Magráta MP MargePortland v Oregonu je fajn město k žití. Jen ta zima nebývá nijak výrazná, málokdy sněží. Ale kousek od Portlandu se dá až do května lyžovat...
Stěžovací vlákno
clothilde to jsem právě od všech slyšela :-)
MP Marge omlouvám se za zvědavost, ale jsi jediná koho "znám" co žije v USA. Máš české jméno a příjmení nebo sis ho nějak upravila nebo změnila třeba kvůli výslovnosti?
MP Meri jj, prsi. Ale desne se mi tam libi obrazky z toho barevnyho podzimu, to je fakt krasa
clothilde to jsem právě od všech slyšela :-)
nejaky cas jsem v Portlandu zila a moc rada se tam za kamaradkama vracim. Vubec cely Oregon je krasny.
Lol...zrovna Colorado se svým Aspenem má jedny z nejvyšších cen nemovitostí ze všech států USA
Tak pokud je pro tebe cena nemovitostí jediným kritériem vhodného místa pro život, já ti to neberu. Ale to není to, na co jsem se ptala já. Lol.
Chápu, mě by společný modlení taky zabilo
Hele, s tou marjánkou to nemáte jednoduchý - nechat toho by sambo nemoh?
Jinak s tou přírodou... já bych podle ní nevybírala, pro mě jsou rozhodující města. Tak mě ani nenapadlo vzít to v potaz
Stejně tak bych preferovala spíš studený čumáky z východu, než notoricky milý lidi (anžto bych se bála, že budou milí až moc).
Ale máte z čeho vybírat! Jak s tou prací? Už ses porozhlídla, kde by to šlo? To bude asi zásadní, že jo... anžto přírody se nenajíš ![]()
Tak som jej povedala aka bola hrozna a ona mi vysvetlila ze som na to mala len som bola leniva. Koza
![]()
na to sme si pripili
Drzá ještě po letech![]()
Jo to je možný. U mě jsou všechny důvěrný informace bezpečný, já všechny hned zapomenu ![]()
MP Meri Ty jo...já znám jeden irský pár, co žije na texassko-mexické hranici (jsou tam pracovně) a když jsem se jich ptala, jak se jim tam žije a tak....tak říkali, že ve dne jsou v práci, pokud mají volno, tak jsou zalezí doma a klima běží na plno...a v noci si sednou na střešní terasu, chlastají a pomlouvají Američany....
tak ti úplně nevím, moc lákavě to neznělo...
barbucha Denver by ti byl malej?
MP Meri Mě se ta poušť taky moc líbí, rozhodně bych se tam chtěla podívat, ale na bydlení by to asi nebylo.
barbucha nemoh co vim, tak to ma kvuli te schizofrenii co si pamatuju ze tu MP Marge kdysi psala (ale mozna kecam:)
?? Mařeny by se naopak meli takto nemocní vyvarovat. Schiz.nevyvolá,ale u lidi s napr. dedicnou zatezi ji muze privodit.
Lol...zrovna Colorado se svým Aspenem má jedny z nejvyšších cen nemovitostí ze všech států USA
No prave!!! Proto to porad sambovi rozmlouvam, ze tam pojedeme na dovolenou, ake bydlet!? Tam bych si mohla dovolit tak maringotku ![]()
Jedine ze bych si dodelala licenci a sla do soukrome praxe, ale to se mi prave nechce...
MP Marge a co Oregon? já tam nikdy nebyla (ale chtěla bych :-)), ale z různých vyprávění se mi to zdá jako moc příjemný stát (další okolnosti , např. ceny, dostupnost péče apod. samozřejmě neznám)
No... Na Oregon jsme nejak zapomneli. Tam maji ty nadherny sekvoje! Pocasi pry podobne Seattlu, coz by nevadilo... Prvni stat v USA, kde byla povolena euthanasie!
Jdu omrknout ceny nemovitosti!
MP Marge Ja kdybych se mela stehovat dl nejakyho americkyho statu, tak si vyberu Maine :) tam je taky zima, ne?
Podle toho, co pise Stephen King, tak prej priserna! ![]()
razorblade Ta furt prší, ne? Je to to od Kinga
?
MP Marge Mně se strašně (vizuálně) líbí krajina, ve které se točil Breaking Bad, teď mám trochu výpadek, prostě najaký z těch "pouštních" států - Nevada, Arizona, Texas? Já bych hrozně chtěla žít na poušti ... (možná si to jen myslím a ve skutečnosti nechtěla, ale je to taková moje představa).
Poust je nadherna ![]()
Byvala spoluzacka me porad laka do Arizony - zije v horach, kde je prijemne klima, ale poust je blizko, pokud bych chtela. Pry velmi pratelske mestecko pro psy!
Kdyz ale tam je nelegalni ta marihuana ![]()
A jeste jsem pak na Internetu nasla pomerne dost informaci, ze mestecko je pratelske pro psy, ale pro obcany cerne pleti zase moc ne
Ono blbci se najdou vsude, o tom zadna, to bychom nemohli nikam, ale jsou mista, ktery jsou proste vic problematicky.
Magráta MP MargePortland v Oregonu je fajn město k žití. Jen ta zima nebývá nijak výrazná, málokdy sněží. Ale kousek od Portlandu se dá až do května lyžovat...
Zacina me ten Oregon lakat...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.