ja si umim udelat hezkou manikuru,ovsem v praci to vezme za sve tak si musim nechat delat prirodni gelove,pedikuru taky zvladam,kadernik cca 6tydnu,masaze miluju,ale jen od fyzioterapeutu....jednou jsem si ji zaplatila na wellnes a to bylo vylozene neprijemne,na oboci pinzetu a na kosmetiku nechodim,to by me nebavilo.
Stěžovací vlákno
Zarinya na obočí som bola raz a brežněv by sa mohol schovať. Ja v tej dobe platinová blondýna s jemným neviditeľným obočím a kozmetička na mňa použila čiernu hennu. Teraz sa tomu už smejem...![]()
A přiznávám se, že jsem na manikúře nikdy nebyla. Ani na pedikúře. Ani řasách, obočí, kosmetice. A nebaví mě masáže. Tak!
Joo, presne! Teda nehty mi delala jednou pani na svatbu. Ale nic, co bych sama nezvladla. A jeste se priznam, ze nechodim moc ani ke kadernici, ted se striham strojkem. Pedikura, rasy, oboci nikdy. Masaz dvakrat a trpim, je mi to neprijemny.
Hele a k čemu ty věci na kůžičku jsou? Je to taky asi do přiznání, ale já jsem nikdy s kůžičkou nic nedělala a přijde mi vizuálně hezká, normální.
žluťásek jsem se bála zeptat ;)
Pinot Noir já nevím, třeba mám štěstí. Nehty jsou asi nejhezčí část mého těla, jsou pevné, mají hezký tvar, tak třeba mám kliku i s tou kůžičkou ![]()
Pinot Noir Taky mám shodu 4 ze 6, ale přemýšlím o těch masážích. Já bych taky asi neřekla, že mě to baví - chodím tam, protože je mi to příjemné a dělá mi to dobře na záda. Baví mě si číst, třeba ![]()
Aranel Podobně ta pedikúra. Ta mi teda ani příjemná není, beru to jako záležitost spíš preventivně-zdravotní, ne relaxační. Estetika jako bonus.
Aranel mně masáž nevadí a je mi i příjemná, ale nemá žádný efekt. Nikdy mě potom nic nebolelo, necítila jsem žádný efekt, žádné zlepšení ničeho, uvolnění... Zřejmě je to tím, že jsem dosud žádný problém se zády neměla, není co uvolňovat a rozmasírovat. Jedna masérka mi to i řekla, že jako nemá co masírovat, že nenašla žádný problém. Zkusila jsem to asi desetkrát a nic, totéž, tj. relaxaci, mi tudíž může poskytnout třeba i muž bez speciálních masérských dovedností. Takže nebaví taky není správné slovo, spíš jde o ztrátu času a vyhozené peníze, v mém případě.
Na manikure jsem byla presne jednou, a za me teda zadne ohromeni nenastalo a na nejlepsi masazi jsem byla v Turecku![]()
Odstraňovačů kůžiček jsem už měla, levný, drahý, obyčejný, zázračný... všechny k ničemu. Jak jsem malá a tlustá, tak mam i krátký tlustý prsty a tou úpravou resp. odstraněním kůžičky se dá i trochu korigovat tvar nehtů, aby to působilo tak nějak civilizovanějc. Jenom zastrkávání mi nikdy nepomohlo.
No každej má nějakou svoji úchylku, že jo.
Taky mi nevyhovuje, když na mě někdo sahá, masáž mě baví až od chvíle, kdy jsem pro sebe objevila thajské masáže
Člověk má skoro pocit, že cvičí a že na mě masérka sahá převážně přes tričko nebo ručník je bonus ![]()
Masáže zbožňuju!. Žádný opatrný hlazeníčko, ale pořádný promasírování svalů.
Vydržela bych to hodiny!.
Občas zajedu za jedním masérem
(skoro čtvrt století masíroval hokejisty, umí Vojtovu metodu, atp. ...), a když jdu od něj, tak jdu jak Hurvínek...
...jakoby mě někdo držel nad hlavou za špagátky, jak jsem krásně narovnaná(= povolené/rozmasírované ztuhlé svaly, vazy), celá páteř i svaly si jen vrní...![]()
barbucha tohleto tu kuzicku prave proste úplně sežere, tim drivkem se to doodstrani. Jsem na tom stejně jako ty, plus ještě kratky lůžka. Nalakovany neprůhledným lakem ty nehty proste vypadaj nejlíp
Pinot Noir Tak to jo. Bledá závist.
Sweet Potato Pedikúru bych si tak dobře neudělala, např. skalpel bych na sebe asi nebrala. A líbí se mi to.
Žádám, aby se tady přestalo mluvit o těch masážích a podobně
V sauně ani na masáži jsem nebyla asi dva roky (těhotenství, mimino). Plánovala jsem si to na tuhle zimu, čas by byl. Blbá korona.
Evaeva já mám na celej prosinec a kus ledna sérii rehabilitací, jestli to nepůjde, budu asi brečet. Tak moc bych šla plavat, ale do bazénu jsem si netroufla ani dokud byly ještě otevřený. Blbá korona, jo!
Miru taky tak.
opatrny hlazenicko snesu jen od muze,masaz musi byt citit od profesionalu.Zrovna jsem si udelala sest terminu a nemuzu se dockat.
Ta masaz tehdy na wellnesu bylo hlazenicko a bylo mi to tak neprijemne,ze jsem chtela utect.
Aranel ona kdyz se dela opravdu pravidelna pedikura tak skalpel ani neni potreba.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články