stížnost pomohla, rohlík přijel, nákup zaklizen, takže hurá do peřin.. dobrou![]()
Stěžovací vlákno
ach eska... tam se fakt zase těším, ani ne tak na chleba, ten se dá koupit naštěstí, ale na celkově na esku, na jídlo a tak ...
nolita taky mi to chození na dobrý jídlo nebo kafe hodně chybí..
Ounz Ani mi nemluv .... ale to zase prijde...![]()
nolita určitě!
Ounz já na jídle nebyla ani nepamatuju, ale to kafe a kavárna
a ty potkávačky ![]()
![]()
už je to strašně dlouhý
Ounz mne div neukapne slza nad vlastnim instagramem :) uz se taky moc tesim. A na chleba z esky s libeckovou soli taky.
Potrefenáhusa přesně! jinx Věrím, že se dočkáme :)
jinx jezis to jejich ochuceny maslo
to bych fakt snedla pul bochniku chleba jen s nim!
Z Lidlu doporučuju řemeslný pecen, vypadá jako kytka a je strašně dobrej :)
tak ten mne zas vubec:-)
711990 jj, naprosto chapu, ja taky :)
Já na eska chleba zrovna rozpaluju troubu, tak aspoň něco
stiznost tady zabrala, podarilo se mi po x spadnuti stranek objednat z Ikea :)
nolita Potrefenáhusa jinx 711990 mně posezení v restauracích chybí moc, pro mě a muže to byl vždycky hezký společný okamžik.Do Esky se těším moc.
Restaurace a kavárny mi taky chybí. Minulý týden jsem odjížděla na pravidelnou pracovní schůzku a muž se mě automaticky zeptal, kam jdu pak. Pak se zarazil a řekl, asi nikam, co? jsem vždycky měla sraz s kamarádkami a chodily si někam sednou ![]()
Lamicka no jo, presne, tak vydrzme, ja verim, ze to brzy bude podstatne lepsi.
Mám za chvíli online výuku a fakt těžce nesu, že nemám se studenty žádnou interakci. Prostě mluvím doma v ložnici do notebooku, na kterém běží prezentace a vůbec netuším, jestli na druhé straně někdo poslouchá, jak se tváří, jestli je výklad chytil, jestli všemu rozumějí nebo by chtěli položit nějaké otázky...ach jo.
Mohučanka ja dnes zas školím a taky mě to nebaví, ani mi to nejde tak dobre. I když to mám na dvou monitorech. vidím sice alespon ty účastníky, kteří si nevyplní kamery, ale zas nevidím prezentaci ( a když na ni koukám, je to mimo kamery, co taky nevypadá nejlíp). Tak budu zas dvě hodiny sedět se zkrouceným krkem otočená a notebook.
A úplně peklo jsou porady, občas to jde, ale misty mám pocit, že půlka lidi dělá něco jiného ( oni si ty porady odhlasovali, že je chtějí).
baltik tak to ti závidím. Já se dneska k tomu výjimečně dostala už v 7:10 a nic, pořád to padalo. Snad to bude lepší, až otevřou.
Taky mi chyběj podniky! Sednout si na kafe a čumět, sednout si na pivo a víst hospodský řeči. Na výletě polívka a čaj s rumem... kdy už?!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY