Zuzuli U nás pravidelně není nikdo zastižen ani v práci, kde na recepci je někdo 12 hodin.
Stěžovací vlákno
999 Becherovka nefiltr může být? ![]()
999 Jednou bych chtela o tech vecircich slyset
. Skoda, ze ted na jeho pocest udelat nejde.:-(
Karja Mozná jako večírky popisované v knížce Poslední kabriolet (o takových jsem zamlada doufala, že zažiju...
)
999 opožděně nahlašuji včerejší gin s tonikem ![]()
SunEclipse 999 Přidávám se s včerejším grogem, může-li být. Žít naplno, něco po sobě zanechat a odejít rychle je myslím to nejlepší co může člověk chtít.
Makara SunEclipse andulka01 Díky.
Karja Až příště přijedeme na návštěvu, budu tu vyprávět :-).
Sousedka nade mnou mluvi tak nahlas, ze slysim kazdy jeji slovo. Ted po Skypu asi doucuje vnucku, zadava ji priklady z matematiky. Ja se ale potrebuju soustredit na svoji praci a ne na malou nasobilku. Premejslim, jestli bude hnusny, kdyz na ni pujdu zazvonit, aby ztlumila hlas? Kdyz ji prinesu vypocitany ty priklady jako dukaz, ze je slyset opravdu vsechno, to asi bude uz dost hulvatsky, co?
razorblade vezmi je s sebou, kdyby nechtela ztlumit
Candance hlavne nesmim udelat chybu ve vypoctu ale! :D
razorblade ja se priznam, jak mam furt HO a jsem doma, tak me boli hlava a kdyz ucim dceru matiku, tak si tajne beru kalkulacku
razorblade pri pristim zadani zabouchej smetakem na topeni a zarvi vysledek, co se budes unavovat nahoru ![]()
razorblade nabidla bych ji postelovat mikrofon, ono to nemusi byt snadne
btw vsichni co si stezujete na hluk - co sluchatka?
Ona si to treba neuvedomuje a v tom dopolednim tichu je to vic slyset
viktorka_od splavu nevím jak to máš ty, ale mně stačí mít je 2 hod a bolí mě boltce
999 Já včera Bucanero, manžel se přidal se Zacapou, na dobrého člověka si prý připije rád.![]()
Sousedka nade mnou mluvi tak nahlas, ze slysim kazdy jeji slovo. Ted po Skypu asi doucuje vnucku, zadava ji priklady z matematiky. Ja se ale potrebuju soustredit na svoji praci a ne na malou nasobilku. Premejslim, jestli bude hnusny, kdyz na ni pujdu zazvonit, aby ztlumila hlas? Kdyz ji prinesu vypocitany ty priklady jako dukaz, ze je slyset opravdu vsechno, to asi bude uz dost hulvatsky, co?
Nevidím v tom nic hulvátského. Směle do toho!![]()
razorblade pri pristim zadani zabouchej smetakem na topeni a zarvi vysledek, co se budes unavovat nahoru
jsem se zasmála
Alena_In Díky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články