Tulipe jo, v přízemí, nalevo od vchodu.
Stěžovací vlákno
Isca jojo přesně, někdy se to stane obzvlášť si dávám bacha, když je v akci, to vůbec nekupuju žádný jejich pečivo, řekla bych že je v tom namletej starej chleba jak se říkávalo. aspoň to přesně tak chutná
jo a dost se pozná po čichu!:-)
Tulipe ten tip na pekárnu Tržiště potvrzuju, když jsem zrovna v našem pražským kanclu, kterej je hnedka za rohem, chodím si tam na chleba s pomazánkou. Hlavně vajíčkovou mají moc dobrou. ![]()
Lamicka krásnej :)
edit a děkuju :)
Vilemina nejsme ale pečem na to!
No já ho, pokud je vykynutej rovnou z lednice vrhnu do pece. Někde maškrtnica psala, že se neohřeje rovnomerně a pak by se mohl při pečení boulit. Akorát jednou, když sem během dne viděla, že se v tý lednici nehejbe, sem ho vyndala a kynul ale celej venku pak.
Ounz tak já to zkusím
taky se musim polepšit v narezavani, posledně mi vyšlo toto
což je teda do stížností![]()
Ounz taky dekuju :)
Vilemina vypada ale chutne
ja jsem v narezavani minule experimentovala, jenze mi prasknul jinde a vysel mi sprostej obrazek ![]()
Teda ale! Vy jste všechny tak šikovné. Jdu se se svými šišoidy stydět do kouta.
Sweet Potato to určitě nemusíš, i moje placka prošla ![]()
mnum trocha pekařského koučovaní od Ounz a uvidíš, jaké budeš mít krásné bochníky
Peču dlouho, ale o tomhle se mi před 2 roky ani nesnilo.
ten je!
zatim vychytavam jak poznat a nepresvihnout delky kynuti (nekdy se pri detech zapomenu, ale uz si nastavuji budika). Jednou se povede a taky se budu moci pochlubit ![]()
kde se tu pomlouval ten rohlik? že mivaji teď zpoždění? doručení mezi 21 a 22, ted mi psali, že ve 22:34... to uz byvam většinou v peřinách.. tak snad to fakt bude jen ta pul 11. do půlnoci nevydržím ani omylem ![]()
AprilTwelve a odmítnout?
Lamicka kváskový z lidlu som skúšala, bol ok. Z Lidlu mám rada ten najobyčajnejší chlieb, ale iba na Slovensku, za pár korún a zjedla by som pol bochníku na posedenie :)
A tvoj chlieb je takisto krásny.
Vilemina rovnako krásny kúsok :)
viktorka_od splavu když já to potřebuju, mimo jiné na zítra na oběd... budu optimisticka a určitě to odvezou v těch půl 11![]()
Vilemina náhodou pěknej!
Z Lidlu doporučuju řemeslný pecen, vypadá jako kytka a je strašně dobrej :)
Nutne musim do prahy tu esku ochutnat.
Ja mam z nich velice rozpacity dojem,protoze pred sebou porad vidim tu jejich reportaz z idnes,kde majitel nebo kdosi vali kliny o bozim chlebu...a za nim je plny vozik na uhel spaleneho chleba,cerneho jak bota. U nas takovy chleba ehm... vyrazujeme pro prasata. Podivam se na internety,na fotkach chleba s nerovnomernyma dirama,odtrzenou horni kurkou...podle pravidel peceni celkem vsechno zle.
Ale lidem vetsinou chutna a zda se ok chleba,na ktery jsou zvykli. Myslim,ze jim by zase nechutnal a nezdal se nas.
Tak nám už třeba vůbec nechutná. Černá, přesolená spálenina. A nakonec jsem zjistila, že tady po těch eskách a bakery nám nejvíc chutná kvasový z farmářských trhů. Vůbec nechápu tu oblibu esky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články