Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 27. července 2020 23:42

Makara my právě kuchyň měníme a celého projektu se ujal můj muž. Nečekaně, on se v kuchyni zdržuje maximálně před lednickou ;) . Mne se do toho taky moc nechtělo.

Ale úplně se ponořil do těch moderních detailů, pojezdů, výsuvů, motůrků ve výklopech, tlumičů, skrytých el. zásuvek a celkove ergonomie. Plus má rád technické novinky, takže i s vybavením si dost vyhrál. Myslím, ze to vymyslel skvěle, už se kuchyně nemůžu dočkat. Tak jestli má tvůj muž zájem, neboj se toho :) 

Offline Makara
3569 příspěvků moje polička 27. července 2020 23:47

Tulipe je to varianta,  protoze muz i vari. A urcite radeji nez ja. Budu se muset zamyslet nad svoji nepostradatelnosti ve vsech rodinnych zalezitostech.

Offline letfenixa
10807 příspěvků moje polička 28. července 2020 05:47

Zu otca včera odviezla záchranka a nechali ho v nemocnici, a keď som mu doniesla veci, dve sestry ma ma vypoklonkovali od dverí oddedelenia, že ešte nie sú navstevne hodiny. Neviem o tom, že novoprijatym pacientom sa nosia veci až počas navstevnych hodín, ale sestra je tam šéf, že? A ruska nemali! A hlavne že všade sú oznamy, aby návštevy dodržiavali 2 m odstup od iných pacientov

Offline letfenixa
10807 příspěvků moje polička 28. července 2020 05:50

Jennyfor áno, problémy seniorov doktorku nezaujímajú, obv.lekarka mojej babky na akýkoľvek problém, od vysokého tlaku až po rakovinu, povedala 'a čo by ste chceli, pani K., vo Vašom veku' a napísala jej Ibalgin.

Offline Liesel
1652 příspěvků moje polička 28. července 2020 06:19

nonemy on je to debil... to je marný

Offline Zu
2760 příspěvků moje polička 28. července 2020 07:44

letfenixa a kdybys mu nesla léky, které nutně potřebuje? pro mého otce totiž v nemocnici léky nikdy nemají a dodáváme je přes jeho lékaře my. Klidně i když je v nemocnici 150 km daleko.

Uf, to jsou takové zbytečné problémy :( 

Offline viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 28. července 2020 08:32

Zu mne zas neni jasne to s tema lekama - co kdybyste prijet nemohli, nedostane nic?

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 28. července 2020 09:06

Miluju kdyz mi DHL napise ze zasilku bude dorucovat dnes, do konce pracovni doby, zadny kontakt na kuryra nic. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 28. července 2020 09:06

Kdybych nemela cerstvou zprostredkovanou zkusenost s lekarema v cesku tak si budu myslet,ze trochu prehanite.....,ale tedy!Gynekologove vubec neberou nove pacientky a tehotne uz vubec ne,protoze je s nima moc prace.(plzensky kraj)

Offline rasaNori
8798 příspěvků moje polička 28. července 2020 09:09

letfenixa ja takhle nesla veci muzi do nemocnice, nebyl kdo by mi pohlidal mimino a na oddeleni mohly deti az od 10 let a na chodbu ho nechteli pustit. Taky krapet prekerka. Nastesti dite uslo v aute a na parkovisti jsem ulovila jedine misto pod stromem. Nechala jsem v aute mobil jako chuvicku a jen se modlila at nejde kolem nejaky aktivista... 

Offline Zu
2760 příspěvků moje polička 28. července 2020 09:58

viktorka_od splavu to netuším, my vždycky přijeli :D ale předpokládám, že by je poslali sanitkou.

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 28. července 2020 10:08

Polila jsem si teď svoje bílo-béžové šaty kafem

Offline letfenixa
10807 příspěvků moje polička 28. července 2020 12:33

Zu veď som mu aj také niesla

Offline letfenixa
10807 příspěvků moje polička 28. července 2020 12:34

viktorka_od splavu dostane, v lekárni ich objednajú, ale sú až na ďalší deň, čo je niekedy život ohrozujúce

Offline letfenixa
10807 příspěvků moje polička 28. července 2020 12:36

rasaNori nikdy nenechám dieťa v aute, ja som tie veci nezaniesla na izbu, dala som ich sestre

Offline moora
8663 příspěvků moje polička 28. července 2020 13:31

rasaNori v aute pri zatazeny obloze jsem behem 15 min skoro uvarila ptaky...

Offline Potrefenáhusa
38541 příspěvků moje polička 28. července 2020 13:32

moora Auto je děs, ani nemusi stát na přímým slunci 

Offline A666
2846 příspěvků moje polička 28. července 2020 13:35
Reakce na Jennyfor:

Ono je to taky těžký, jak je sám, všichni kamarádi a příbuzní kromě nás dětí už jsou dávno v pánu, tak mu nikdo nevolá, nikdo nepíše. A tohle mu nahrazuje ten sociální kontakt. Raduje se, že tam má ráno 100 mejlů, že to bude vyřizovat celý den. Ma to jako "práci".

​Docitam zpetne, ale nepomohlo by ho umistit do nejakeho zarizeni pro duchodce? ono to nemusi byt jen selhani rodiny, zes e nezvladla postarat, ono to poskytuje tem duchodcum i kontakt s lidma. Moji prarodice jsou v jednom cca mesic a deda vylozene oziva - vyuziva knihovnu, snazis e druzit, tento vikend tam meli harmonikare co jimd elala koncert a deda si to neskutesne uzil......... Diky tomu jsem si uvedomila, ze vazne je potreba nebrat umisteni duchodcu do azrizeni jen jako "Nezvladla sjems e posatart", ale i jako prostredek jak je stimulovat. Muj strejda k tomu mel rpave takovy pristup, deda i babi mohli byt nekde uz davno. Ale je fakt, ze deda ten kontakt potrebuje a nemeli problem sve bydliste opustit......

plus dalsi vyhoda je, ze je pod dozorem a nemusis se bat. Nasim i strejdovi se tak strasne ulevilo, predtim uz se fakt bali,z e prijdou domu a deda tam bude mrtvy (protoze mel problemy s chozenim ale odmital pouzivat pomucky tak hodne padal... A nenosil us ebe mobil :( )

Offline moora
8663 příspěvků moje polička 28. července 2020 13:37

A666 proti vuli dotycneho svepravneho nikoho fakt neumistis

Offline Karja
44236 příspěvků moje polička 28. července 2020 13:37

Makara Moje mama to vyresila tak, ze si u truhlare objednala tu, co delal naposledy;-) (a vyslo ji to na spinavou bilou se drevem;-). Spotrebice mela, kuchyn je mala, takze fakt vybirala jen vzhled;-)