SunEclipse Tak jsem to přečetla a na účet mi přišlo několik miliónů
. Bohužel jen na chvíli, vlivem nefunkční aplikace, kdy se mi započítal 30x prodej akcií.
Stěžovací vlákno
slniecko to nevim, ja to nijak podrobne nesleduju
slniecko celkom zle, povedala by som.
Renusatko
tady se chytne fakt všechno, asi vyrazím pro sazku, kdy se losuje, v neděli? ![]()
Malenge A když jsme v tom stěžovacím vlákně, tak si můžu postěžovat, že už je to všechno zase pryč ![]()
.
Renusatko No vidíš, pravda ![]()
sice to není stížnost, ale jelikož tohle vlákno je nakažlivé, tak dávám sem, třeba to zafunguje i kladně: koupila jsem si los a vyhrála 500 Kč
A já jsem tenhle týden našla na ulici stovku! Pak jsem hledala nějaký bezdomovce, kterým vždycky jen říkám "nemám", že jí pošlu dál, ale najednou celý týden nikdo nikde, tak je pořád v karanténě v boční kapse batohu![]()
rasaNori no právě, mělo by tam být 5000 lidí a povolená jsou shromáždění do 300.
Buď jim někdo hacknul účet nebo už maj AB taky na háku

Mags no na seznamu je k tomu hezký komentář. ve smyslu: když už represivní složka státu musí vládě pripominat, že tady platí nějaká ústava, něco je opravdu špatně.
continuity Mags no já zírám tedy![]()
continuity No tak to víme, no. Ale tak ještě to evidentně není úplně ztracený.
I když rozhovor s paní poslankyní Kořanovou mě teda zase rychle vrátil zpátky na zem. Kdyby si chtěl někdo před spaním počíst názorový veletoč, styl domovní důvěrnice
: https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/sarapatka-rada-ceske-televize-berkovec-poslanecka-snemovna_2006050015_sto
Mags fujtajbl..no ale koukla jsem ještě i na konec a to jsem neměla dělat! "Teď byl koronavirus, lidé se nudí a jsou doma,"![]()
Řekla bych to podobně:

999 Přidávám thajský masáže ve štorchově domě...
Potrefenáhusa Nevím, jestli jsi teď šla Karlovkou, ale růžové lehátko s baldachýnem před Vlašskou kaplí je též zážitek...
999 Už dlouho ne...![]()
Potrefenáhusa Tak já ti to vyfotím. Každý den si říkám, kdy jim to zakážou a pořád nic.
https://www.facebook.com/drapalova.kristyna/posts/10158669479956522
Realitu na tema vseho toho hnusu, ktery v centru potkavame, dost trefne popisuje Kristyna Drapalova, ktera je prazskou koordinatorkou vizuálního smogu.
jinx Děs
Bowle on tam kdysi byval ,pak ho dali pryc v r. 1918, ze to je pozustatek habsburske monarchie. Ted ho zase postavili, dokonce existuje nejaky Spolek pro obnovu sloupu. Ze tam byval a patri tam a je to dik Panne Marii za to, ze se kdysi Praha ubranila pred Svedy.
Což je vůbec diskutabilní, anžto Švédové obsadili půlku Prahy a vybrakovali to nejcennější, co jsme tady měli ![]()
Je to podobná výhra jako ty, kterýma se dneska chlubí nejmenovanej politik ![]()
Čeští protestanti (i papíroví, mezi který se počítám sama, ačkoliv neznaboh) jsou celkem v klidu - tedy co se symboliky týče. Aspoň myslím, žádný pozdvižení jsem nezaznamenala. Asi nejsou tak militantní jako druhej tábor ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články