Když už si tak vedle stěžuju na učitele, tak ještě jedna stížnost (ať neplevelím v koronáči).
Minulý týden přišel náš druhák domů s tím, že paní učitelka jednomu chlapečkovi vzala výkres, se slovy "to je hnus" ho zmuchlala a hodila do koše. ![]()
Když už si tak vedle stěžuju na učitele, tak ještě jedna stížnost (ať neplevelím v koronáči).
Minulý týden přišel náš druhák domů s tím, že paní učitelka jednomu chlapečkovi vzala výkres, se slovy "to je hnus" ho zmuchlala a hodila do koše. ![]()
viktorka_od splavu ja ne ale on ano
brrr krava
brrr neskutocne
vazne vychovne jednanie.
Janulik03 Tak u nás po několika letech proběhla šílená hádka ráno
. Takže jsem v jiném pokoji byla celý den a odpoledne dotaz, proč s ním nemluvím. Normálně to taky neumím. Jsem to pořád já, kdo začne a ještě sem se dlouho dobu omlouvala. Tak tentokrát ne, žádný mluvení a omluva ani omylem, protože já tu hádku jen odnesla, protože jsem blbá a připletla jsem se k tomu. Odpoledne se mi udělalo blbě a můj otec mě vezl k doktorce
. Tak prima volný den po 7mi měsících.
viktorka_od splavu ja ne ale on ano
ach jo. no mně z toho pomohlo jen zjištění, že vynervačenej je stejně, jen to zpracovává jiným způsobem
brrr už jsem tu psala jak si dcera nechala skoro vyoperovat slepák než po spoustě stížností a lékařských zásahů až po jízdě sanitkou do nemocnice a vyšetření věci znalým primářem přiznala, že to bříško bolí vlastně jen když má jít do školy a že paní učitelka sice neřve na ni ale na jiné spolužáky nicméně ona se jí bojí hrozně i tak?
Renusatko tak to je tiez parada. A uz lepsie?
Tak ať je brzo pohoda ![]()
![]()
nesnáším hádky, pamatuju si je z dětství, když se naši rozváděli. Otec řval na celé kolo a mlátil do stolu a ve mě byla malá dušička. A asi díky tomu jsme se my dva za těch 30 let nikdy nepohádali. Muž asi taky není ten typ, zato se ale umí urazit a to je taky na palici. Ale zase člověk neřekne něco, co už nejde vzít zpátky.
Rano mi uvaril kavu a akoze nic ,
no ziadne nic ![]()
Janulik03 Hlavně se tím netrap nad míru. Vy jste skvělí a zvládnete daleko vic. A dávej na sebe pozor ![]()
andulka01 a ako je tebe uz si v poriadku?
Janulik03 normalka! A akorat tim prilozej dalsi polinko, co?
moora asi tak no nastastie idem do prace. Ja sa taaak tesim
Janulik03 Ale tak já bych byla ráda, že zakopává válečnou sekeru? (Na to se taky ta jáma na zahradě může hodit)
Aranel no ale ja nemam pocit ze som na vine tak nemam dovod aby mi bolo “odpustene”. Skor by som cakala ze si to vyjasnime ale asi by to skoncilo zas zle. Uvidim vecer mozno aj mna to prejde zatial teda nemam chut sa tvarit ze je vsetko ok. Nie je stale mam pred ocami jeho pohlad. Vzdy ma ocami akoby hladil pri kazdom pohlade teraz boli studene a take cudzie.
Janulik03 Muže znáš ty, ne my, ale myslíš, že ta káva bylo gesto odpuštění? Nebyl to pokus o smír? Sousta lidí mluvit neumí.
Sweet Potato
asi ale chcelo by to este nieco
som asi fakt hnusna.
No idem makat dakujem za podporu je prijemne vediet ze je niekto kto vas podrzi ac virtualne.
Milujem vas tu ![]()
Janulik03 u nas byva problem ze v te fazi nastvanosti se to jednomu rozlezi a jak pise SP - udela gesto smerem ke smiru. druhy nechape/neni na to pripraveny, odmitne, coz dovede pekne nastvat.. chvilku se v tom stridame a spirala se roztaci:-( pak to musi nekdo, vetsinou teda ja;-) rozseknout tim rozhovorem, ale je to tezky. drz se.
Janulik03 A pokud jsi po něm to kafe nehodila, tak jsi ten smír víceméně přijala. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.