Jennyfor chování paní doktorky je strašný, myslím, že na tvém požadavku není nic nepřiměřenýho. Zkusila bych se ještě ozvat, v krajním případě (pokud to jde?) změna praktika..není to ta, co tě sprdávala za to, že jdeš na kontrolu po operaci?
Stěžovací vlákno
barbucha No právě, jsem namítala, že mu to už dva roky píchám sama (před tím pobytem v odlehčovačce si píchal tu polední a právě někdy tu podvečerní, když jsem se zdržela) a taky nejsem sestra, tak začaly říkat, že to jako neslyšely (nechápu, bavíme se tam o tom taky už ty dva roky) a že by správně, když to není schopen dělat sám, měl být už v nějakém zařízení!
No, asi byly dneska nějaký skvrny na slunci nebo co, lidi jsou nějaký podrážděný a já už nějaká přecitlivělá, místo, abych je obě poslala do pryč, tak jsem držela hubu a chtělo se mi brečet. Mám rozházený ty hormony a nějak to blbě zvládám.
Ver mi, ze jsem se poucila, a az budu mit zase potrebu si nekde na neco postezovat, tak zkostnatele Stredoevropanky vynecham.
musela bych napsat něco velmi nespolečensky jedovatého, tak aspoň takto - zkus se přes ty bláboly přenést![]()
Ale dyk to neni pravda! V jakým zařízení, když jde jen o pitomou injekci! To by se jako pojišťovna neprohnula, kdyby mu musela platit celou hospitalizaci?! Tvl já bych jim to tam vytmavila, že by se do smrti neusmály!!
A eště bych si na ně stěžovala vejš! Včetně toho, že tě nutěj k zákrokům, na který nemáš oprávnění!
Jennyfor víš co, to muset být v určitou hodinu doma a jinak to nejde, to je právě strašně ubíjející, ten stereotyp a to, že nemůžeš nic sama za sebe, že musíš pořád být ke službě tomu druhému. Nic na tom nemění, že je to táta, prostě nežiješ život tak, jak bys chtěla a je to dlohodobý stres, zvlášť když se to sečte s tím, co máš sama za sebe. Ten přístup doktorky je fakt hrozný. I kdyby nemohla pomoct, dá se to říct jinak a ne se tvářit jako soudná stolice. Moc bych ti přála, aby se nějaké řešení našlo, třeba opravdu ta paní, co k vám chodí, pomůže nebo poradí.
Ounz Jo, to je ta, co ordinovala jen distančně.
Dneska to začalo tím, že byla úplně prázdná čekárna, po dost dlouhý době sestra, co prý tam dělám, když nejsem telefonicky objednaná. Což jsem teda netušila, že musím. Tak mám prý počkat, mají naobjednané, tak až po nich. Pak zas čtvrt hodiny nic, nikdo nepřišel, prázdno kolem, tak prej když už jsem tam, tak mají asi 8 minut, než dojde další objednaný. Pak ten výstup v ordinaci a když jsem odcházela, tak stále nikde nikdo, prázdná celá budova.
Asi fakt změním doktorku, ale máme jí s tátou společnou, tak to bylo jednodušší všechno zařizovat. A taky je to v pěším dosahu, když je mi jó blbě, tak se doplazím.
Jenže přesně kvůli tomuhle nechtěla změnit doktora máma. Že je blízko a dojde si tam sama. Ten její měl ordinaci hned vedle mojí a byl hroznej, mohla bych vyprávět dlouho. No a nakonec umřela na otravu po lécích, které jí ten její blbec předepsal na bolavej palec. Naprosto zbytečně. Hlavně, že to měla blízko.
viktorka_od splavu vidím zádrhel v téhle větě:
Službu domácí péče předepisuje prvních 14 dní po propuštění z nemocnice tamní lékař, o dalším postupu pak rozhoduje praktik.
Kokoska no vsak prave
Jennyfor To jsou strašné řeči - když si člověk nezvládá píchat inzulín tak by měl hned někam do ústavu
?
Jinak nevyžádaná rada - pokud to jde, tak bych příště s takovými lidmi jako je vaše PL vůbec nerozebírala proč to potřebujete, co je jim do toho jestli si chcete odpočinout a načerpat energii nebo jestli máte druhé zaměstnání, jezdíte se starat o další nemocné příbuzné atd., důvodů může být opravdu hodně a jejich pracovní náplň není člověka soudit, navíc v situaci kdy jste po nich chtěla jenom radu nebo kontakt na nějakou pomoc.
Černá kočka ano, to je dobrá rada. Já jsem taková duše otevřená, všechno tak vysvětluju, jako se vlastně předem omlouvám, že vůbec otravuju a pak se mnou každej vytře. Jenže to mi pak vždycky dojde až doma.
Já měla maminku zdravotní sestru, ta do nás furt hučela, že nemáme ty doktory otravovat s každou blbostí, takže jsem se teda naučila nikam nelízt, dokud můžu dejchat, ale v poslední době se to tak nakupilo a tak se furt omlouvám
a vysvětluju, až si holt vykoleduju držkovou.
MP Marge jsem ráda za dobré zprávy o tatínkovi ![]()
Kokoska První rok, co táta zůstal sám, jsme to zvládali dobře, ale po mrtvici a rehabilitaci šel do domova s odlehčovací službou na cca 2 měsíce. A pak už jsme to táhli sami doma. Takže žádnej doktor už nerozhodoval a já si nikam nechodila pro pomoc, protože dokud byl schopnej aspoň jednou denně to pero zmáčknout, tak to bylo dobrý. Až teď, jak se vrátil, se mu ty dovednosti dost zhoršily a je to problém. A teprve zjišťuju, na co má nárok.
To, že může sestra dojít domů píchnout injekci jsem zjistila až před těmi cca deseti dny, kdy jsem se po telefonu ptala sestry v ordinaci, co mám dělat, když už musím jít do práce. Předtím o tom ani jedna nic neřekla, ačkoliv jsme ty injekce řešili pořád, on měl předtím 6 let staré pero a špatně se mačkalo, tak mi radili, ať to rozmontuju a promažu ten závit. Až z internetu jsem zjistila, že má dávno nárok na nový. Teď má teda ty jednorázový.
Jennyfor se mi zdaji ty dve fakt pekny svine, pardon ale - promazat pero![]()
Černá kočka svata pravda![]()
jinak ex-tchyne mela supr peci jednak teda dost placenou ale vse co slo bylo na pojistovnu a ze toho slo hodne, fakt hodne - samozrejme ten kdo to predepisoval na tom netratil.. jako jo je to ekl, ale kdyz jde o zdravi a zivot blizkeho cloveka, vsechno jedno. za sebd bych nedala nic, kvuli diteti jsem nosila chlebicky a kdeco, pac jsem zjistila ze jinak to nejde:-(
Jennyfor potrebujes ještě vic důvodů, proč změnit praktického lékaře?
Jinak teda reakce te doktorky je fakt na facku. Doufam, že se podaří sehnat někdo lépe spolupracující.
Jennyfor asi bych se obrátila rovnou na zdravotní pojišťovnu.
A promiň, nevím, jestli jsi to už nepsala, ale určitě bys měla mít nárok na příspěvek na péči. A z toho bys pak mohla hradit aspoň ty "nadstandardni" služby.
Moc držím palce. A praktickou bych změnila okamžitě. A ještě bych si na ni stěžovala. A začala bych obsáhlým hodnocením na https://www.znamylekar.cz/
Dadoo Hele, ona tam je a má 5 hvězdiček. Poslední hodnocení teda v roce 2012, ale všech 8 hodnotitelů naprosto spokojenejch. Tak v tý době jsem tam nechodila, až poslední dobou, tak buď už nějak vyhořela nebo jsem já nějaká divná
Já měla maminku zdravotní sestru, ta do nás furt hučela, že nemáme ty doktory otravovat s každou blbostí, takže jsem se teda naučila nikam nelízt, dokud můžu dejchat
Na tohle jednou umřeme všichni z doktorskejch a sesterskejch rodin ![]()
![]()
Jennyfor tak budeš první s čerstvou a silné negativní informací.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články