Karja jo, říkám tomu, že šetřím energií. Mladší vstává v pět a je velký rozdíl v tom, jak se cítím odpoledne, když hned v těch pět začnu něco dělat, byť by to bylo jen klapání do počítače, nebo když do cca sedmi, než vstane zbytek, ležím na koberci a sice nespím, ale oči otevřu, jen když slyším, že stěhuje nábytek, nebo mě praští něčím do hlavy.
Stěžovací vlákno
Garfie promiň, ale ![]()
po porodu měla být i nějaká kontrola u psychologa stejně jako je na gyndě. Těch matek, co se potýkají s různými potížemi je hrozně moc.
tak za mne by stačilo, kdyby těch 3-5 dni v porodnici byl čas využitej nějak smysluplne, napriklad skutečnou podporou kojení a nějakou radou v peci o novorozence, myslím, ze by to novopečenejm matkám ušetřilo spoustu stresu a deprese
Garfie to jsem dělala hrozně dlouho ... snad do jeho 10, že jsem v noci chodila poslouchat jestli dýchá.. ne každou noc, ale občas jo... ztratilo se to postupně a pomalu. vždycky mě to hrozne uklidnilo, že je prostě vsechno v poradku, no
Potrefenáhusa já mám na mysli takové ty případy, kdy matka padá únavou, ale i když dítě přenechá muži, neustále poslouchá, jestli nebrečí a stejně neusne.
Jinak já jsem neměla v porodnici problém s nedostatkem informací, ale je fakt, že jsem neměla žádný větší problém.
Potrefenáhusa já jsem ze startu taky nemohla spát, po nočním kojení oči jak baterky a usla jsem vždy těsně předtím, než se zase probudil. A to jsem měla spavé dítě, po kojení hned zase usnul. Casem to přešlo, u tebe to tak taky bude, držím palce, ať je to co nejrychleji. A za mě společné spaní super věc, u druhého už jsme postýlku ani neměli...
Já si stěžuju, že po mě mladší furt leze, a když nemůže, tak brečí. Ale fyzio říkala, že po mě má lézt co nejvíc, tak mu ani nemůžu moc bránit. A ještě u toho hrozně slintá.
Catherinne No to jsou ty novopečený starý matky!!! ![]()
AprilTwelve Děkuju!! To, že se včera osmiletej syn nacpal ke mně do postele (manžel je na služebce) a já v noci poslouchala, jestli dýchá jsem ani nechtěla psát, to už jsem se fakt styděla....
Garfie tak ja jsem nedavno kontrolovala dospelyho syna, jestli dejcha. Usnul odpoledne, coz temer nikdy nedela
Garfie Kdyz se jdu vecer podivat na deti do pokojicku, tak se taky divam jestli dychaji. ![]()
Garfie není za co se stydět. to jsem měla hrozně ráda, když jsme takhle občas spali spolu ![]()
Potrefenáhusa Já u nočního kojení přečetla několik dílů Hry o trůny ![]()
brrr to vám úplně zavidim, syna rusilo i otáčení stránek. Sotva jsem smela dýchat, když jsem hodiny ležela vedle něj, aby spal. Vlastně kvůli tomu jsem si pořídila dotykový mobil, abych jen necivěla do stropu.
brrr segra pri kojeni starsieho prečítala vsetky Zemeplochy :) ja sa priznam, ze som len prokrastinovala tu a na fb
Mrakoplas Tehda jsem o parfu, ani MP nevěděla :-) U mladšího jsem už číst nemohla, protože tam spal i starší. Ale v druhém případě se naštěstí nějaké extra ponocování nekonalo, to jsem jen nakojila a padla.
Už spí
, ale já jsem na to souvislý čtení strašně vyhnila, parfu a obrázky na instagramu je bohužel tak akorát
Už spí
, ale já jsem na to souvislý čtení strašně vyhnila, parfu a obrázky na instagramu je bohužel tak akorát
Pro mě bohužel taky. Ale věřím, že se to zlepší. Všechno, co mě ve zdejší knižní diskuzi zaujme, poctivě kupuju a střádám na důchod!
zrovna kojim a uspavam. Ja si k tomu krome docitani Parfu poustim na Netflixu Korunu, miminko to zatim nerusi. Jinak, potrebovala bych zde vic prispevku, to co zde pribyde za dobu moji nepritomnosti, mam prectene za 15 minut ![]()
mnum Čti to od začátku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje