Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline andulka01
12889 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 16:57

Jitka77 crazydaisy Díky, zvážím třezalku, žádné zmíněné kontraindikace asi nemám. Má třeba vliv na účinky v kterou část dne si ji zobnu?

Online Catherinne
10906 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 17:26

No tak jo!

Mám ji tam!

Ukázkovou únavovou zlomeninu!

Takže co?

Takže nic!

Můžu vesele zevlovat na gauči dál!!!

Online Sweet Potato
40732 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 17:27

Catherinne Doprčic, neeeee

Co s tím, kromě gauče? Ortéza?

Offline andulka01
12889 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 17:40

Catherinne A sakra. Jaká je prognóza?

Offline Ginger
1221 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 17:44

Catherinne tak to je smula, co nejaky podpurny prostredky nam kosti 

Online Garfie
28678 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 17:52

Catherinne  To je na prd, drž se!!

Offline Janulik03
20442 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 17:58

Sweet Potato jjjjo tak to je na ho..,

drz sa snad to nebude na dlho

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 17:59

Catherinne to je blbý, držím palce za rýchle uzdravenie. 

Online Catherinne
10906 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 18:05

Sweet Potato andulka01 Ginger 

Já mu do toho rtg nakukovala, samozřejmě s dovolením, tak bylo vidět ten shluk nové kosti ( tzv. kostní svalek) na kosti. Zajímavý to bylo...

Takže klidový režim ( tenhle výraz začínám nenávidět)

zatím neběhat, nosit pevný boty ( i doma celou dobu chodím v běž. teniskách) ať se ta noha neohýbá, domluvili jsme se, že na štědrý den, když bude všechno ok, můžu na lehký výklus. 

Online Catherinne
10906 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 18:09

Ginger no to by se hodilo! Mám doma voltaren?

Offline Ginger
1221 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 18:16

Catherinne ja myslela vapnik, decko a vitsminy co podporuji vstrebavani vapniku, aby ta kost rychleji zesilila. A vyklus jen mirnej jak rika pan doctor. Vzpomenu si, az se budu trapit na nasi stedrovecerni trase v Klanovicich

Offline Ginger
1221 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 18:16

Catherinne ja myslela vapnik, decko a vitsminy co podporuji vstrebavani vapniku, aby ta kost rychleji zesilila. A vyklus jen mirnej jak rika pan doctor. Vzpomenu si, az se budu trapit na nasi stedrovecerni trase v Klanovicich

Offline AprilTwelve
1035 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 18:20

Catherinnešiš tlapkam a držte se 

Online Catherinne
10906 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 18:25

Ginger takový ty běžecký/ sportovní výživy jím pořád, zkusím zjistit od známé z lékárny jestli není nějaký zázrak.

Offline whiskas
21165 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 18:28

Catherinne Držím palce. Vím, že je to otrava, ale vydrž v klidu, ať se to dobře hojí.

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 18:46

Catherinne achjo, to je děs Drž se!

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 18:52
Reakce na Ounz:

Jiná Realita no oni maj asi v některých pekárnách (na chleba) místnosti s regulovanou teplotou na kynutí, teda aspoň tak sem to pochopila. Ale moc do hloubky o tom nevím. 

​nemám šanci se tím zpětně prokousat, ale aspoň tady zareaguju, jen tak pro zajímavost - kynárny máme, dost velké, vejdou do nich celé vozíky plné pečiva, ale v nich nevyrobíš chladno. slouží k tomu, aby v nich bylo třeba teplo anebo vlhko, ale potřebovala bys ještě vedle další, ve kterých bys vyráběla těch třeba šest stupňů. v těch tzv. stop-kynárnách, což jsou spíš stop-lednice, jede program, kde nejdřív vyrobí šokově extra nízkou teplotu, na chvíli. pak delší dobu, třeba den, udržuje teplotu třeba 6 °C...a pak to postupně zvyšuje, a tím už to vlastně kyne, pak se to jen vytáhne, dokyne na teple, případně dozdobí, a peče. jenže...ve stop kynárně musíš mít i jiné "plechy", mnohem menší, než ty, na kterých se pak peče, takže tam toho pečiva vejde docela hodně, aniž by zabíraly moc velkou plochu (protože to samozřejmě žere energie jak kráva). jsou to vysoké vozíky plné natěsno napěchovaných "táců" s výrobky.

kdybys tak chtěla nakládat s chlebem, který zabere mnohem víc místa než třeba koláčky (asi tak odhaduju minimálně desetkrát, i víc), tak mi odhadem laickým, ale s jistým vhledem do problematiky, přijde, že by to stálo tolik energie, že by se to nikdy nevyplatilo. jinak už by to asi i někdo dělal, a myslím, že jsem zatím o ničem podobném neslyšela. ale kdo ví, třeba to bude hudba budoucnosti (a jestli ještě někd ybude nějaký mezinárodní veletrh , tak to tam jednou potkám).

Offline Ounz
20549 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 18:55

Jiná Realita tak já nejsem z oboru, jen co sem si tak vydedukovala z článků o tzv mikropekárnách, chápu, že člověk nemůže mít dům na kynutí chleba. Ale recept na esku zveřejnili oni a tam o tom chladu píšou, tak nevím. Jinak čast těch pekáren se zabejvá tím, źe kynou dlouho a překládají ručně se vstupně malým mn kvasu. Máš pravdu. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 18:57

Ounz netuším, jak "velká" je eska, menší pekárny si určitě můžou dovolit různé finty, které už pak ve velkém neuděláš :( protože na to potřebuješ fotbalové hřiště.

Offline Ounz
20549 příspěvků moje polička 25. listopadu 2020 19:00

Jiná Realita jj, tak i o tomhle má maškrtnica článek na blogu. Jako já se tu s ní furt oháním, ale ona fakt edukuje, má tam report z návštěv několika těchhe minipekáren, pak to porovnání, boří mýty o tom co je a co není zdravější...dost sem se tam dovzdělala. No ale mezery mám pořád velký, vhled člověka z oboru je rozhodně zajímavej :)