A stěžuju si, že mám asi na noze na plosce bradavici. Po letech, fuj, zatím to jen bolí
.
Stěžovací vlákno
tak má dovolená přesunutá z května na konec září je asi definitivně v tahu, Maďaři zavírají hranice ![]()
![]()
![]()
SunEclipsesvagr mel v sobotu pracovne letet do Británie.
Treba jeste bude výjimka na ty předplacené pobyty.
continuity U nás už definitivně hodili školení a konference do on-linu
takze s firemním cestování se můžu rozloučit. A zrovna poznat osobně kolegyni z Británie by se mi moc hodilo. A v návaznosti na toto mi hrozně odchází mluvená angličtina, psát maily nestačí.
A jsem tu se stížnosti na mizernej spánek. Už pár týdnů. Sice usnu, ale uprostřed noci se vzbudím a neusnu do šesti. V sedm vstávám, jsem relativně ok, ale odpoledne už zcela nepoužitelná. Jsem příšerné unavená, domácnost i sporty flákám, nedokázala jsem ani jít na koncerty svých oblibencu. Hrozná jsem.
andulka01 doporučuju krátké odpolední zdřímnutí, klidně na pět minut v autě nebo tak.. (stojícím teda:-)) mně to zachránilo život když jsem takhle nespala asi rok ze stresu. sice jsem večer úplně mrtvá usnula, ale po minimální době pro regeneraci, což jsou u mě asi tři čtyři hodiny, jsem se vzbudila a už nedokázala usnout. pak kolem poledne už jsem prostě nemohla, tak jsem si někam zalezla a na pár minut odpadla, a pomohlo to. jinak jsem zkoušela melatonin, něco na spaní, ale to nešlo.
viktorka_od splavu Něčeho na spaní se dost bojím, asi by to stejně moc nevyřešilo. V práci jsem do šesti, tam si dvacku dát nemůžu. Zkusím začít víkendem pouze pro sebe (nejdříve v říjnu).
andulka01 zkus ten melatonin. Já si ho zas po letech koupila právě kvůli podobným problémům. Usnu rychle, ale budim se i víckrát a ne vždy usnu rychle znovu. Tohle pomůže. Trochu to ten spánek srovná. Do éru balení a myslím, že to bude stačit.
Candance Asi už jsi to nějak vyřešila, ale soucítím. Mohly to být nervy, tvoje dcera je myslím trochu citlivější? Nevím, jestli si ji teď s někým nepletu. Ještě mě napadla první menstruace, není v nějakém takovém věku?
andulka01 nemas pauzu na obed, od osmi do sesti v kuse?:-O
viktorka_od splavu Mam pauzu samozřejmě, i dost velkou volnost, ale to místo pro dachnuti moc ne
moje ultranepohodlny auto není řešení. Leda že bych odkoupila tu dodávku s postelí co mám půjčenou na prázdniny ![]()
![]()
Garfie ne, je to ta mladsi. Je to asi viroza
andulka01 tak na 4 minuty usni klidne za stolem nebo na koberci. na hodinu chrupkani to samozrejme neni:-) ale to ani nedoporucuju
viktorka_od splavu Mě se snad nikdy nepodařilo takhle si zdřímnout. Prostě
usnu a to rozhodně nejsou minuty. Jak si poručit, aby to bylo jen dvacet, to netuším.
Candance Tak to je mi líto, blbej konec prázdnin. :-(
andulka01 Viktorka má pravdu, kratičký spánek strašně moc pomůže. Když jsem byla těhotná, nemohla jsem v noci spát a odpoledne mě to vždycky dostihlo. Pomohlo sednout venku na lavičku, opřít si hlavu a na pár minut zavřít oči. Když to nešlo, párkrát jsem musela jít prostě na záchod, zavřít poklop a sednout si tam. Mít v dosahu auto, jakkoliv nepohodlné, by byl pro mě luxus. Čtyři pět minut pomůže přežít, fakt. (Nějak déle přes den spát stejně nemůžu, i když jsem teď třeba nevyspalá už tři čtvrtě roku, je mi po takovém spánku do konce dne zle.) viktorka_od splavu
rozarka tak v praci dyl spat fakt nemuzu:-)
Pinot Noir Mně je po denním spánku taky zle, a to jako že dost, zajímalo by mě, co to způsobuje. Bohužel mi na to stačí i ty 3 minuty.
Garfie ja ted ani nevim, zda to hlasit ve skole.
Candance nemuze mit obavy ze skoly? Navrat pro ne muze byt tezky. Dcera uz se me taky ptala, jestli ted na ne nebudou spechat a jestli je budou hned znamkovat. Do skoly v cervnu chodila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje