viktorka_od splavu Dík za link. Že jsou tupá, netvrdím, naopak mne zajímá jejich fungování.
Malenge Ha, to snad vyzkouším.
viktorka_od splavu Dík za link. Že jsou tupá, netvrdím, naopak mne zajímá jejich fungování.
Malenge Ha, to snad vyzkouším.
Renusatko Brr, takový tábor bych si určitě neužila. ![]()
Sweet Potato A jak tam mutujou. A spřádají plány na pomstu! ...
Tohle mě napadá taky. A ještě mám strach se k pavoukovi přiblížit, že by na mě mohl zaútočit.
Sweet Potato Na 100ml oleje (většinou dávám řepkový) 5ml lemongrass a 5ml rozmarýny. Používali jsme už dvě sezóny a spokojenost!
Malenge Díky, taky nějaké recepty s EO mám, myslela jsem hlavně ten pokus. Jen co mi nějaké klíště přijde do cesty!
Sweet Potato Když já nějaké potkám, dělám vše pro to, aby to setkání nás dvou pro něj bylo posledním zážitkem. Takže asi tak
, na pokusy ještě nikdy nebyl čas, možná to přehodnotím ![]()
My občas používáme repelent z eukalyptu a teprve teď čtu skoro dva měsíce starou zprávu, že má i víc účinků... ![]()
Sweet Potato jestli te to opravdu zajima tak treba tady Testy (potenciálních) biocidů účinných jako ochrana proti klíšťatům
viktorka_od splavu Díky.
Dalia Mne pavouci nevadi, dokonce jsem jednou mela bojovy ukol, a sice vynest z brachova bytu ziveho pavouka, pac on se jich boji. Ale zato mam panickou hruzu z brouku, zvlast kdyz leti a bzuci.
Jednou za letniho vecera jsem odmitla jit 1 zastavku domu, protoze bych musela projit hejnem rohacu a to by znamenalo mou jistou smrt.
Luna Tak to by Ti asi nedělal dobře pobyt na mé bývalé zahradě v letním večeru, kdy to všude bzučelo od poletujících chroustů. To byl hnus i pro mě, protože mi létali kolem hlavy a párkrát se mi i zapletli do dlouhých vlasů.
Sweet Potato Mně to teda nefunguje 100%, ale určitě víc, než nic. Ty odkazy od viktorka_od splavu jsem si taky přečetla, díky.
Potrefenáhusa Z klíštěte v podkolenní jamce jsem měla boreliozu taky
já taky.
Pinot Noir jsem si vzpomněla, jak mi děcka usínala v autě v sedačce s nedojedeným jídlem v puse. Občas jsem to dolovala z pusinky ven prstem.
Nechci Vás děsit, dámy, ale je vědecky prokázáno, že ať jste kdekoliv, nejdále do dvou metrů od Vás je pavouk. A kdyby to tak nebylo, jsme jako lidstvo, no, nejsme už.
Pavouků se nebojím, doma je zabíjím, ale když uteče za skříň, nechám ho tam, však ať si tam žije. A některé pavučiny jsou úžasné, teda ty venku. Ty přímo obdivuju.
Mirka To mi neva, dokud je schovanej.
Víc mi vaděj takové ty statistiky, kolik jich člověk za život sní.![]()
Sweet Potato Klid, Pražáci určitě snižují průměr..:-)
Garfie Hele, já jsem Pražák z lesa, ale největší pavoučí hrůzu jsem zažila naprosto nečekaně ve vaně v 2.patře karlínského činžáku.
Sweet Potato osm, to se vi, ;-)
ziginka Já teda viděla horší numera. Ne že by těch osm nebylo dost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.