MP Marge Achjo, to je mi líto :(
Stěžovací vlákno
MP Marge přeji plno sil
barbucha a to se vyplatí!! :)
MP Marge přeju, ať je tahle blbá situace brzo za tebou ![]()
MP Marge
Držím palce, ať vše dobře dopadne!
Bonus je to, že můžem ![]()
Jako za jinejch okolností na to sere pes, von by mi to spřátelenej zločinec votestoval, ale když chce člověk udělat něco správně, tak dobře mu tak!
MP Marge Myslím na tebe, ať všechno zvládneš
.
MP Marge TAky držím palce, ať všechno zvládneš! ![]()
Damy, jeste jednou vsem moc dekuju za podporu
Opravdu si toho cenim!
Ztratila jsem náušnici, co jsem dostala teprve před dvěma lety od maminky ![]()
dzizisketa Treba jeste nekde vybubla... ![]()
dzizisketa Tak to soucítím - ale pokud jsi ji neztratila někde venku, tak se třeba ještě nečekaně objeví...![]()
MP Marge Heled, doufam, ze se te nedotknu, nemyslim to tak, sle ja bych se na takovyho samba vykaslala, psy bych sverila na chvili kamaradce nebo psimu hotelu, vyrazila bych za otcem a pak bych sla delat praci, ktera me bude bavit a zaroven zivit. Moc se svymu sambovi obetujes a nakonec mas ze vseho kulovy, jen starosti. A jemu je to uplne u prdele. Zaslouzis si lepsiho chlapa, na kteryho se budes moct spolehnout.
razorblade amen!
razorblade já s tebou ve všech bodech souhlasím, ale já jsem asi sobec. Nedokázala bych jenom dávat. A taky se musím na chlapa s kterým žiju spolehnout.
Tak Betty podavas to jako neco negativniho, to fakt neni. ze musi clovek myslet v prve rade na sebe je normalni a spravne. pak muze myslet i na ostatni a venovat se jim (bez toho by zas zivot nemel smysl)
razorblade Souhlas
razorblade no trosku jsem si to myslela taky, ale treba muj muz v praci ma obcas takove pitomce, ze tomu doma rikame socialni projekt. Typicky pujcuje penize, hasi prusery, resi to s rodinou dotycnych atd. A ma vydrz. To si stejne musi marge vyhodnotit sama, jestli ji za to sambo stoji nebo ne. U nas je to stejny:) pardon za vsuvku:)
rasaNori mam takovyho kamarada, co vecne zachranuje. Je to az blaznivy a vzdycky to dopadne stejne..
razorbladeSambo MP Marge má určitě klady, kvůli kterým s ním žije a má ho ráda. Tady upustí páru, postěžuje si, tak my ho vidíme jen s tím jeho problémem. Přijde mi teda nefér opouštět partnera, když se mu zrovna nedaří a má krizi.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články