Sťažujem sa na jednu príšernú triedu, či online alebo offline, učím ich aj MAT aj FYZ, zasahujú mi do zoom, v chate si vypisujú vulgarizmy, a každý deň ma rozčúlia.
Stěžovací vlákno
letfenixa Lituju tě, tohle je strašný. A chat se dá vypnout, nemaž se s něma!!!! :-)
Zkousela jsem si bryle. Docela jsem se tesila. Ve vsech vypadam jak mamyna nebo tetina. I v optice to uznali. Mam jedny z nouze predvybrane- v tech vypadam jak panimama. A vyfotila jsem se ale otresna fotka.
Candance ukaž! Mě to taky čeká. Tetiny to možná nebudou, ale strýc Ivoš v dvaceti verzích určitě
.
Pinot Noir
stryc Ivos
Garfie keď ja práve som tvrdohlavá, že nie ja mám si tam nastavovať nejaké povolenia a zákazy, ale oni majú fungovať normálne, s ostatnými triedami sa pripojíme a 40 minút pracujeme, s touto sa horko-ťažko pripojíme, ak vôbec a riešim kraviny
Lilly_Ku sú ![]()
letfenixa ja te na jedne strane chapu, musi to byt peklo - na druhe je tvoje prace zajistit poradek, pokud je to technicky mozne tak bys to uz jen byt kvuli jednomu ktery se ucit chce mela vyuzit
viktorka_od splavu áno, ja mám zaistiť poriadok a oni majú dodržiavať školský poriadok, bez ohľadu či v škole alebo online, ja si spravím aj poriadok, aj mám každú hodinu doposiaľ online, ale denne sa rozčúlim
letfenixa no to se ti nedivim, ja te obdivuju
letfenixa Remove by nepomohlo? ![]()
Krehutka ako moje? ![]()
letfenixa no v krajním případě
. Nebo můžeš fingovat zamrzly obraz.
Ale ne, tak asi sama víš, jestli by to bylo co k čemu a jestli se to týká jen pár vytecniku nebo bys tam zůstala sama.
Krehutka nemôžem ich zrušiť, veď oni sa predsa chcú učiť! A hlavne nechcú mať absenciu
letfenixa aha, tak pak nevím, kde je problém. Chci se učit a nemít neomluvenou hodinu, nedělám bordel. Navíc zoom se dá nahrávat, tak se pak i při případném problému líp prokazuje, proč byl žák z hodiny vyhozen.
letfenixaJá ti rozumím, ale stejně bych jim chat zatrhla. Víš co, on totiž třídu dokáže rozhodit jeden grázlík, bez něho by to mohlo fungovat, ale někdo to vyprovokuje a už to jede. A rozčiluješ se ty, jim je to s prominutím u pr...A už jsou dost velcí, já bych se je nesnažila vychovávat a prostě učila. Se zrušením chatu mají šanci aspoň ti, chteří by se učit chtěli...
letfenixa co dát jasné varování? Uděláte toto nebo toto, a letíte ven, ze třídy. Neomluvená hodina. Překročení pravidel. Jednou to fakt udělat, pokud varování nepomůže a nasázet neomluvené hodiny. Třeba by je to uklidnilo...
Vážim si vás všetky, ktoré mi píšete, ale vyhodiť ho zo zoom hodiny nemôžem rovnako ako z klasickej hodiny, chat potrebujem, lebo niektorí nemajú kameru a sluchátka a píšu mi otázky a odpovede do chatu, varovaní sú, jeden už stihol dostať riaditelske pokarhanie za vulgárne vypisovanie na mohej hodine, robím si prtsc takých chatov.
letfenixa Tak pak fakt nezbývá než jen politovat. :-) V tom případě bych k tomu asi přistoupila tak, že je to prostě jejich boj. Hlavně se tím nestresuj.
letfenixa v tom případě už fakt netuším. Co ty chaty oprintscreenované předat jejich rodičům, ať ví, jaké mají výlupky? Ale to by asi nepomohlo, co. Takže potlapkávám a lituji, víc asi nemůžu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články