Gellnerova Já myslím, že speciálně v Brně to o žádném zavezení někam není. Když teď po dvou letech to místo sehnala, tak ho tam hned dala, ale sama říkala, že podle předpisů to není ani teď a vozí ho přes celé Brno. Vozila ho i předtím, protože chtěla alespoň mení počet dětí ve třídě. Zase já žádné podrobnosti nevím, jen z toho byla na mrtvici, že kluk musí do normální školy a nezvládne to on, ona ani učitelé. Já ani přesně nevím jakou dg. má.
Stěžovací vlákno
Takže kdy je nejlepší čas na asi zánět ledvin? Jasně, v pátek odpoledne a před důležitou pracovní akcí k tomu. Sakra sakra sakra.
andulka01 Panebože, jak jsi k tomu přišla? A jak ti je?
razorblade no doprcic tedy! Peknej hajzlik. Vubec mi hlava nebere toto delat a navic slusnymu a poctivymu najemnikovi..!
Resila jsem pronajem bytu kamaradky, co je dlouhodobe v zahranici, a ty pripady, co chodily na prohlidky..
i kdyz se pak vybrali domnele slusni lidi, stejne to casto koncilo pruserem. Spolehliveho najemnika najit je totalni stesti. Chlapikovi to doufam vrati nejen karma, ale i ty..!
andulka01 A toto je teda taky na nic... At je ti brzy dobre...!
Hrozně moc tě lituju a držím palce. Já si tím prošla tři týdny před porodem, ňam ![]()
999 Z čeho, to teda vůbec netušim. Od rána pobolívání zad, ne svaly. Teď už sotva lezu, fakt mě bolí okolí ledvin. teplotu teda nemám, tak si dělám naděje, že se to do zítřka umoudří. Jedu domu, nasadím ibalgin a kočku. Zítra uvidím.
andulka01 No holka, nevím nevím, jestli je to zánět, tak zítra líp nebude. A hlavně to nepodceň.
999 To je mi jasný, nale stejně teď žádnýho doktora neseženu.
andulka01 Přinejhorším pohotovost.
andulka01 to je mi lito, to je moje nocni mura. V sobotu se doktor bude shanet jeste hur.. Drzim palce at to prejde.
andulka01 hele zvaz pohotovost, pichnou ti a predepisou nejaky leky, je to docela akutni zalezitost.
andulka01 Vyrazila bych na tu pohotovost hned protože jinak hrozí že už budeš mít problém tam dojít
andulka01 Vyrazila bych na tu pohotovost hned protože jinak hrozí že už budeš mít problém tam dojít
andulka01 tiez si myslim ze je to treba riesit nechces zapal dlhodoby. Supajdi hned
andulka01 Nenech to rozjet!
andulka01 taky bych jela na potovost hned. Když začneš brát antibiotika o 12 hodin dřív, tak to bude o 12 hodin dřív lépe.
andulka01 Taky se přimlouvám za to jet tam hned a držím pěsti ať se to rychle vyřeší.
Jinak mám naprosto banální stížnost, nové bílé tričko a u rodičů plněné papriky s rajskou omáčkou, zbytek si jistě domyslíte.
999 Mulen viktorka_od splavu Janulik03 Sweet Potato continuity Černá kočka Jej, tolik péče se mi dlouho nestalo, jste super. Trochu to polevilo, mám Ibalgin, prodlevám čajem a ležím. Zítra uvidim, ale fakt se to tváří teď celkem optimisticky.
Černá kočka Jo a bílý triko vs plněné papriky minulý týden. Dopadlo to přesně jako u tebe ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje