Jennyfor to je pech, škoda, no. Ale nikdy neříkej nikdy :D
Stěžovací vlákno
Len hele ackoliv jsem za kravu, co se cejti bejt matkou roku, protoze dava diteti plesnivou mangovou kapsicku, tak ji doporucuju. Je z toho i dobry lassi, kdyz neni k dispozici cerstvy. Kupuju je v DM, jsou tam o dobrych 10kc levnejsi nez na rohliku![]()
711990 klid, vis jak to tady chodi:D
rasaNori tvl mne se bude dneska este o kapsickach zdat![]()
Až mě příště napadne, navštívit dva doktory za den, tak mi zo rozmluvte. Dvoje špatné zprávy nedalvám. Do prd.le s imunitou co nerozezna, co je její a co ne.
711990 to jsem nerekla, dokonce si to ani nemyslim. nezacinate být trochu vztahovačne? ![]()
Jj, my si klidně dáme tu mangovou zmrzlinu, avokádový toust, mozzarellu z buvolího mléka, pravou brazilskou zrnkovou kávu, ale děcka ne, ta mají jist akorát jablka a v létě třešně a jahody, žádný zbytečný rozmazlování.
dzizisketa tak zrovna JR brojí kvůli avokadam i u dospělych.
Len hele ackoliv jsem za kravu, co se cejti bejt matkou roku, protoze dava diteti plesnivou mangovou kapsicku, tak ji doporucuju. Je z toho i dobry lassi, kdyz neni k dispozici cerstvy. Kupuju je v DM, jsou tam o dobrych 10kc levnejsi nez na rohliku
Ježiš
tzaziki s imunitou tlapkam, taky to znam. Přeju ti ať se ti to srovná, at je to co je to.
necítím se u toho jako matka století, že mají i mango a dělám pro jejich zdravi kdoví co dobrého.
![]()
My taky s dítětem večeřeli krevety, ajajaj
Jinak jsem pro zlatou střední, jako u všeho. Kapsičky kupuju občas, nejlepší poměr cena/výkon mi přijdou Nature´s Promise z Alberta, vyhejbám se jen těm modrým Hello, ty se tím přidaným cukrem ani netajej. Ten odpad mi vadí dost, tak to beru spíš jako nouzovku na vejlety, tam kde já si koupim cheese nebo bagetu, dostane mrně kapsičku a vyřešeno ![]()
Jj, my si klidně dáme tu mangovou zmrzlinu, avokádový toust, mozzarellu z buvolího mléka, pravou brazilskou zrnkovou kávu, ale děcka ne, ta mají jist akorát jablka a v létě třešně a jahody, žádný zbytečný rozmazlování.
tak to myslím nebyl smysl diskuse vůbec v žádným ohledu, spíš přesně naopak...
Jos hehe, ja myslim, ze snad prehanis, aspon kolem nejakyho potomka nekoho v okoli ses musela mihnout!
Jinak Ti teda závidím, pokud udržíš pevnou vůli nic nezjišťovat. Já se tu kasala, jak nebudu řešit porod (ostatně myslím, že i ty jsi se zapojila) - no a už tu mám vytištěný úplný skripta porovnání porodnic a jejich statistiky ![]()
Taktéž mám samozřejmě předsevzetí, jak děcku budu všechno vařit doma, protože šetříme a ekologie. Tak se zeptejte za rok, kolik týdně utratíme za kapsičky ![]()
Aspoň někdo umí číst ![]()
No vida, doteď jsem o existenci kapsiček a o jejich významu ve výživě neměla ani ponětí
. Stejně jako Jennyfor jsem ráda, že už jsem jen pozorovatel a nemusim to řešit. Myslím, že nejdůležitější je zachovat si zdravý rozum v tom množství různých teorií a směrů a v té spoustě zboží. Mně přijde, že jsme to měly jednodužší. Nebo tím, jak jsem byla hodně mladá matka, tak jsem to asi brala nějak lehčeji. Každopádně každá maminka přece chce pro své dítě to nejlepší a rozhodně ho nechce poškodit.
tzaziki to je mi líto. Přeju ti, ať se věci brzo obrátí v dobré.
Ava já vařím doma, od prvního sousta, jedinkrát jsme nějaký ten příkrm ve skleničce dostali a vzali to na dovolenou a dítě se z toho poblilo. Takže jsme sháněli mixér
. Prvnímu jsem zpočátku dělala i ovocné, ale pak jsem došla k závěru, že ty přesnídávky z obchodu jsou lepší. Navíc to ovoce jsem kupovala, kdyby bylo aspoň vlastní. A člověk taky chce dělat něco jiného, než furt něco míchat, porcovat a uchovávat. Takže s rozumem - domácí je fajn, ale člověk by se neměl stát otrokem toho rozhodnutí ![]()
Ava No neprehanim, v okoli jsou uz deti vetsi, kojence jsem nikdy nedrzela, vzdycky jsem se tomu uspesne vyhnula
. Jako umim vsechny anatomicke zvlastnosti kojence a jak ho mam podlozit, aby se dobre intuboval, ale drzet ho neumim
. A uprimne me cizi deti nikdy moc nebraly, jako kouknu a to mi staci....
A porod neresim vlastne taky vubec, jdu tam kde pracuje na vedlejsim oddeleni tata, tak snad na me budou hodni, plan mit nebudu, vlastni asistentku nechci a spis doufam, ze se mi vyhnou komplikace jako preeklampsie a ze nezhynu na embolii, kdyz uz jsem tak vehementne redena
.
Jos taky jsem nikdy nemela v ruce uplne maly mimino, parkrat jsem si hrala s detma pribuznych, kterym ale uz bylo pres rok, spis dva a vic. Po navratu z porodnice u nas byla moje mama, myslela jsem, ze mi pomuze prebalovat a koupat, ale hned pri prvni akci prohlasila To je strasne malinky, na to ja se bojim sahat... a bylo. V porodnici se tenkrat deti matkam nedavaly, poprve jsem cely dite videla az doma, do ty doby jsem znala jen hlavu a ruce, zbytek byl zabetonovanej v zavinovacce. Moje predporodni obavy komentovala kamaradka Neboj, deti vetsinou peci svych rodicu prezijou!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články