Kokoska podobne reagovala moja babka pri návrate mojej mamy z pôrodnice so mnou, prvým vnucatom v rodine - veď ja už si nič nepamätám, všetko som zabudla, a odišla.
Stěžovací vlákno
Ja jsem rada, ze deti mango neji, protoze zbyde vic na me.![]()
Mela jsem rozepsany prispevek, ze detem jsem exoticke veci nedavala a pak si precetla o tech krevetach, tak uz mlcim.
ale nekupuju ovoce v dobe, kdy neni jeho sezona, protoze v 90 % je stejne hnusny.
K tem kupovanym prikrmum. Byla jsem v tovarne, kde se staci dzusy a v dalsi, kde delaji kecupy. Vstupni suroviny vypadaly vyborne, protoze jinak hrozi, ze se jim tam neco rozjede, neprojde to vystupni kontrolou a celou davku vyhodi. Takze detskych sklenicek a kapsicek bych se nebala. Ona je otazka, co pak je v tech samo domo zavareninach a presnidavkach (a ze treba marmelady miluju). Ty si nikdo otestovat nenecha.
Díky, zkusím to, mango mám ráda. Mohla bych udělat domácí zmrzlinu... A navíc do DM stejně potřebuju, kupuju tam skvělý těstoviny.
Teda ale netušila jsem, co vyvolá poznámka o kapsičkách.:D
Ach jo, tak ta vobludnost už stojí.

barbucha me to nijak neurazi, jen si myslim, ze to bylo zbytecny. Ty sochy dole tam jeste dodaji?
barbucha Já jsem na to zvědavá z hlediska hmoty na náměstí. Mně vždycky přišel naddimenzovanej pomník Husa, ale četla jsem, že Šaloun je v tom nevinně, protože sochu koncipoval do prostoru, kde stál i Mariánský sloup. Takže když ho strhli, změnily se poměry. Zase ale nám tam chybí to křídlo vybombardované radnice, takže to srovnání nebude ideální.
999 ja jen doufam, ze se kridlo radnice nebude dostavovat, nektere navrhy byly priserne.
Kokoska Myslím, že nebude, těch architektonických soutěží už bylo tolik... Navíc by to ucpalo ten prostor před Husem, který to trochu vyvažuje. Jedině něco skleněného
.
barbucha mne se to nelibi a bohuzel to vidim dvakrat za den. Zkusim koukat jinam
.
Mně se to nelíbí, je to taková amatérská kopie... a kopie nemám ráda (ani lujvytónek - někdo snad jo?
). Co chtěj proboha předstírat?
A vypadá to, že právě ty sochy dole už nebudou ![]()
Mně se Hus odjakživa moc líbí. Holt secese
(druhá oblíbená je samozřejmě Palacký
)
I když je fakt, že hmota podstavce je kapku naddimenzovaná, to máš pravdu.
Taky doufám, že křídlo radnice se dodělávat nebude. To by to dopadlo... se obávám. Jedině že by se našel někdo podobně kreativní, jako ten co dělal Emauzy nebo kostel v Neratově!
Ale na to dneska nelze spolíhat, anžto všude (na rozhodujících místech zejména) vládnou jen pouhý přízemní kšefty ![]()
barbucha no vždyť píšu, že to bylo zbytečný, ve smyslu pořízení kopie něčeho, co už není ani uložené nikde v depozitáři, jako třeba sochy na Karlově mostě. Ale vizuálně mi to nijak nevadí, ono to časem omší a nebude to tak řvát. Asi se na to budu muset jít někdy podívat naživo.
barbucha crazydaisy vypadá to fakt divně, uměle...
999 Mně by se mnohem víc než tahle dost amatérská replika líbilo něco nového, moderního, ale to je holt utopie.
barbucha v úterý? Něco jsem přehlídla? Bude tam Duka dávat požehnání proti novodobému moru?
Kokoska demonstrace pry:D
Sweet Potato Tak to mě taky.
rasaNori Milionová? Tu asi nepovolí, psali, protože jich bude víc než 300.
Kokoska nn ze pry 5000 lidi, ovsem jak to hodlaji udelat ofiko jsem velice zvedava... Vzdyt to pisu ze korona spadla hrabisovi do klina z nebe.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články