GarfieChudáci děti. Nejdřív rok bez mámy a pak si vybere jen jedno. No, uff :-(
Stěžovací vlákno
notna pred mnoha lety takhle kamaradovi utekla manzelka od maleho mimina. skoro za dva roky si pro dite prisla. prohlasila ze neni manzelovo ale toho milence, dite si odvezla a uz ho nevidel..
vlastne to mela vyborne vymyslene. uzili si uzasne libanky a pak si jen vyzvedli uz vypiplane decko sup do jesli..
viktorka_od splavu Tak to je síla!
viktorka_od splavu Kdybych po partnerovi chtela dite v jeho cca 28, tak bych nepochodila, v 35 uz to prekousl
. A mam v okoli par jedincu, co se roky nemeli k nicemu, pak nova partnerka, se kterou vse raz na raz, ale po opadnuti endorfinoveho poblouzneni docela koukaji.
Kokoska
mozná že řekl, já si to tak nepamatuji, už je to doba.![]()
To mi môj ex navrhol. No po tom všetkom![]()
Tiež sme deti nemali.No vďaka novej partnerke získal dospelú dcéru. A nebudem vôbec prekvapená, keď ho raz uvidím s nejakým vlastným potomkom (ale tá jeho plastika si už asi nebude chcieť kaziť figúru
), resp. ako manžela.
Ty vztahy jsou nekdy fakt nap*cu ![]()
Lama_z_Lana si to teda vyhodnotila úplne presne ![]()
Edit:vitaj späť a nezdrhaj zase ![]()
Lama_z_Lana někdy víc, někdy mín a někdy ne ![]()
je fajn,že jsi zpátky
Lama_z_Lana Nazdár! Jdeš v pravou chvíli ![]()
Aranelcococo ja?![]()
Lama_z_Lana Na ty historky o psychorozchodech.
Aranel jo to jo! Jako bizarky se mi udaly, ale zase ted jsou tohodne vdecny historky! Ale na druhou stranu, ja byla kolem 20 taky celkem psycho, hysteracky jak z filmu, bych se se sebou nechtela uplne rozchazet ![]()
No jsem ted ctenar, prispivat neni cim.
Jo a tlusta jsem furt ![]()
![]()
pecka no odříkaneho největší krajíc ???? kamaradka má pro tyhle typy výstižný termín"sráč".
Lama_z_Lana ráda tě vidím zpět!! :)
Lama_z_Lana ahoj!!! myslela jsem na tebe (ehm, jako kdy zas budeš přispívat a tak
)
Lama_z_Lana Ahoj Lamo, dobre, ze jsi zpet, uz nikam nechod..!![]()
byla tady diskuse o Mariánskym sloupu, tak to dám sem:
moc hezky vypráví...
a stěžuju si na počasí - dneska jsem s ním chtěla jít na Sobotní špacír ![]()
RoSa Ale s tím polednem v Praze myslím, ze nemá úplně pravdu, to se vyhlasovalo z Klementina z astronomicky věže, kde na to maj takový speciální udelatko (praporek a rána z dela z letny už souhlasí)
jo ale kecam, už to ctu, ze predtim fakt skrz ten Mariánskej sloup
https://text.nkp.cz/o-knihovne/zakladni-informace/klementinska-nej/astronomicka-vez-znameni
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články