Jak se projevuje zavislost na kapkach?
Stěžovací vlákno
Mulen Jestli sneseš, tak konvičku, doporučuju všude a všem.
Mulen tak už nevím. My kapky nepoužíváme, jen konvičku. Rýma je sviňa, ale mně se ji daří tímhle hodně omezit a zkrátit. Dcera na rýmy taky trpí a navíc krvácí z nosu. Ještě můžu poslat asi kbelík rýmovníku![]()
Mirka tu konvičku nemám moc dlouho, ale fungovala. To až tahle rýma je nějaká záludná. Já věřím, že s novými ATB se i té rýmy zbavím. Jen vydržet!
Mirka Souhlasím, nosní konvička je zázrak. Mnohem účinnější a levnější řešení než obyčnej mořskej sprej. Ale s rýmovníkem mám opačnou zkušenost - mně naopak rýmu způsoboval, už ho nikdy nechci domů.
Mulen Ještě mě napadl nosní olej od ATOK, zázrak, který jsme používali před konvičkou. Asi před 3 lety jsem si míchala nosní olej i doma. Éterické oleje jsem vybrala dobře, ale základ byl řidší, tak to nosem rychleji projelo.
Příjemné je vytřít nos i čistým olejem, zvlášť, pokud rýma trvá dlouho, třeba na noc. Dobrou zkušenost mám s mandlovým a jojobovým, což je vlastně vosk a má opravdu mnohostranné využití.
Marbuša 140 netopýrů je teda hodně silný kafe!
Mirka diky za tipy, neci vyzkousim. Je videt, ze si zkusena rymova harcovnice![]()
Popálila som sa na kúrení v autobuse. Teraz o 15:55, keď je vonku 29 stupňov, v autobuse tak 100 a ja unieram v rúške ![]()
Mulen Zyrtec bude taky fungovat. Ja asi nejsem spravny clovek na porady, Muconasal jsem kdysi uzivala skoro rok..
Me totiz zadny konve, morske vody a byliny nepomahaji.. Pak jsem se z toho vymanila diky imunolozce a spreji s kortikoidy..
paktofonika Potlapkávám! (Na tý nespálený straně)
Netopyri trus je pry uzasne hnojivo!
Candance myslis nosnich? To jsem si vypestovala ja, musela jsem protrpet tyden totalne ucpaneho nosu, pak se to zacalo lepsit a od te doby kapu jen Vincentku a pri uplne nejvic nejhorsi ryme davam jen na noc neco silnejsiho.
Jsem hrozná. Matka na baterky. Opět jsem vybouchla kvůli jídlu, které dcera nejí a rafla jsem se i s manželem. Mladá je mlsná a jen tak něco nesní. Odmítá zkoušet nová jídla, a i z toho co jedla ubírá. Pokouším se dětem omezovat pochutiny, aby pak jedli normálně. Vymýšlím zajímavé úpravy jídel. Zkoušela jsem udělat, ten u dětí moderní, challenge, jakože každý týden zkusí nějakou novou potravinu a nic. Zkouším s ní mluvit o zdravé výživě. Koupila jsem jí knihu pro děti o jídle. Nic nic nic nic, připadám si úplně neschopná. V kombinaci s genetikou a jejím přístupem k pohybu se bojím, že z ní za chvíli bude pastózní buchta.
Mulen Spat s otevrenou pusou umim, ale i tak to bylo kruty. Ale strikala jsem si sprej asi 20x denne, i v noci
. Zacalo to krutou rymou a pak mi bylo divne, ze uz nesmrkam, ale nemuzu dychat nosem.
tzaziki Uaa, znam. Teda s drobnou vyhodou, genetika hraje v dcerin prospech, je stihla az hubena a asi vzdycky bude. Ale zas kdyz ti decko poradne neji, neroste a je furt nemocny, tak je to dost na nic... Hodne pomohlo, kdyz jsem s ni prestala bojovat a varila jsem ty relativne zdrave jidla z tech pripustnych. Jak jsem ji v karantene mohla sunout jidla behem celeho dne, tak se docela rozjedla, uplny obrat po mnoha letech nejezeni. A nebo uz proste konecne dostala rozum a chut k jidlu. Kolik je tvoji? Moje ma 11,5.
Aranel Ďakujem. Už sa teším na ochladenie, uff.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje