu gymnastiku a atletiku a míčové hry byly jen občas za odměnu (haha). 

JJa taky tak. Nevadil mi ani splh, hrazda, kladina, zato micove hry katastrofa.  Jen u nás ve škole se teda provozovaly furt, meli jsme moderní mladou telicvikarku,která všemi krome me nenáviděne disciplíny zařadila jednou za pololetí, aby jako splnila. Jinak se hrál fotbal, florbal, volejbal a nejlíp "s klukama"

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 19. května 2020 16:47

viktorka_od splavu No když jsem zjistila, kolik to stojí, tak jsem ho vyhodila. A děkuju. Fakt si nadávám.

Offline andulka01
12840 příspěvků moje polička 19. května 2020 16:48

AprilTwelve Já asi z nějaké menší virózy (minulý týden) a sluníčka o víkendu. Achjo.

Online Sweet Potato
40374 příspěvků moje polička 19. května 2020 17:07

Včerejší postěžování pomohlo, komiksy dnes dorazily. Máme Havraní dogu, kromě jiného.

Z druhého nakladatelství ticho po pěšině.

Offline baltik
4980 příspěvků moje polička 19. května 2020 17:11

AprilTwelve andulka01 ale mam dobrou zpravu z lekarny, ty naplasti furt delaji, bracha byl v max lekarne a asi mu chteli vnutit svou privatku, protoze dneska v benu lekarne naplasti compeed uplnr bez problemu a jeste v akci :)

Offline Friga
2151 příspěvků moje polička 19. května 2020 17:13

Ja jsem byla jako dite dost nesikovna, s pomalyma reakcema. Micove hry jsem nesnasela, neumela jsem hazet daleko a ani rychle uhnout, takze jsem to casto schytala micem do hlavy. Nesla mi ani gymnastika, nic. Nektere z telocvikarek byly presvedcene, ze tak nesikovny nikdo byt nemuze a ze to predstiram a davaly mi to sezrat. Zlepsilo se az na gymplu, kde byla uvolnenejsi atmostfera a ja se sice nijak nezlepsila, ale prestala se bat posmechu. V rodine se vzdycky pestoval pohyb vicemene jen jako chuze, chodili jsme vzdycky hodne na vylety a prochazky. Rodice taky nepatri k pohybove nadanym. Dneska mam rada jogu, pilates a posilovani. Ale cestu k pohybu jsem si hledala docela dlouho a dodneska se v posilovne trochu stydim, mam pocit, ze kazdy vidi, jaky jsem nemehlo. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 19. května 2020 17:23
Reakce na barbucha:

MP Marge 

A kam bys šla nejradši? Myslím zeměpisně...

​Hele, kdyby to slo, tak moje prvni volba by byl urcite Seattle. Jenze tam je neuveritelne draho a ceny nemovitosti jsou takove, ze jakozto pracujici v neziskovem sektoru bych si tezko nekdy poridila dum. 

Se sambem mame radi zimu, coz vyloucilo Floridu a Kalifornii (o zbytku Jihu nemuze byt ani reci, protoze tam bychom se nehodili kulturne). Nemuzeme nikam, kde je nelegalni marihuana (kvuli sambovi, ja nekourim - ac verim na jeji lecebne ucinky. Ale ty zatim nepotrebuju.), coz bohuzel vyloucilo Wisconsin. Vylucovaci metodou jsme dospeli k dvema favoritum: Coloradu a Minnesote.

Sambo hlasuje pro Colorado, protoze ho lakaji hory (a nadbytek marihuany). Jenze je tam taky dost draho a ceny nemovitosti sice nejsou tak extremni jako v Seattlu, ale porad dost desive.  Takze ja hlasuju pro Minnesotu. 

Puvodne jsme oba chteli na Aljasku, ale tam je draho snad uplne nejvic krome Havaje, a je tam hlavne draha lekarska pece. To s ohledem na samba nechci riskovat. 

Pak jsme jeste taky mluvili o tom, ze bychom ale meli zatim zustat v Illinois, dokud sambo nedostane ten invalidni duchod, o ktery ma zazadano. On sice tu prihlasku muze prevest do jakehokoliv jineho statu, neb disability je federalni program, ale jemu jde hlavne o to, ze tady ma pravnika z jedne z nejlepsich firem ve state. V jinem state by musel mit noveho, a nikde neni zaruceno, ze by byl tak dobrej.

Tak je to vsechno cele takove ve vzduchu a nakonec to stejne bude zalezet na tom, kde dostanu nejakou slusnou nabidku. My se hlavne potrebujeme dostat dal od Rockfordu, kvuli sambovi. On tam ma rodinu a pribuzenstvo, a bohuzel i kamarady, a vsichni dohromady ho stresujou a privadeji k silenstvi. 

Mne DeKalb k srdci nijak neprirostl, takze mi stehovani nevadi. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 19. května 2020 17:27
Reakce na Renusatko:

MP Marge Já jsem teď dokonce tady v Brně viděla, že nějaký kluk, fyzioterapeut, nějak srovnává došlap. Mám pocit jestli to dokonce nebylo i v souvislosti s Jágrem. Když prý špatně došlapuješ, tak tě od toho bolí nejen nohy, ale i záda, ramena a kde co všechno. 

Boty se taky dají koupit podle tvého stylu běhu pomocí měření došlapu, ale to mi třeba vůbec nepomohlo. 

Při rychlé chůzi ten problém nemám, takže předpokládám, že nějaký špatný pohyb při běhu. Otřesy nebo právě styl toho běhu. Jelikož mi o to zas nijak moc nešlo, tak jsem to neřešila.

​Mne pri chuzi taky nic neni. Ale chtela jsem to kardio -  a behat s psikem

No, zkusim ty boty a uvidime. Mezitim budu doma posilovat core a vubec vsechno. Uz jsem si na YouTube nasla patricna videa! 

Nevim nevim, jestli tady najdu nekoho, kdo se tomu profesionalne venuje, prece jen jsme porad malomesto. A do Brna to mam ponekud z ruky! Pokud to nepujde, tak se na to holt vykaslu. Venku budeme s psikem chodit a kardio si odbydu na elipticalu. 

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 19. května 2020 17:29
Reakce na Kammila:

Tělocvik byla moje noční můra po celou dobu škol všech stupňů.  Hrozné byly i ty pohledy okolí, které už dopředu (oprávněně) tušilo, jakým fiaskem zase skončí můj pokus přeskočit kozu, bednu,udělat výmyk,stojku cokoliv...a dneska v 50+ si bez sportu nedovedu život představit, ale jde hlavně o fitko, cyklistiku atd...zlomilo se to až někde v dospělosti, ale něco mi už zůstalo - vůbec třeba nelyžuji, na horách se věnuji zevlingu s něčím dobrým v ruce

​Ano, presne takhle to bylo a je se mnou

I kdyz ja bych se jeste rada naucila lyzovat! 

Online Potrefenáhusa
38854 příspěvků moje polička 19. května 2020 17:49

baltik Ty privatka max náplasti jsou úplně na h....o, teď abych šla někam nakoupit zásoby compeed, to mi fakt nemůžou udělat 

Online Potrefenáhusa
38854 příspěvků moje polička 19. května 2020 17:50
Reakce na andulka01:

Evaeva škoda každýho kvalitního učitele co uteče ze školství... 

​jestli utekl po první blby zkušenosti, tak to asi moc kvalitní učitel nebyl, ne? 

Offline Garfie
28551 příspěvků moje polička 19. května 2020 19:01

nonemy Nevím jestli tě to úplně uklidní, ale ani když je klíště pozitivní, neznamená to nutně, že tě nakazilo-a naopak, pokud není, mohlo tě klidně nakazit jiné, které uniklo tvé pozornosti. :-) A na dceru jdou jako vosy na pivo, i když je nastříkaná, letos už měla tři (ano, tu dceru, která už prodělala neuroboreliózu ). Nelam si tím hlavu, jen kdybys měla potíže, tak si na něj vzpomeň....

Offline Janulik03
20256 příspěvků moje polička 19. května 2020 19:10

Telocvik som nemala rada na zakladnrj skole. Ucitelka bolahrozna, nutila ma urobit stojku napriek tomu zd mam jednu  ruku kratsiu a zlomila som si klucnu kost. Potom mi dala patku za to ze sa nevysplham po lane a neurobim vymyk na hrazde. Proste blba ucitelka

teraz po rokoch sme sa akosi dostali spolu na jeden nas babsky vyjazd a potykali si. Tak som jej povedala aka bola hrozna a ona mi vysvetlila ze som na to mala len som bola leniva. Koza  

na to sme si pripili

Offline Malenge
4840 příspěvků moje polička 19. května 2020 19:12

Garfie No přesně. Osobně mám testování vytažených klíšťat v kategorii kšeft se strachem a rozhodně bych je nikam neposílala, protože k čemu ti ten výsledek reálně je? Každopádně nonemy držím pěsti. Úplně ty zrůdy mrňavé nenávidím!

Offline Garfie
28551 příspěvků moje polička 19. května 2020 19:21

Malenge  Já taky, nesnáším je!! 

MP Marge Z Minessoty byli Brenda a Brendon z BH 90210  Ježiš to je příšerný, jaký blbiny si pamatuju!!! 

Online Potrefenáhusa
38854 příspěvků moje polička 19. května 2020 19:34

Garfie To si pamatuju taky, ale bylo to zásadní!!!!! A pak myslím ještě ta holcicka z V hlavě a Fargo....ty zasněžený holý pláně, uaaaaaa, setrila bych na Seattle

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 19. května 2020 19:37

MP Marge moc vám držím palce, ať se dostanete tam, kam chcete a kde se vám bude dobře žít. Jinak tomu "známému", o kterém jsem ti psala v souvislosti se sambovou chorobou, taky dost pomohlo odloučení od původního prostředí. Po návštěvě tam se ho jeho lékař (tady) ptal, jestli neměl chuť tam třeba zůstat, a prý NIKDY!

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 19. května 2020 19:51

Garfie walshovi mi taky hned naskocili

Offline Garfie
28551 příspěvků moje polička 19. května 2020 19:58

Potrefenáhusa bram  Uff, nejsem v tom sama!!!