Kokoska Sweet Potato Mě teda dneska vzbudil telefonátem v osm, že přijede po jedenáctý, ale pak přišla SMS, že mezi 11:23 a 12:23, a asi 11:37 byl s balíkem u dveří. UFFFFFF, karma stála při mně. (Sice mi ty kalhoty nejsou, ale za to nemůže
)
Stěžovací vlákno
Karja máš to promyšlený!![]()
Aranel Nechapu....Smska prijde rano...a 12:15telefon ,,nechal jsem vam to ve dverich,,. Ale to je vyhoda toho rodinneho domu, ja jsem teda vsechny nekolikrat ujistovala, at mi to v pohode nechavaji na zahrade. Jedna holka mi to dokonce donesla do garaze:-D.
Cokoliv je lepsi, nez ceska posta. Za tech pet let, co bydlim v Dejvicich, mi jeste ani jednou ani nezkusili privezt balik do ruky. Pokazde jen tise hodi do schranky predtistenou vyzvu k vyzvednuti, protoze nikdo nebyl zastizen, i kdyz ted cely den tvrdnu doma s miminem. Na telefonnim cisle na listku to nikdo nebere. Rikala jsem si dneska, ze jdu stejne kolem posty, tak to vyzvednu, ale tam narvano, hlava na hlave, tak teda opetovne doruceni a dalsi zabity den cekanim na postaka. Ale bavi me, ze na prepazce vzdycky velmi ochotne predaji kontakt na nekoho od baliku, komu mame dat stiznost. Predpokladam, ze je taky stve, ze tam diky tomu maji mnohem vic lidi k vyrizeni.
Zuzuli nám balíky vozili celkem spolehlivě (teď nevím, už používám jen zásilkovnu), ale doporučený zásilky zásadně nikdy. Nechávám si je doručit opakovaně, pak už to přiveze. Ale je to opruz.
Minule jsem pošťačku přistihla na schodech, jak mi hází do schránky lístek adresát nezastizen. Tak se ptám, proč nezazvonila a prej že nemáme na zvonku jméno. No to určitě. Grrr
A prečo majú kuriéri zakázané zvoniť? Kvôli kovidu? Ti moji už sú vycepovani hneď hlásia: mám zazvonit na... a schovať do kočíka? (Vo vchode mám zaparkovaný kočík)
. Mala by som im dať dáke vianočné odmeny!
Mám skvelých kuriérov aj poštárky!
Mrakoplas Mne kuriér nikdy v živote nezvonil. Vždy volal dopredu, či má zmysel vôbec zastavovať i domu.
Karja u nas uz se taky ptaji jestli za plot, a nebo k sousedovi ob dum co ma servis a je tam od rana do noci. Pak mivaji jeste dotaz kde je pes:D ale kdyz vim ze mi maji neco privezt a ja vim ze nebudu doma, tak beru Corinu sebou nebo ji zavru doma.
Zuzuli Ja sem ochotna se smirit s tim, ze nedorucej, bydlim hned za postou, mam to fakt maximalne 50m. Jenze nejvic me stve, ze ten den, co to jakoze dorucujou, si to tam pak nesmim vyzvednout!!! Proste mi to nevydaj. Hezky cekej do dalsiho dne. Takze spis "dnes podate, zitra nedodame a pozejtri se uvidime na poste".
711990 tady to vydaji az kdyz mas v ruce tu vyzvu... Takze klidne vecer. Pobavil me ale napis na dverich, ze je zakazano chodit do haly, pokud tam ju uz vice jak 25 lidi. A tam fronta az ven, uvnitr narvano. Kolik lidi tam asi slo pro nedorucenou zasilku? ![]()
Mne obecne nevadi si neco vyzvednout na poste, nesnasim cekani na kuryra, zvlast kdyz napise, ze priveze balik mezi desatou a treti, to radeji jdu ven a pak cestu balik nekde vyzvednu. Me uz zacina strasne stvat, ze se o to doruceni ani nepokusi, jen z nas delaj blbce, co prece nebyl zastizen, tak co se nam nelibi. Zlata zasilkovna
rasaNori Ja nemám problém ani před plotem, ale my jsme slepá ulice a nikdo k nám nejezdí.
Dneska mi umřel kamarád. Smrt byla milosrdná, před týdnem upadl do komatu a dnes umřel. Bylo to největší číslo, co jsem znala. Myslím, že o takových večírcích, jaké jsem s ním zažila, většina lidi ani neslyšela :-). V životě hrozně makal, vydělal prachy a v padesáti odešel do důchodu. Od té doby cestoval, užíval si. Odešel brzy, ale prožil toho na tři životy. Nepřejte mi upřímnou soustrast, dejte si na něj panáka.
999 skvělej život, prostě to všechno stihnul dřív![]()
viktorka_od splavu To si říkám taky, žil skvěle, ale rychle. Drží mě to nad vodou, měl krásný život.
999 presne, nekdo zije dlouhy a nudny zivot a je napul mrtvy uz zaziva. Takhle je to lepsi, i kdyz je cloveku lito, co jeste mohlo byt.
Zuzuli mam zkusenost, ze nejlepsi je objednat doruceni na postu. Nebo kdyz to nejde, tak hned jak prijde mail nebo sms, udelat zmenu doruceni. Na ten kod, co pak posilaji, se to vyzvedne skoro bez cekani.
999
Diplomatico
Kokoska Beru to tak, že tenhle źivot za to
stál :-).
Garfie Díky :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články