Janulik03
To bude dobrý
Stěžovací vlákno
Janulik03 to bude dobrý..ne nadarmo se říká ráno moudřejší večera. Do středy se usmíříte ![]()
Dik babulky
nikdy som nezvladala vypate situacie a on si teraz kludne zaspal. Najradsej vy som ho vzala lopatou po hlave. Ako moze spat ??????
Janulik03 tak jestli spí, tak to bude fakt dobrý , taky se na to vyspi a rano to budete oba videt trochu mirneji a do středy budete usmíření ![]()
Janulik03 chlapi to berou jinak. Je dost možné, že až se ráno vzbudí, bude překvapený, proč s ním nemluvíš
SunEclipse ja neviem nemluvit
ale on vie.
Rano pojdem radsej nieco robit von do prace idem az o 10 to dovtedy budem makat. Praca mi pomaha teraz ale je tma ticho a ja sa neviem upokojit. Tlak mam asi uplne na spici . No este ze tu mozem sa vypisat. Fakt som za to vdacna ![]()
Janulik03 jeezus to je přesně můj muž. já uplně soptím a třesu se strachy a vzteky a lítostí se pláčem zalykám a on pařez. usne![]()
Janulik03 drž se, tohle jsou situace na houby. Neumím poradit, já jsem v těchto situacích taky totálně mimo a nevím co s tím. Snad bude ráno moudřejší večera.
Torrah no mne fakt staci takto byt s niekym na prijme lebo viem ze nezaspim. Ani len poharik si nemozem dat ktovie co by ma potom napadlo ![]()
Janulik03 sdělená bolest je poloviční. A člověk si tím taky urovná myšlenky. Oni chlapi fakt přemýšlejí jinak. My se často neškorpíme, ale když se stane, je to u nás stejné. Já se trápím, a on si klidně usne, protože mu vůbec nenapadne, že mě to tak trápí. Jsou všichni stejný...
Janulik03 no je tu taky možnost vzít čelovku, a jít kopat do rohu zahrady jámu. Tím odbouráš stres a spotřebuješ adrenalin, unavíš se a díky tomu usneš. A pokud ráno se rozhodneš, že ho nezabiješ, můžeš zasadit třeba jiřiny ![]()
Torrah tak asi to tak bude ale mne vadilo ze sa ani nepozrel mojim smerom ale obisiel a taka okata ignoracia. No ale nie ze by som sa ja chovala inak
len som cakala ..... ani neviem co vlastne.
i když s tím adrenalinem je to pravda, já chodila běhat. a to nemám k běhání žádné vlohy a nic neudýchám. ale pomohlo. a taky máme malou zahradu a tvrdou zem![]()
SunEclipse to budem kopat rano a ak to bude zajtra rovnake bud odvezu mna s tlakom alebo tam kvety nezasadim
Janulik03 potlapkavam, rano to dobre nebude ale bude to lepsi.
Ja delam to nemluveni ale proto, ze ho nechci vic urazit a hadat se a je mi zle. A to je lepsi. A tez to tak nejak zachovava (asi) hrdost.
My se strasne pohadali minuly tyden. Tez kvuli prkotine.
Janulik03 Vychladnete a všechno bude za chváli ok. Ale ty stavy, kdy to v člověku bublá a vře a ten druhý dělá mrtvého brouuka znám a nesnáším.
Ja se priznam, ze kvuli temto hadkam jsem zacala delat crossfit. To mlaceni medicimbalem o zem a stenu je tak uvolnujici.
Musim zase zajit
Candance a ty s tím tak usneš?
Candance ano preto je lepsie mlcat zavcasu. No nevyslo nam to
a dakujem idem si citat nebudem vas tu otravovat zlou naladou. Zelam vam krasny vecer a pokojnu noc ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje