Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. listopadu 2020 13:10

Já taky k jiným než samoobslužným nechodím, stravenky nemáme, ty řešit nemusím. Nakoupeno mám určitě rychleji, na klasické (teda na tu jednu) se stojí fronta.

Offline brrr
12335 příspěvků moje polička 14. listopadu 2020 13:26

U nás tak před rokem dostali v obchodě nějaké nové (blbé) instrukce a když mám nákup za třeba 97,- a chci zaplatit stokorunovou stravenkou, tak mě nutí koupit ještě jeden rohlík, že prý to jinak nemůžou. Vrátit tři kačky samozřejmě nechcu, ale stejně to nejde.

Offline viktorka_od splavu
49296 příspěvků moje polička 14. listopadu 2020 14:15

brrr aha tak nakupy za 97,- ja vubec neprovozuju:-) 

Offline KonečněTady
139 příspěvků moje polička 14. listopadu 2020 14:30

K těm nevyužitým  stravenkam - existuje tenhle projekt http://www.fandimamam.cz/

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 14. listopadu 2020 16:27

brrr Ježíš, to dělají v jednom krámě tady u nás taky. Nesnášela jsem to! Teď už je mi to fuk, manžel si už nechává stravenky pro sebe

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 14. listopadu 2020 16:39

Ja teda doufam, ze nasi zamestnanci nevyhazujou propadle stravenky, protoze jim platime 55% ceny a ta predstava, ze to skonci v kosi... ted teda mame karty, snad to vyuzivaji.

Offline jitřenka
716 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 05:01

K nespotřebovaným stravenkám - já když dělám větší nákup, tak ho rozdělím na dva a udám víc stravenek. Cenu nákupu beru odhadem, tak ještě nějakou kačku vždy doplatím. Napadlo mě to, když jsem viděla jak lidi nakupují omezené zboží v akcích, to bylo i několik nákupů za sebou. Nikdy žádný problém. 

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 09:47
Reakce na continuity:

Představa, že kdyby lidi neměli stravenky, tak přestanou v praci jíst je taková, ehm ....naivni?

​kdybych neměla stravenky, tak bych si nemohla dovolit denně dávat třeba 150,- za oběd, nosila bych si jídlo částečně z domova

cimz stravenkovej byznys neobhajuju, jen ze to úplně naivní není 

49296 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 09:51

Potrefenáhusa takze kdybys misto stravenek dostala stravne ve vyplate, tak je to rozdil?

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 09:55

viktorka_od splavu tak stravné ve výplatě bych brala :-) 

Ale asi bych za to denně do restaurace nechodila

ale já jsem zvykla na papírky, co pracuju, mám to takový zažitý, ze to tak nebolí 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 10:02
Reakce na Potrefenáhusa:

viktorka_od splavu tak stravné ve výplatě bych brala :-) 

Ale asi bych za to denně do restaurace nechodila

ale já jsem zvykla na papírky, co pracuju, mám to takový zažitý, ze to tak nebolí 

​Tohle je dost zažitý, můj ex to dokonce vnímal až tak, ze jsou to fakt papírky navíc, ke kterým jsem přišla bůhví jak, takže se třeba nezdrahal několikrát navrhnout, abych s nimi platila společnou večeři za několik hodně set, protože proste papírky. Přitom kdybych chtěla zaplatit v hotovosti, tak by mě pomalu ani nenechal, přeci to jako dáma nebudu platit.

Přitom jsou to prostě jen peníze v jiné formě, nic víc.

Offline continuity
43027 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 10:44

viktorka_od splavu Potrefenáhusa  mame stravenky myslím stovku a zaměstnavatel mi plati asi 55? Ani to nevím presne. Takže mi ještě z té výplaty peníze na stravenky srážejí.

Takže za oběd v ceně 150 cca stovku zaplatím tak jako tak já. Akorát 50 korun hned a 50 jsem už zaplatila, když jsem dostala výplatu. 

Ale já jsem teda zvyklá obědvat a jíst přes den budu, i kdyby trakaře padaly. Jednak mi hlad rozjíždí migrénu, jednak si nemyslím, že hladový mozek cokoliv kloudného vyprodukuje. 

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 10:49

continuity tak furt je to denně o 50,- min na jedny stravence, ne? 
já bych hlady taky nebyla, nosila bych si jídlo víc z domova 

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 10:51

continuity no jasne, tobe srazi ze mzdy 45 Kc, ale dostanes za to papirek v cene 100. Kdyz bude stravne ve mzde, tak dostanes tech 55 na ucet.

Offline Fiction
1641 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 10:51
Reakce na continuity:

Ale já jsem teda zvyklá obědvat a jíst přes den budu, i kdyby trakaře padaly. Jednak mi hlad rozjíždí migrénu, jednak si nemyslím, že hladový mozek cokoliv kloudného vyprodukuje. 

​A vůbec je nutné ten rituál oběda zachovat. Takový předěl pracovního dne, k zachování duševního zdraví.

49296 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 10:51

continuity a vzhledem k tomu ze i tady je videt jak spusta lidi za ty stravenky proste nakupuje v samosce, je to uplne na hlavu. no ale nekterym jedincum to proste nevysvetlis a ty stravenkove molochy si mnou ruce

49296 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 10:52
Reakce na Fiction:

​A vůbec je nutné ten rituál oběda zachovat. Takový předěl pracovního dne, k zachování duševního zdraví.

Offline Pavlena
6917 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 10:54

viktorka_od splavu no a pak takova drobnustka. Kdyz se stravenky befelem zrusi, tak nektere firmy lidem ani tech 55,- ze 100,-/denne nepridaji... hm...

Offline Fiction
1641 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 10:55
Reakce na jitřenka:

K nespotřebovaným stravenkám - já když dělám větší nákup, tak ho rozdělím na dva a udám víc stravenek. Cenu nákupu beru odhadem, tak ještě nějakou kačku vždy doplatím. Napadlo mě to, když jsem viděla jak lidi nakupují omezené zboží v akcích, to bylo i několik nákupů za sebou. Nikdy žádný problém. 

​Mě u tohodle rozčiluje prodloužení toho procesu placení, že zdržuju. Dokud nebyl manžel na HO, tak jsem se stravenkami nepřišla do styku a tihle zdržovači mě štvali , tak to nechci provozovat.

Ale u nás už se syn nabídl, že stravenky bez problémů zlikviduje v KFC, kebabu, atd.,  takže manželův HO odnese syn na zdraví

Offline Potrefenáhusa
38830 příspěvků moje polička 15. listopadu 2020 10:56

viktorka_od splavu hele a proč by se za to nemělo nakupovat jídlo v samosce, to mi vysvětli