Přijela sem do na měsíc pronajatýho apartmentu a pod oknama mi řičí diskotéka
Proč si lidi myslí, že čím víc nahlas, tím větší zábava?
Stěžovací vlákno
Ounz to te lituju. Mne stacilo projet pres namesti, kde delali zvukovou zkousku na vecerni koncert, a taky jserm si si rikala "proc?". To je vetsina populace nahluchla?
Syn mi vysvetloval, ze ultrahlasita hudba pry ovlivnuje=oblbuje rovnovazny system, take mas vlastne zadarmo "motak" a snad vice adrenalinu.
Makara Zajímavý..no já se asi spíš zcvoknu ![]()
Ounz držím palce, ať je jen víkendová ;)
Lamicka jde do prvni tridy. Spis se tesi ale co ja vim ce se deje uvnitr?
Pinot Noir díky :) taky si držim palce
Candance Tak to ale může být tím! Jako můj syn naprostej pohodář, do školy se těšil, školku miloval...dva týdny před nástupem do školy začal v noci chodit k nám do postele, měl noční můry...mě vůbec nenapadlo si to spojit, ale když to s nástupem do školy okamžitě přestalo, tak mi to docvaklo. Letos měl podobný stav před odjezdem na první tábor, bolelo ho břicho, vypadal, že má teplotu, na tábor se těšil, půl roku nemluvil o ničem jiným. Když jsem se ho ptala, jesli to nejsou jen obavy, tak to popřel, ale pak mi vysvětlil, že tělo někdy reaguje na něco, o čem ani nevíš, "říká se tomu podvědomí maminko"
. Tak se nestresuj a ve škole bych to nehlásila.
viktorka_od splavu Tak v práci bych takový pokus ani nedělala
.
andulka01 muj kolega si v praci vzdycky po obede lehl na zem na koberec a dal si dvacet
a nikomu z kolegu to nikdy nevadilo. A ja si jako tehotna obcas chodila behem dne na par minut narovnat zada do zasedacky na pohovku. Ono par minut zavrit oci, klidne ani neusnout, vazne pomaha.
Zuzuli Ok, zkusím to
Hodim si booking na zasedačku každý den od 12 do 12:20.
andulka01 Hele, já si v práci občas sednu, spíš pololehnu do křesla, hovy opřu o zeď a zdřímnu si na pár minut. V ruce držím knížku a jsem otočená zády do místnosti
brrr A to fakt zadřímneš? A chtělo to si nějak zvyknout, cvičit to? Vůbec si neumím představit, že v polo open Space dokážu vypnout tak abych aspoň chvíli nevnimala.
andulka01 taky usnu v práci na pár minut, když to nemůžu vydržet. To pak je spíš umění neusnout. A i když teď spím fakt špatně (a docela úspěšně dělám pokusy s melatoninem), v mládí ta únava po obědě bývala častější.
andulka01 kdyz toho mela v praci moc, z toho stres a spatne spani, tak jsem chodila, presne jak psala Pinot Noir , na wc. Sklopila jsem viko, zavrela oci, 5 minut stacilo.
Ted vstavam do prace v 5.20 a pres tyden to zvladam, ale o vikendu vytuhnu pres den klidne na hodinu, hodinu a pul. Dneska jsem pustila detem po obede Fimfarum na poslech a byla jsem jedina, kdo vytuhnul.![]()
Závidím všetkým tú schopnosť "hodiť si šlofíka" kedykoľvek a kdekoľvek - ja keď si idem uprostred dňa ľahnúť, dopadá to tak, že zaspím aspoň na 2-3 hodiny. A posediačky teda nezalomím ani omylom, čo je dosť blbé hlavne na cestách ![]()
Já odpoledne spát neumím, ale jednou jsem byla tak unavená, ze jsem usnula pri telekonferenci se zákazníkem :) naštěstí to bylo na chviličku a mluvil hlavne kolega, který mi musel zopakovat otázku.
Lamicka u nás o víkendu po obědě spíme často oba nebo se různě střídáme během dopoledne. Nejhorší je, že si za to můžeme sami, chodíme pozdě spát, ale na děti to hodit nemůžeme.
andulka01 on to asi není úplně spánek, ale už ten fakt, že si sama sobě dovolíš ty oči zavřít, hlavu opřít a přestat myslet a bojovat s tou únavou, hodně tělu pomůže. Já neusínám snadno, takže se mi nikdy nestalo, že bych upadla do hlubokého spánku, vlastně jsem pořád tušila, co se kolem děje, ale to zdřímnutí, které sama sobě dovolíš, má úplně jiný efekt než mikrospánky s rukama na klávesnici, které se mi stávaly.

rozlepil se mi mobil, mám ho dva měsíce. Snad mi uznají reklamaci.
andulka01 Jo, takový lehký spánek to je. Jsme v kanclu tři, to mě nebudí, vzbudí mě šéf, když si jde pro kafe ve vedlejší místnosti. Ale s ním problém nemám, klidně to přiznám, že jsem to zalomila. A vždycky je to jen na pár minut.
Cvičit, to jsem asi nikdy necvičila, ale já nemám problém usnout ani v rozsvícené místnosti, když hraje tv/radio.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje