takhle by se milující rodič o svém dítěti nikdy nevyjádřil,
Naivko! Ty neznáš naši rodinu!![]()
takhle by se milující rodič o svém dítěti nikdy nevyjádřil,
Naivko! Ty neznáš naši rodinu!![]()
Zarinya Pouze anglicky mluvici snacha moji kolegyne takto nemohla najit ambulanci kde by ji vzali,nakonec sla do nemocnice,kde ji vzali. Pry byla ale velkym problemem jazykova bariera a musel s ni chodit manzel jako prekladatel.
Neni to problem i te tvoji zname?
Černá kočka ne.ona mluvi i rozumi hodne dobre.
Zarinya Tak snad ji nejak rozumne pomuzou na pojistovne. Moji spoluzacce skoncil pediatr a na pojistovne ji lekare nasli v 30 km vzdalenem meste, coz neni dobre reseni kdyz ma tri male deti. Myslela jsem, ze ten lekar, ktereho ma pojistovna zajistit musi byt i v rozumne vzdalenosti.
Černá kočka to jsem si myslela taky. ![]()
Ja jsem z toho uplne perplex....v dnesni dobe takove problemy. A rodit by mozna mela jit do pole......aby nekoho neobtezovala ackoliv pracuje a plati si zdr.pojisteni.
Kokoska Ja zas Lidl jogurtovou s cernym rybizem. Ne uplne cele baleni, ale skoro.
Ale misto vecere, coz je naramne zdravy, zejo.![]()
Edit: A kybl cerne kavy k tomu. Vyzivovi poradci jasaji...
Kokoska kdyz chutnalo tak si neni nac stezovat.![]()
Ja si tedy postezuju,ze u nas uz lidl neprodava jedny moc dobry pistaciovy nanuky.![]()
Kokoska tak dat si vecer zeleny caj, tak usnu nejdriv ve dve v noci
. Kafe mi nevadi, ale zeleny caj max do 4 odpoledne.
Liesel mne to nic nedela, delam si slabej.
Liesel ja nemuzu ani kafe ani zelenej caj uz ani pozdej odpoledne..
a to mam oboje tak strasne rada, ale to cumeni do tmy me neba..! ![]()
Liesel ja nemuzu ani kafe ani zelenej caj uz ani pozdej odpoledne..
a to mam oboje tak strasne rada, ale to cumeni do tmy me neba..!
tak, tak, já si dala zelený čaj večer a ted čumím...do tmy
To vam zavidim. Ja si muzu dat kafe a upadnout do komatu ![]()
Kdyz mam v praci honku tak musim kofein po kilech ![]()
Lama_z_Lana nene to neni k zavideni... me kafe TAK voni, prijdu si jak zavislak bez davky, pokud si kafe nekdo da v moji pritomnosti. ja muzu jedno rano a kdyz je faaakt narocny den tak jedno po obede, fnuk. rani kafe = highlight of the day...
Pavlena a bezkofeinovy nechutna? Ja se fakt blbe ptam, ja asi bez kofeinu nikdy nepila. My mame v praci nespresso na kapsle a par lidi si prave kupuje decaf a prej dobry. Ale jasny, to neni kafe pro fajnsmejkry, ale se priznam, ze mi i tak nektery fakt chutnaji ![]()
Lama_z_Lana Decaf prave jenom v kapslich, tam ten rozdil neni tak velky. Ale doma (mokka konvicka) mi decaf nechutna... ![]()
Pavlenazajimavy, dik za info ![]()
Lama_z_Lana jsi můj člověk! Kafe klidně v 11 večer a pak jít spát.
Kdyby nevadilo instantní, tak dobrý je tohle.

Zina a je dobry tohle kafe celkove? Doma mam klasickej pakovej presovac, v praci kapsle, ale tip na dobrej instant by se mi hodil ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.