Já taky k jiným než samoobslužným nechodím, stravenky nemáme, ty řešit nemusím. Nakoupeno mám určitě rychleji, na klasické (teda na tu jednu) se stojí fronta.
Stěžovací vlákno
U nás tak před rokem dostali v obchodě nějaké nové (blbé) instrukce a když mám nákup za třeba 97,- a chci zaplatit stokorunovou stravenkou, tak mě nutí koupit ještě jeden rohlík, že prý to jinak nemůžou. Vrátit tři kačky samozřejmě nechcu, ale stejně to nejde.
brrr aha tak nakupy za 97,- ja vubec neprovozuju:-)
K těm nevyužitým stravenkam - existuje tenhle projekt http://www.fandimamam.cz/
brrr Ježíš, to dělají v jednom krámě tady u nás taky. Nesnášela jsem to! Teď už je mi to fuk, manžel si už nechává stravenky pro sebe ![]()
Ja teda doufam, ze nasi zamestnanci nevyhazujou propadle stravenky, protoze jim platime 55% ceny a ta predstava, ze to skonci v kosi... ted teda mame karty, snad to vyuzivaji.
K nespotřebovaným stravenkám - já když dělám větší nákup, tak ho rozdělím na dva a udám víc stravenek. Cenu nákupu beru odhadem, tak ještě nějakou kačku vždy doplatím. Napadlo mě to, když jsem viděla jak lidi nakupují omezené zboží v akcích, to bylo i několik nákupů za sebou. Nikdy žádný problém.
Představa, že kdyby lidi neměli stravenky, tak přestanou v praci jíst je taková, ehm ....
naivni?
kdybych neměla stravenky, tak bych si nemohla dovolit denně dávat třeba 150,- za oběd, nosila bych si jídlo částečně z domova
cimz stravenkovej byznys neobhajuju, jen ze to úplně naivní není
Potrefenáhusa takze kdybys misto stravenek dostala stravne ve vyplate, tak je to rozdil?
viktorka_od splavu tak stravné ve výplatě bych brala :-)
Ale asi bych za to denně do restaurace nechodila
ale já jsem zvykla na papírky, co pracuju, mám to takový zažitý, ze to tak nebolí
viktorka_od splavu tak stravné ve výplatě bych brala :-)
Ale asi bych za to denně do restaurace nechodila
ale já jsem zvykla na papírky, co pracuju, mám to takový zažitý, ze to tak nebolí
Tohle je dost zažitý, můj ex to dokonce vnímal až tak, ze jsou to fakt papírky navíc, ke kterým jsem přišla bůhví jak, takže se třeba nezdrahal několikrát navrhnout, abych s nimi platila společnou večeři za několik hodně set, protože proste papírky. Přitom kdybych chtěla zaplatit v hotovosti, tak by mě pomalu ani nenechal, přeci to jako dáma nebudu platit.
Přitom jsou to prostě jen peníze v jiné formě, nic víc.
viktorka_od splavu Potrefenáhusa mame stravenky myslím stovku a zaměstnavatel mi plati asi 55? Ani to nevím presne. Takže mi ještě z té výplaty peníze na stravenky srážejí.
Takže za oběd v ceně 150 cca stovku zaplatím tak jako tak já. Akorát 50 korun hned a 50 jsem už zaplatila, když jsem dostala výplatu.
Ale já jsem teda zvyklá obědvat a jíst přes den budu, i kdyby trakaře padaly. Jednak mi hlad rozjíždí migrénu, jednak si nemyslím, že hladový mozek cokoliv kloudného vyprodukuje.
continuity tak furt je to denně o 50,- min na jedny stravence, ne?
já bych hlady taky nebyla, nosila bych si jídlo víc z domova
continuity no jasne, tobe srazi ze mzdy 45 Kc, ale dostanes za to papirek v cene 100. Kdyz bude stravne ve mzde, tak dostanes tech 55 na ucet.
Ale já jsem teda zvyklá obědvat a jíst přes den budu, i kdyby trakaře padaly. Jednak mi hlad rozjíždí migrénu, jednak si nemyslím, že hladový mozek cokoliv kloudného vyprodukuje.
A vůbec je nutné ten rituál oběda zachovat. Takový předěl pracovního dne, k zachování duševního zdraví.
continuity a vzhledem k tomu ze i tady je videt jak spusta lidi za ty stravenky proste nakupuje v samosce, je to uplne na hlavu. no ale nekterym jedincum to proste nevysvetlis a ty stravenkove molochy si mnou ruce![]()
A vůbec je nutné ten rituál oběda zachovat. Takový předěl pracovního dne, k zachování duševního zdraví.
![]()
viktorka_od splavu no a pak takova drobnustka. Kdyz se stravenky befelem zrusi, tak nektere firmy lidem ani tech 55,- ze 100,-/denne nepridaji... hm...
K nespotřebovaným stravenkám - já když dělám větší nákup, tak ho rozdělím na dva a udám víc stravenek. Cenu nákupu beru odhadem, tak ještě nějakou kačku vždy doplatím. Napadlo mě to, když jsem viděla jak lidi nakupují omezené zboží v akcích, to bylo i několik nákupů za sebou. Nikdy žádný problém.
Mě u tohodle rozčiluje prodloužení toho procesu placení, že zdržuju. Dokud nebyl manžel na HO, tak jsem se stravenkami nepřišla do styku a tihle zdržovači mě štvali
, tak to nechci provozovat.
Ale u nás už se syn nabídl, že stravenky bez problémů zlikviduje v KFC, kebabu, atd., takže manželův HO odnese syn na zdraví ![]()
viktorka_od splavu hele a proč by se za to nemělo nakupovat jídlo v samosce, to mi vysvětli
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články