Jennyfor nenene. ta vase doktorka ![]()
. Jediny, co tady o ni chci jeste cist je, ze uz k ni nemusis, protoze mas jinou...!
to je fakt strasny, pryc od ni.
Stěžovací vlákno
Jennyfor To je stále tatáž milá žena, která ti radila, že je skoro lepší nevolat záchranku atp., když tatínek jen pospával po návratu z překlenovací péče? A jedním dechem ti vyčte, že se nedostatečně staráš a zachtělo se ti "courat" po venku? ![]()
Jennyfor to kluka vůbec neomlouvej, já mám v tomto jasno.
Hlavně, že paní doktorka přesně ví, jak by se měli chovat všichni ostatní. Kdyby si zametla před vlastním prahem. Někdo to tady napsal trefně: nabít a vystřelit.
whiskas Ano ano, k tý já přicházím vždy s tím, že dostanu držkovou za cokoliv.
Taky tam nelezu, když nemusím, léky si nechávám posílat od sestry esemeskou.
Jennyfor Nedivím se ti, taky bych se k takové nehrnula, ale sháněla bych jinou, pro jistotu.
a rok 2020 bych škrtla kompletně celý, založíme občanskou iniciativu a petici, myslím, že máme slušnou šanci i na akci s mezinárodním přesahem
Kde jsou podpisove archy?
Makara já bych 2020 klidně skrtla nebo i přespala nebo se odstehovala na pustý ostrov. Akorat když vidím, jak se čini ti, co se rozhodne usnout nechystajú, trochu se bojim, že vzbuzení do roku 2021 by mohlo být docela nepříjemné. ![]()
Lamicka Nejspis usoudil, ze kdyz je smutna kvuli babicce, vezme to pri jednom ![]()
Jennyfor obdivuji, jak to zvladas a dekuji, ze jsi tak otevrena, protoze nam ostatnim ukazujes, co nas taky mozna ceka. Ja si takovy stav u rodicu nechci vubec pripustit, ale trocha teoreticne pripravy se mozna v buducnu shodne.
continuityasi mas preklep v roku. Nebo jedes zivot pozpatku?![]()
Ja se přiznám, bych nebyla ochotna se tak pro tátu obětovat. Ale protože on se taky nikdy moc nestaral a nezajímá. Ale je to moc hezké a obdivuhodné. Jennyfor táta musel být skvělý.
Makara to víš, my milovníci sci-fi do už dávno zvládame cestování v čase. ( Opraveno).
Stezuju si, ze nevim, jakou chci kuchyn a vubec me nebavi to resit. Zaroven si nedovedu predstavit, ze by ji nekdo /treba manzel
/ vybral podle sveho uvazeni. Jak ze sebou mam vydrzet?
Makara tuhle volbu mam uspesne za sebou. Bily lesk s cernou matovou deskou. Jeste jsme dnes resili kalene sklo za linku. Sambo chtel cervene
. Bude bile, sem se nadala presvedcit!
Liesel Já bych kývla za podmínky, že mi k tomu pořídí ladící spotřebiče. Představuji si treba červený Kitchen Aid. ![]()
Sere me tchan, jinak se to neda nazvat. Uz se tedy nekolik let nebavime, ale bydlime v domku hned vedle nich. Pokazdy, kdyz jdu okolo nej, tak ma bud blby kecy nebo jen narazky a nebo proti me navadi jejich psa
. Ale chudak nevi, tedy tchan, ze k nam na tajno chodi tchyně i se psem a jsme v ramci moznosti kamosi.
Jo a ta zmena osobnosti je na nem taky videt, sice to mam pouze zprostredkovane prave od tchyne nebo to vidim jen z povzdali, ale bude jednou hodne tezky
.
continuity To klidne muze byt i bez cervenyho skla, aspoň to vic vynikne![]()
Liesel navádí psa? Tak to je drsný ![]()
continuity Liesel ja cervenou muzu, ze by?
Kdyz jsme hlasovali o barve auta, tak jsem byla porazena. Pak pred domem pristala misto ocekavaneho sedivaka krasne cervena kára, tak jsem malem slzu uronila. Manzel zaloboval u syna v muj prospech a bidaci to udrzeli dva mesice v tajnosti.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje