Sweet Potato Mám zítra HO a furt si říkám, že jsem si chtěla něco zařídit, ale co to bylo... no jo, Alzheimer, máme to v rodině. Tak díky, novou občanku! A řidičák vlastně taky. Mám ještě tu větší občanku, občas na to někdo kouká jak puk, že to dlouho neviděl.
Stěžovací vlákno
moonlight jo vetsi obcanka. Tudle kamoska povidala: to vyhod, to kazdy pozna, kolik ti je..! ![]()
![]()
Sweet Potato Já mám dnes za sebou už stížnost na Dopravní podnik. Je to tam banda blbů...u těch okýnek. Syn, který studuje střední školu byl dnes kupovat šalinkartu. Bylo mu řečeno, že pouze na kartu studenta ISIC se známkou na rok 2020/2021. Tuto známku bohužel mít nemůže, protože škola ji teprve objednává. Měl potvrzení o studiu, vydané včera. Hned u vchodu mu bylo řečeno, že pouze ta karta a stejné znovu u přepážky, při předložení potvrzení. Bohužel si byl nucen koupit šalinkartu, takže zvolil čtvrtletní. Při volání na linku jsem zjistila, že chyba nastala na přepážce a nehodlám kvůli tomu platit zbytečně o 400 Kč víc na jízdném za 4x tříměsíční jízdenku. Takže jsem napsala, že chci vrátit tu čtvrtletní a vystavit roční. Už vidím tu výmluvu, že stížnost našli až o vánocích
a už se nedalo nic dělat.
Pavlena Tak na mně se to pozná už i bez občanky :) Ale v poslední době mám pocit, že je to už fakt trochu rarita, protože k tomu má vždycky někdo připomínky.
Stěžuju si na sebe. Jsem naprosto nepoučitelná. Vždycky, ale opravdu vždycky, když si řeknu, že je teď skvělý období, všechno je v pořádku, všem je fajn (myslím rodinu), tak přide téměř okamžitě trest. Už jsem si mockrát zakázala toto hodnocení, ale nějak to samo vyplyne a bum. Tak teď jen doufám, že snad zas brzo bude všechno aspoň normální. A doufám, že i moje játra, protože kombinace sedativ a alkoholu jim určitě neprospívá.
Ježiš, tohle jsem řešila každej rok na VŠ a vždycky mě to spolehlivě naštvalo. Nechtěli mi prodat kupon bez známky v ISICu, který se ale vydávaly až v říjnu a já jsem jaksi potřebovala kupon už dřív. Pokaždý jsem to vyřešila tak, že jsem oběhla víc okýnek a nakonec mi kupon někdo prodal, ale toho času a keců předtím.![]()
Len No to bylo asi rozumné. Na té lince mi řekli, že mu to normálně měli prodat a omezit platnost kartičky do 30.9, což už dokonce má, kvůli tomu, že mu nedávno bylo 18. A do toho 30.9 tam má naklusat s tím ISICem. Proč to na přepážkách neví, to paní na lince neuměla vysvětlit.
Renusatko no ale mit isic neni povinny![]()
crazydaisy tlapkam,moc. (Znam to)
Zarinya Moc děkuju
viktorka_od splavu No to je další věc. Ovšem na otázku, co kdyby ho vůbec neměl, mi vůbec neuměli odpovědět.
crazydaisy
držte se.
Aranel Děkuju
crazydaisy
ať je to dobré
Renusatko tak tam jsem se naposledy taky trošku rozčílila. Zároveň se šalinkartou mi končila i průkazka, než jsem se stačila nadechnout, že potřebuji i tu novou, tak na mě paní začala řvát, že to nemusím vytahovat, že průkazku nepotřebuje. Houkla jsem na ni, že kdyby mě nechala domluvit... a už byla miluša papuša :), evidentně si uvědomila, že byla zbytečně a nepřiměřeně protivná :)
nonemy Taky děkuju
At je vse dobre.
A jiste jsi nic nezakrikla. Ja jsem s tim pochvalovanim take opatrna, protoze jsem vyskolena od moji maminky, ktera me kroti a tuka na vsechna dreva sveta, kdykoli reknu neco pozitivniho. Ale beru to tak, ze kdyz je vse jak ma byt, tak ma byt clovek prave rad a klidne tu spokojenost muze i nahlas projevit, jakoze si toho vazi a nema to za samozremost.
Gatita Dík. Nějak už situaci zpracovávám. Pro mě je to horší i tím, že teď nejde o mě a tak nemůžu nic ovlivnit, jen pozorovat a doufat.
crazydaisy držím palce, ať se to vyřeší.
Hlavně si nevycitej to pochvalovani, to není žádný trest. Prostě se to stalo.
continuity Taky děkuju. Já moc dobře vím, že bez ztrát by člověk ani nevěděl, jak dobře se měl.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje