Kožený, voboje... no divný to je. Až mě přestanou ty nárty svědit jak ďas, zkusím je ještě jednou pro jistotu, ale moc šancí tomu nedávám.
A to jsem si chtěla koupit ještě jedny! ![]()
Kožený, voboje... no divný to je. Až mě přestanou ty nárty svědit jak ďas, zkusím je ještě jednou pro jistotu, ale moc šancí tomu nedávám.
A to jsem si chtěla koupit ještě jedny! ![]()
barbucha Mne slezla kůže na chodidlech poté, co jsem zmokla v sandálech asi za 3 litry od The art, možná ta kůže byla vydělana nějakou srackou (cin nebo čím se to dela?)
barbucha tak to je fakt divny no, to asi bude jak pise Potrefenáhusa nejakym tim chromem? Jeste me napada, jestli jsi treba neprosla nejakou travou.
711990 Jo chrom, ne cín ![]()
Potrefenáhusa mne slezla v Birkenech po zmoknuti a od te doby mi navic zacaly barvit nohy na hnedo a tez mam vysypana chodidla (nez mi to doslo)
Jsem trdlo, objednala jsem si mokka konvičku a kávu a zapomněla jsem zaškrtnout mletí. Nemám mlýnek, ani se mi ho nechce kupovat a nevím kde případně umelou.
Tak Betty V nejhorším se dá umlít doma v sekáčku, nebo se zeptat v kavárně, kam chodíš. Taky se mi to jednou podařilo :)
Tak Betty nebo zavolej tam, kde jsi objednavala, treba to jeste dokazou zmenit a namlit...
obě děti horečka. A to menší průjem, horečku pričítám včerejšímu očkování, průjem prý měli ve skole. Hlavně, že je tam denně měří. ![]()
Tak Betty nekdy jsou mlynky i v Kauflandu a tak
999 To me moc mrzi.
Ja dnes taky smutnim viz Vinarna...Vlastne to "trochu" souvisi, mohla ze me byt taky aspon na par hodin "ucitelka malby", moje nejvysnenejsi prace, kterou jsem nikdy nemela stesti vykonavat, prestoze je to moje "to die for" a vim, ze na to mam...Ale nevyslo to.
Opet...A tak se budu zas jen divat, jak to dela nekdo, kdo nema umprumku a budu tise trpet.
Technologicky zaklad se v takove mire nikde neuci, ani na VS. Za tim si stojim.
andulka01Myslím, že si následující dny škrtneme z kalendáře...
Je to smutne
No je to ňáký podezřelý, fakt. Kdoví čím to mořili...
Luna asi se zeptám trochu blbě, vím o tom houby, ale nejde to dělat soukromě na živnosťák, nějaké soukromé kurzy malby?
Kokoska Urcite jde, casem to treba i zkusim. Ale potřebovala jsem nekam to zklamani naporcovat, bylo na me moc velke.![]()
Luna to chapu, clovek se na neco tesi, predstavuje si to, a kdyz to nevyjde, zklamani je osklivy. Treba ti to osud vynahradi necim moc hezkym, uvidis.
Luna Kolegyně začala takhle pořád kurzy výtvarky pro děti z vesnice, dokonce měla i příměstský tábor. Ale bydlí sama, má velký barák, nevadí ji nepořádek po dětech. Ty ji milují, rodiče jsou lehce rozpačití, protože děti nenosí domu ty krásné obrázky, ale zkoušejí různé techniky (malování větvičkama, atd.).
continuity Ještě to může být tím, že opadl stres z těch zkoušek. To mám zkušenosti, že po tý poslední zkoušce/maturitě apod. rády začnou růst moudráky, propukne alergie, vynoří se nějaká angína... do tý doby to všechno asi potlačoval kortizol.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.