Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. května 2020 16:18
Reakce na JankaM:

MP Marge omlouvám se za zvědavost, ale jsi jediná koho "znám" co žije v USA. Máš české jméno a příjmení nebo sis ho nějak upravila nebo změnila třeba kvůli výslovnosti? 

​Nemenila jsem nic, ja mam dve krestni jmena, ktera jsou pro Americany snadno vyslovitelna, a prijmeni, ktere je exoticke uplne vsude (v Cechach jsme, tusim, jedina rodina s timto prijmenim), tak je to takove mezinarodni

Online MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. května 2020 16:24
Reakce na barbucha:

MP Marge 

Chápu, mě by společný modlení taky zabilo Hele, s tou marjánkou to nemáte jednoduchý - nechat toho by sambo nemoh?

Jinak s tou přírodou... já bych podle ní nevybírala, pro mě jsou rozhodující města. Tak mě ani nenapadlo vzít to v potaz Stejně tak bych preferovala spíš studený čumáky z východu, než notoricky milý lidi (anžto bych se bála, že budou milí až moc).

Ale máte z čeho vybírat! Jak s tou prací? Už ses porozhlídla, kde by to šlo? To bude asi zásadní, že jo... anžto přírody se nenajíš

​Sambo ma na marijuanu "medical card" - kouri vylozene na doporuceni od doktora, ono mu to pomaha zvladat tu schizofrenii. 

Vidim, ze nazor na spolecne modlitby mame stejny, lec jinak priority zcela opacne! My prave o mesta, zejmena velka, nestojime vubec. Ja cim jsem starsi, tim jsem vic venkovsky/prirodni typ, a sambovi nedela dobre, kdyz je nekde moc lidi. Takze my fakt touzime po nejakem malem utulnem mestecku. A s milymi lidmi problem nemam, ja jsem taky mila

Ale mas pravdu, ze klicova je ta prace. Zatim se tak opatrne rozhlizim a mapuju situaci. 

Online MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. května 2020 16:25
Reakce na rasaNori:

barbucha nemoh co vim, tak to ma kvuli te schizofrenii co si pamatuju ze tu MP Marge kdysi psala (ale mozna kecam:)

​Nekecas. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 20. května 2020 16:27

Garfie Jasně, ono to žití tam nemusí být nic moc, ale já mám ráda vedro i poušť, já bych to myslím dala. V Evropě bych brala nejradši nějaký vnitrozemí ve Francii typu Rousillon nebo celkově Okcitánie (pokud se bavíme jen o klimatu). Naopak Maine nebo Aljaška by mě spolehlivě poslaly do hrobu

V alternativním životě by takhle nějak vypadal můj příchod domů.

Online MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. května 2020 16:27
Reakce na Kokoska:

​Ja jsem zacala ve 40, nic nemas ztraceno! Sice styl "pan profesor Klaus predvadi telemark", ale co uz.

​Jeee, ja ti malem zapomnela odpovedet! A pritom takova dobra zprava

Styl mi nevadi, jen at se ostatni lyzari pobavi! Ale rikam si, ze by me asi mimo klasicke sjezdovky vic bavily bezky....

Online MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. května 2020 16:28

MP Meri Nadhera ❤

Ale vis, co me prvni napadlo pri pohledu na fotku!? 

Chrestysi!!!

Offline Kokoska
34948 příspěvků moje polička 20. května 2020 16:29

MP Marge na bezky jsem moc lina

Online MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. května 2020 16:30

MP Meri Hele, tohle je to mestecko v Arizone, co me tam laka ta kamaradka:

Online MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. května 2020 16:31
Reakce na Kokoska:

MP Marge na bezky jsem moc lina

​Bezky jsou tezsi? 

Offline andulka01
12840 příspěvků moje polička 20. května 2020 16:32

MP Marge Nejsou těžší, ale nejezdí se s nima lanovkama

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 20. května 2020 16:33

MP Marge muzes mi to prosím vysvetlit... Nebo jak to napsat.. Tedy vseobecne myslim.. To co jsem psala ja, ze na sch marjana ne, vim od znamych, jejichz syn ma nejakou psychozatez po matce a aniz by na to dbal, v puberte si vyhulil mozek a je z neho tezky schizofrenik. Leci se apod, vsechno ok a kdyz se cas od casu najednou zhuli, tak je deportovan do blazince. 

Offline Kokoska
34948 příspěvků moje polička 20. května 2020 16:34

MP Marge jak pise andulka01

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 20. května 2020 16:38

MP Meri v Roussillonu a okoli bych zila bez ohledu na klima, to by bylo jen dalsim bonusem

Online MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. května 2020 16:52
Reakce na andulka01:

MP Marge Nejsou těžší, ale nejezdí se s nima lanovkama

​Jo tak

Offline Sweet Potato
40368 příspěvků moje polička 20. května 2020 16:57

MP Meri Taky jsem pouštní liška.

Online MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. května 2020 17:01
Reakce na stes:

MP Marge muzes mi to prosím vysvetlit... Nebo jak to napsat.. Tedy vseobecne myslim.. To co jsem psala ja, ze na sch marjana ne, vim od znamych, jejichz syn ma nejakou psychozatez po matce a aniz by na to dbal, v puberte si vyhulil mozek a je z neho tezky schizofrenik. Leci se apod, vsechno ok a kdyz se cas od casu najednou zhuli, tak je deportovan do blazince. 

​Tak kazdej pripad je jinej. Ja kdyz jsem se psychiatricky na to ptala (protoze vim, ze dlouhodobe uzivani vyvolava paranoiu i u lidi, kteri zadnym dusevnim onemocnenim netrpi), tak rekla, ze zaprve vyzkum na tema marijuana & schizofrenie je jeste v plenkach, takze tezko vyvozovat nejake definitivni zavery, ale ze sambo byl paranoidni jeste predtim, nez zacal kourit, takze to uz je prast jako uhod, a ze pokud mu to pomaha s dalsimi priznaky (konkretne na uzkostlivost), tak ze nevidi duvod, proc mu to nedoprat.

On ma sambo i komplexni PTSD, na coz se tady ta medical card vydava hodne casto.

Jako ja bych osobne taky byla radsi, kdyby nekouril, prave proto, ze se o tom jeste moc nevi. Navic plice a tak, ze jo (zkousel to jist, ale vubec to na nej nepusobilo). Kdyby bylo po mem, tak si pri stavu uzkostlivosti pujde zacvicit jogu a zapalit aroma lampu! Ale nutit ho nemuzu, to si musi rozhodnout sam. 

Offline stes
9257 příspěvků moje polička 20. května 2020 17:05

MP Marge dík, takze nic neni černobílý, no...kazdopadne jsem zvedava, kam se vrtneš a budu drzet palce, at vyberete dobře 

Online MP Marge
6873 příspěvků moje polička 20. května 2020 17:35

stes Dekuju

Offline barbucha blogger
35846 příspěvků moje polička 20. května 2020 17:49
Reakce na Kokoska:

barbucha Denver by ti byl malej?

​Nejde mi prvotně o velikost... spíš o styl, o styl života, kulturu a tak. O tom v Denveru (ale i jinde, samozřejmě) vím kulový, ale stačí mi že je to prakticky nový město, a to neni můj šálek čaje. No jo no, staromilská Evropanka! Proto bych preferovala nějakej ten nejstarší stát, jak jsem řekla. Tam je aspoň kousek historie... byť až od 17. století. No aspoň něco!

Offline barbucha blogger
35846 příspěvků moje polička 20. května 2020 17:54

MP Marge 

Hele ten Oregon zní fakt docela dobře (ačkoliv zrovna horuju pro ten východ). Já bych totiž zásadně, mít tu možnost výběru, šla po přímořskejch státech - ne-li rovnou městech! To vám závidim, a i proto se divim, že chcete na ten Středozápad... no máte pro to svý důvody, to je bez debat.

Ale čoveče pro mě seš hrdinka. Musím říct, že já bych se s tvým sambem bála. Schizofrenní paranoik, a eště ta marjánka k tomu... fakt bych se asi nevyspala Ale zase, jistě máš svý důvody a navíc seš odborník... to mě jen tak napadlo, jak to tady líčíš. Ne každej by to dal.