Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Karja
43819 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 14:08

Strasne me boli zapesti, obe, ale jedno, to namahanejsi mnohem vic. Rekla bCh, ze to mam normalne namozene z tahani tech svych bremen (ted to bylo trochu vic). No takze taham min nebo teda spis stridam ruce, jak ted pisu prispevek tak i citim, ze mobil nebude to prave orechove. Co vic delat?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. srpna 2020 14:19

Karja já jsem si po narození prvního musela pořídit ortézu, ne takovou tu do půli předloktí, ale jen pásek od palce okolo zápěstí. Nosila jsem ji asi 2 týdny, pomohlo to. Pak už jsem ji nikdy nepotřebovala, asi si zápěstí zvyklo.

Offline MaeGandal
1631 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 14:22

Karja ja si jednou namohla zápěstí u zahradničení,  druhý den jsem i přes bolest pokračovala pak to trvalo několik týdnů klidového režimu (jako do práce jo, ale i posunutí myši jsem cítila). Takže radu nemám, protože se dvěma dětma ten klidovy režim nejde. Ale snažit se nic netahat. Třeba nákup, úklid a tak.

Offline Pinot Noir
29392 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 14:22

Karja doporučuji práci na zahradě, kupříkladu likvidaci maliniště nebo usazování patnáctikilových svahovek a odstraňování pařezů. Bolí pak úplně všechno, takže na zápěstí si ani nevzpomeneš!

Ne, promiň, nechci to zlehčovat, poradit neumím. Jen aktuálně nemůžu udržet hrnek s kafem, jak se mi ruce klepou vysílením.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 14:24

Karja Používám zpevňovací bandáž na zápěstí a mažu Voltarenem, ale já mám asi karpály. 

Offline Karja
43819 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 14:41

Pinot Noir To vis, my bordel na zahrade nemame!:-D To mas za to! Mne nevadi, ze to boli, spis abych jednoho dne nemohla uzvednout ani to mensi zavazi!

Offline Catherinne
10701 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 15:25

Karja byly doby, kdy jsem měla pocit, že mi někdo rve ruce v zápěstí pryč od těla. Jen tak při procházce lesem, třeba. Brněly mi celé ruce. Vyšetření karpálů naprosto v pohodě. Prostě jen přepracované ruce. Ortézy na karpály jsem si dávala na noc, ale hodně pomohly masáže zad. 

Ať je líp.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 16:15

Já mám dlouholeté opakující se problémy se zapľˇestim, nosím toto. Blbě se to shání, ale pomáhá to.

Offline tzaziki
1150 příspěvků moje polička 27. srpna 2020 16:43

Stěžuji si na sebe, že jsem v práci přizdisrá... a moje vůle je nulová.

Offline Candance
5607 příspěvků moje polička 28. srpna 2020 09:03

Stezuju si moc. Za hodinu mame odjet na welness za desitky tisic. Moc se mi nechtelo. No uz bych i jela ale dcera fakt fakt zvraci. Ted spi.

Offline černá káva
2108 příspěvků moje polička 28. srpna 2020 09:43
Reakce na MP Meri:

Já mám dlouholeté opakující se problémy se zapľˇestim, nosím toto. Blbě se to shání, ale pomáhá to.

​Prosím Tě jak se to jmenuje? A melo me to asi byt ve zdravotnických potřebách?

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 28. srpna 2020 09:47

černá káva Říká se tomu myslím bandáž zápěstí. Já to sehnala nakonec ve zdravotnických potřebách v Praze na I.P.Pavlova. Ale obešla jsem předtím x zdravotnických potřeb s fotkou a všude kroutili hlavou a nabízeli mi jen klasické ortézy. 

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 28. srpna 2020 09:48

Celej tejden se snazim setkat se svoji spolubydlici, abych ji rekla, ze teda cau... a ona jako kdyby to nejak cuchala, se v byte pohybuje pouze ve chvili, kdy ja tam nejsem. Tak jsem ji to musela oznamit sms, pripadam si docela podle. :D

Offline continuity
41791 příspěvků moje polička 28. srpna 2020 10:03

Candance ach jo, to je s dětma vždy, tohle. Tlapkam, nemuze mít jenom uzeh? Ať je brzo dobře. 

Offline continuity
41791 příspěvků moje polička 28. srpna 2020 10:16

Karja jak to popisujes, že to bolí při psaní, nemůže to být tohle?

Když dáš palec do dlaně, zavřes ruku v pěst a pokusis se jí ohnout směrem k malíkové hraně, tak strašně bolí to místo na palcové hraně zápěstí. 

Offline Candance
5607 příspěvků moje polička 28. srpna 2020 10:41

continuity asi ne, nevim

Ted z ni vylezlo, ze ji bolelo vcera bricho, jako jedla min, byla chvilemi divna a ticha. Kdyz jsem se ptala, tak odesla pryc beze slova. 

Trochu me napadlo - ja jim den predtim vynadala, dost si ublizili. Jestli se nelekla a taky jsem ji nakupovala veci do skoly a najednou tez zustala nejaka divna. 

Mozna nervy. Ale co ted? 

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 28. srpna 2020 10:43

razorblade mělas jí nechat na stole flašku se zdravicí :D 

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 28. srpna 2020 12:20

černá káva MP Meri to, co jste tu dávaly na zápěstí je určitě lepší, ale pokud to nemůžete sehnat, tak aspoň provizorně je dobré toto

samolepicí bandáže

vezla jsem to na dovolenou, použití univerzální - zabandážujete si cokoliv.

Offline černá káva
2108 příspěvků moje polička 28. srpna 2020 12:21

Mirka Děkuju za tip.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 28. srpna 2020 12:25

Karja jak píše Catherinne , může to být i od zad. Já se od jara už skoro nenajedla, jak mě bolely ruce.  Fyzioterapeutka říkala, že mám vyhozená žebra a posunutá ramena a lopatky+krční páteř.