Sweet Potato ja mám strašnou pavoučí nechuťárnu ze skautskýho tábora (křižák, úlek, a přes celý tričko ............................
)
Stěžovací vlákno
Jsem na mrtvici. Novej noťas jsem před časem odnesla do Datartu na reklamaci anžto se votvíral půl hodiny a neustále se sekal. A teď mi píšou, že reklamace byla zamítnuta páč se závada neprojevila.
Zkusil to někdo aspoň zapnout vůbec?! A co teď s tim mam dělat? ![]()
Sweet Potato Říkalas snězených, ne utopených
Garfie Málem utopená jsem byla já!
Ja mela z pavouků vždycky desnej hysterak. Zbavila jsem se toho tak, ze jsem se pochlapila a vzala do ruky mládě sklípkana. Teda pod dohledem chovatele. Doporucuju, ale musí to být mládě, dospělý by útočil. Ze bych je mela ráda se nedá říct, ale aspoň zmizel ten šílenej odpor. ![]()
Kora já jsem si tady ten trénink kdysi sama naordinovala... no nedopadlo to
ale je pravda že otužováním se to hodně zlepšuje, třeba když se přes léto hodně rýpu v zahradě, kde jich je plno, tak už mě to skoro nevzrušuje:-) i když na ně pochopitelně nesahám
viktorka_od splavu ja už pri ucholarovi tiež nejacim a neskacem ako zmyslov zbavená, len sa bleskurýchlo vytratim z dosahu
. Ale ak po mne lezie, som zase na začiatku ![]()
Mrakoplas jo, ušák mi vadí asi stejně jako pavouk, brrrr
dotknout se toho nemůžu, prostě to nejde, a když se to dotkne mě, přestávám se ovládat
viktorka_od splavu no mne pavuci snáď ako jediní nevadia, inak som fajnovka na všetok hmyz a háveď, ale ucholar je proste úplne najhorší.
Mrakoplas mně zas krom pavouka a ještě toho ušáka nevadí celkem nic. jako dítě jsem všecko včetně ropuch chytala a nosila domů, maminka měla velkou radost![]()
No kdo dal do hrnce s báječnou zeleninovou polívkou tu DRUHOU půlku chilli papričky?
Tak teď si to vyžeru, jsou toho tak čtyři porce... Cestou do práce se musím stavit pro smetanu at to trošku srazim. Akorát do měla bejt dietní polifka.
andulka01 dietni bezpochyby bude, ta palivost te nejspis prozene![]()
andulka01 Chilli je velice vhodné do diety
, podporuje spalování, ale jako dietní třeba po střevní chřipce moc nebude.
můj tatínek není dvakrát dobrý kuchař, umí upéct kuře a uvařit guláš. jednou si ale prohodil kořenku se sladkou a pálivou paprikou... ani při největší snaze a s velkým množstvím chleba se to sníst nedalo![]()
711990 to na mě takhle nefunguje
ale já to dám, tolik dobrý zeleniny vniveč prostě nepřijde!
andulka01 potvora, určitě tam skočila sama ![]()
Rozpadá se mi osmička, ale protože mě zatím nebolí, tak mě můj zubař v současné nevezme, jelikož mu zrovna skončila karanténa, takže nechce riskovat, aby v ní skončil znovu, i když je to protivný i tak.
Na zubní pohotovosti bez bolesti tady u nás dtto.
Zrovna teď, kruci, to je zákon schválnosti toto
.
wendulka Som na tom podobne, len u mňa je to šestka, vypadla mi výplň zuba, ostala mi iba predná stena zubu, ale nebolí to. Mám termín u zubárky o dva týždne, skôr to nešlo, tak dúfam, že to nepadne. Navyše, mám zubárku úplne v inom meste, ako žijem, a nemám auto, budem musieť ísť verejnou dopravou.
To máš dobré, že tvůj zubař to aspoň řeší, i když jet veřejnou dopravou teď taky nic moc.
Držím palce, ať ti termín vyjde
.
Já pevně doufám, že mě to nechytne zrovna o víkendu, protože na naši zubní pohotovost bych po zkušenosti z první návštěvy s mamkou letos těsně před příchodem první covidové vlny šla opravdu jen v nouzi nejvyšší
.
wendulka Ďakujem. Verím, že aj vám sa to podarí vyriešiť a nájdete zubára, ktorý vás ošetrí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články