Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 13:57

Kokoska no hele, ja uz parkrat ze zoufalstvi vykrikla "drz uz hubu, babo!"... ale efekt to uplne nemelo :D jinak jsem uz byla napumpovana tam jit, ale dozvedela jsem se, ze se teda od skypu odpojuje a jde na postu, at to stihne pred poledni pauzou. :D tak jsem vychladla :D

viktorka_od splavu ja teda nevim, proc bych si kvuli nekomu, kdo neni uplne ohleduplnej k sousedum, mela rvat neco do usi

Offline viktorka_od splavu
49298 příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 14:11

SunEclipse já sluchátka taky nesnesu, ale mám dojem že jsem v širém okolí jediná, zejména mezi mladšími ročníky bych řekla tak 90 % je má na uších neustále. a jelikož jsem loni kupovala jako dárek, tak jsem celkem informovaná o typech a možnostech odizolování okolního ruchu atp... tudíž je to fakt řešitelný. hlavně to znám od dětí, oni samozřejmě sluchátka a mikrofony používají při hraní her a že do toho řvou to je jasný - nicméně kdybychom si ty sluchátka nasadili všichni, jsme v pohodě

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 16:38

viktorka_od splavu jako fakt si ma nekdo rvat na hlavu sluchatka kvuli druhymu, ktery hlukem obtezuje okoli? Taky by si mohla postizena osoba najit jiny bydleni, ne?

Offline viktorka_od splavu
49298 příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 16:47

Kokoska myslim ze v tehle situaci - HO + domaci vyuka deti je na miste spis hledat reseni nez vyvolavat konflikty, to si fakt myslim ze nicemu nepomuze

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 16:50

viktorka_od splavu slusne nekoho upozornit, ze ho rusi pri praci, neni vyvolavani konfliktu. Podle toho, co Razor psala, ma asi sluchatka na hlave pani sousedka a asi si neuvedomuje, jak do toho krici. 

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 17:00

Joooj, ja som dostala teraz v lockdowne sluchátka s aktívnym odizolovaním hluku a nedááám, nepožičiam, miláááášek....ale teda dostala som ich nie kvôli susedom, ale aby sa dalo pracovať doma s dvoma deťmi na online vyučovaní.

A teda

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 17:02

viktorka_od splavu  ja napríklad v sluchátkách behám po vonku furt, ale v miestnosti, napríklad doma to nedokážem. Mám taký vnútorný strach, že sa niečo stane a že to nebudem počuť. Plus potrebujem počuť psov.

Offline ziginka
726 příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 17:03

slniecko Jaky mas typ sluchatek prosim? To by se doma hodilo

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 17:43

slniecko jj, nějaká dobrá sluchátka si muž pořídil na druhou vlnu ho. Jsou k nezaplacení, děti vůbec neslyší. Když mu něco chci, musím na něj zaťukat:)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 17:47

Evaeva hej, to je najlepšie keď mu tak niečo päť minút rozprávam a už mám na jazyku prečo mi zas neodpovedá, keď si všimnem, že má slúchadlá

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 17:50

Mrakoplas muž má takové ty ve stylu Otíka:) ty nepřehlédneš. Právě je super, že propustí až takový řev, kdy vážně uvítám pomoc, a ne to běžné křičení, které ho hrozně vyrušovalo. Ale stejně si chodí jednou týdně odpočinout do práce:)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 17:52

Evaeva tiež máme Otikove :) ale keď prídem do spálne a on sedí v zadveri za stolom tak som schopná si to nevšimnúť.

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 18:10

Kokoska sluchatka nema... ja slysim i ty decka... ale ty jen tlumene. Ted vecer sli na anglictinu tak jsem to nevydrzela a zatukala na ni... chtela jsem bejt mila, tak jsem si pripravila slusny a mily vystup... no, nakonec jsem se u toho tvarila jak miluna ze slunce seno, kdyz neska blazene svatebni oznameni

Offline Kokoska
34885 příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 18:13

razorblade a co na to pani?

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 19:16

Kokoska no zacla mi vysvetlovat, ze dopoledne se s detma uci a ze teda ztlumi televizi, tak jsem ji rikala, ze televizi od ni neslysim, ze slysim ji... no, nevim. V pondeli se uz vracim do kanclu nastesti

Offline Potrefenáhusa
38831 příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 19:42
Reakce na paktofonika:

viktorka_od splavu  ja napríklad v sluchátkách behám po vonku furt, ale v miestnosti, napríklad doma to nedokážem. Mám taký vnútorný strach, že sa niečo stane a že to nebudem počuť. Plus potrebujem počuť psov.

​no tak přesně ten strach mám venku, o jeden smysl min a iq dolu nejmíň o 100 bodu, proto je nenosim 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 19:47

Potrefenáhusa no ja som tam pôvodne mala napísaný odstavec k tomu vonku, ale že sa to tu nedávno preberalo... Že tým, že už som na nich zvyknutá, tak viem, že sa musím dvakrát viac obracať a dávať si oveľa väčší pozor. U on ear sluchátok okolie počujem, u in ear je okolitý hluk potlačený, takže si dávam väčší pozor a nemám ich vypeckované na maxa.

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 18. listopadu 2020 20:54

ziginka Bose Noise Cancelling

Offline Lilly_Ku
4527 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 07:30

slniecko ty mam taky, jsou super

Offline Malenge
4838 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 10:58

Edit: pardon za prázdné sdělení.