wendulka A nemůžeš předstírat, že už bolet začala?
Stěžovací vlákno
Pražský magistrát úspěšně promořuje motoristy.... 2x5hod.týdně, v ostatní dobu jen přes rezervaci... a elektronické objednávání co? no nefunguje!
(a pro řidičák se tam musí dvakrát!)

TAKHLE, PROSÍME, NE ‼️
Žádáme všechny řidiče, aby zvážili svojí návštěvu odboru dopravně-správních činnosti na Vyšehradě a dalších pobočkách, kde si chtějí vyřídit žádost o řidičský průkaz či změnu na registru vozidel.
Na úřad v těchto dnech míří tisíce lidí. Ty ale není v současné chvíli možné kvůli vládním opatřením odbavit. Lidé navíc nedodržují rozestupy a někteří ani nemají ani ochranu dýchacích cest. ????
Opravdu prosíme, abyste úřad navštívili pouze po elektronickém objednání nebo předchozí domluvě v nutných situacích. Často se stává, že mnohým řidičům platí průkaz ještě půl roku.
Děkujeme za pochopení a také za sdílení.
Omlouváme se za komplikace.
RoSa vcera to bylo v TV, hned jsem se sla podivat, do kdy mi plati ridicak. Zatim dobry, jeste 3 roky. A lidi stali fakt tesne za sebou a bez rousek, to nechapu.
Chtela bych rict tomu, kdo vymyslel a stale trva na prezencni/hybridni/distancni vyuce u nas v praci, at jde laskave do prdele. Dekuji.
Mám strach, že syn neodmaturuje, on se totiž k té matuře nedostane. Nepřijde mi normální, že dopoledne odpadne nějaká online hodina. V 16 hodin přijde z toho předmětu úkol (na 90 minut) a do rána má být hotový. Takže to znamená sedět opravdu jen doma a každou hodinu kontrolovat jestli učitel něco náhodou neposlal. No neviděl to, takže za 5. Z jiného předmětu, který mají 2x týdně přišlo 16 úkolů a to ještě mají normálně online hodiny a testy. Do tělocviku je potřeba se hlásit a dát like, že tam jsou. Nedivím se, že to potom ty děcka akorát prudí.
Renusatko já si nechala teď od syna ukázat, jak v těch teamsech pracují a za mě teda dobrý. online hodiny mají jen z jazyka, ale když chtějí něco vysvětlit v mechanice, tak požádali učitelku, ta jim dala časy kdy může a ať se domluví + sepíšou čemu nerozumí, aby se na to připravila a vysvětlí jim to. na úkoly mají pár dnů čas a ještě jim to učitel připomene, dovysvětlí a pak pošle i správné řešení aby si to sami prošli, bez ohledu jakou mají známku
viktorka_od splavu Tak syn má online hodiny celý den od 8:50 do 14:30, denně a potom ještě neskutečný množství domácí práce. Každej učitel na jiné stránce, na té kam se dostanu já teda neskutečnej bordel, vůbec to nejde pochopit a online je i praxe, celých 8 hodin. To fakt nechápu, kde mají čas na ty úkoly. Nebo třeba čas na to si vypracovávat maturitní otázky.
RoSa vcera to bylo v TV, hned jsem se sla podivat, do kdy mi plati ridicak. Zatim dobry, jeste 3 roky. A lidi stali fakt tesne za sebou a bez rousek, to nechapu.
ježiš v televizi?
no těbůch... mně končí posledního listopadu, zjistila jsem to už v srpnu a chystala se tam plánovaně - teď to teda připomněli i těm, co zatim nic netušili.... a pamatuju si, že jsem si ho naposledy nechávala dělat (ještě ve Škodově paláci) v situaci, kdy končil řidičák hrozně velký skupině řidičů, takže lze očekávat, že platnost ŘP máme všichni stejnou, tj všem končí teď ![]()
No to jsem si po zavěšení říkala, že tomu dám 2 dny a ve čtvrtek zavolám znovu, že už mě to bolí. Jak řekla, že jim zrovna skončila nařízená karanténa, tak mě zaskočila, že jsem jak ten blbec odpověděla popravdě, no...
Rano o 6,00 dom viezla otca nakontrolu a co?
skrabala som namrazu na okne auta
boooozr
Renusatko No chudák syn teda...Lituju nejvíc maturanty, deváťáky a prvňáky. Tohle je fakt na pos.ání!
Dnes jsme měli taky online výuku a mám pocit, že to probíhalo stylem: Aničko, pořád nás ještě nevidíš?/ Tak už se nám přihlásil i Matěj, dobrý den/ Teď si zapne mikrofon Eliška a odpoví mi na otázku XY/ Davide, pořád ještě nic neslyšíš? Dal sis to nahlas?/
A vůbec z toho nemáme radost, je to děsně divný. Ticho, nikdo neotravuje, všichni koukají do divnýho bodu a jsou rozmazaní. Mě to nebaví...![]()
Je veľmi nesprávne, že počas on-line hodín (zatiaľ jarných, ešte fungujeme), sme nemali vôbec zapnuté kamery? Buď som mala tabuľu alebo prezentaciu.
Renusatko To je hrozný. Nešlo by napsat řediteli, ať si to učitelé mezi sebou nějak lépe zorganizují a neúměrně děti nepřetěžují?
letfenixa mne pride nesprávne mat vypnutu kameru a od študentov vyžadovať zapnutú.
Moje sestra má teď online výuku v primě na osmiletém gymplu a mamka si to hrozně pochvaluje. Nemají každý den všechny hodiny, ale kolikrát jo. Večer se podívá, z čeho má druhý den výuku a z čeho úkoly a ráno se připojí. Měli on-line i výtvarku:), prý dostali zadání a za ty dvě hodiny se znovu připojili, ukázali ta díla a společně je prodiskutovali. Ono se to nezdá, ale pořád to jsou malé děti, tu online výuku zvládá dobře sama, ale jakmile má udělat ty úkoly, honí to večer.
RoSa Zrovna říkali ve zprávách, ze se může jezdit s propadlým
letfenixa třeba u ségry to prý často taky dopadá, že kamery všichni vypnou, ne vždy to ten systém stíhá.
continuity všetci sme mali vypnutu
Potrefenáhusa ona byla nějaká výjimka pro ŘP, kterým končila platnost mezi únorem a srpnem... tak to rozšířili?
jo a při vší tý mizérii ještě toto: ![]()
... edit: řidičáků se to netýká, ale lze to očekávat
13:07 Registr vozidel na Vyšehradě je uzavřen
Pracoviště registru vozidel na Vyšehradě v Praze je uzavřeno kvůli nařízené karanténě, jeden zaměstnanec onemocněl covidem-19. Odbaveni budou na této pobočce pouze lidé s potvrzenou elektronickou rezervací návštěvy. Pracoviště na Vyšehradě nebude fungovat do odvolání, uvedl mluvčí magistrátu Vít Hofman.
RoSa Hele, kašli na to. Jezdit s propadlým se dá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články