MP Marge muzes mi to prosím vysvetlit... Nebo jak to napsat.. Tedy vseobecne myslim.. To co jsem psala ja, ze na sch marjana ne, vim od znamych, jejichz syn ma nejakou psychozatez po matce a aniz by na to dbal, v puberte si vyhulil mozek a je z neho tezky schizofrenik. Leci se apod, vsechno ok a kdyz se cas od casu najednou zhuli, tak je deportovan do blazince.
Tak kazdej pripad je jinej. Ja kdyz jsem se psychiatricky na to ptala (protoze vim, ze dlouhodobe uzivani vyvolava paranoiu i u lidi, kteri zadnym dusevnim onemocnenim netrpi), tak rekla, ze zaprve vyzkum na tema marijuana & schizofrenie je jeste v plenkach, takze tezko vyvozovat nejake definitivni zavery, ale ze sambo byl paranoidni jeste predtim, nez zacal kourit, takze to uz je prast jako uhod, a ze pokud mu to pomaha s dalsimi priznaky (konkretne na uzkostlivost), tak ze nevidi duvod, proc mu to nedoprat.
On ma sambo i komplexni PTSD, na coz se tady ta medical card vydava hodne casto.
Jako ja bych osobne taky byla radsi, kdyby nekouril, prave proto, ze se o tom jeste moc nevi. Navic plice a tak, ze jo (zkousel to jist, ale vubec to na nej nepusobilo). Kdyby bylo po mem, tak si pri stavu uzkostlivosti pujde zacvicit jogu a zapalit aroma lampu! Ale nutit ho nemuzu, to si musi rozhodnout sam.