Stěžovací vlákno
andulka01 To je desny, clovek setri, kolikrat si i blbost odepre a pak jako dospelej nema nic a zacina uplne jak 18letej, jen nema uz ani ten peknej vek!
andulka01 co to bylo za veticku?
RoSa viktorka_od splavu Ve smyslu, že veškeré finance ze svého podnikání může použít pouze pro své podnikání. Takže fakt všechno má nějakým způsobem ve firmě... Hele já vím že manželství není výdělečnej podnik, že jsem vydělávala nepoměrně méně, ale tohle jsem asi fakt nečekala. Dvanáct let jsem dělala zázemí, když jsem začínali, šel taky od vejplaty k vejplatě, pak se firmě začalo dařit a on si začal plnit sny, akorát jen ty svoje, no. No nic, naštěstí se musím starat jen o sebe. A výše zmíněné případy jsou i tisíckrát horší, já se aspoň rozhodla sama.
Lednička se mi vzadu namražuje a dole teče :/
MP Meri Nase lednicka taky! Uz to delala driv a stacilo vycistit a trochu prostouchnout takovou malou dirku v zadni stene. Budu to muset dneska vyresit, ale napotvoru mame dopoledne vypnutou vodu.
MP Meri jak pise vyse Friga, vezmi spejli a prostouchni dole ten odtokovej otvor, projed jim nekolikrat spejli tam a zpet
MP Meri mně to teď dělá taky, díky za připomenutí - prošťouchávám to tim brčkem s ohybacim kloubem, to jde dobře a dycky to pomůže... a taky hlídat, jestli je dobře zavřená, já mám vestavnou a jak s tim mlátim, tak se lednice občas trochu posune dozadu a pak ty gumy nedolíhaj
andulka01 V sobotu máme dlouho plánovanou party se spolužáky...Bude to divný.
mám molice na pokojovce
. Musela jsem ji vyhodit, nemělo smysl zachranovat. Než jsem si všimla, byla celá obsypaná a ulepená.
Sem uz nepachnem asi, ale mravce ako prisli tak odisli z kuchyne.
Šmarjá, proč já sem lezla! Jestli se mi tohle všechno rozsype, no tě pic. Pryč odsud!
A tak já přihodim zjevnou alergii na birkeny. Včera jsem si je vzala poprvé - a asi i naposled. Výsledkem jsou doteď napuchlý nárty, červená a svědící kůže na nich... to neni otlačený od spony nebo tak něco, to je normální alergická reakce ![]()
Nesháníte někdo big buckle? ![]()
Dnes už sem nelezu a budu se modlit, ať to není nakažlivý.![]()
barbucha muzes bejt alergicka na tu barvu, mas cerny, ne?
999 Tak aspoň si na něj dáte společně něco dobrýho.
barbuchaa mas je kozeny? To je divny teda!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články